Aynen öyle yapabilir ama nedense sessiz bu ara, fırtına öncesi mi acabaO seni dışardanda idare edebilir
Umarım öyle değildirAynen öyle yapabilir ama nedense sessiz bu ara, fırtına öncesi mi acaba
NevoşşşşşşAynen öyle yapabilir ama nedense sessiz bu ara, fırtına öncesi mi acaba
Olur ablam bizim için hiç sakıncası yok
Ama hanım ablam, şimdi düşünsene bakkala göndermeyeceğin bi torun olur mu yani?
Hep biz mi önünde dolancaz, büyüyünce sıra ona geçecek
Sodalar her daim hazırKurtulcaz rabişten sen sodayı hazırla
Torun büyüsün önce demi tek başına salmam bakkallara
Tamam canım bende büyümesini bekliycem, o kadar gaddar değilimKurtulcaz rabişten sen sodayı hazırla
Torun büyüsün önce demi tek başına salmam bakkallara
10-12 sene beklemen gerekecekTamam canım bende büyümesini bekliycem, o kadar gaddar değilim
Nevoş neden üstteki mesajıma bakmıyorsun, acildi oysaki10-12 sene beklemen gerekecek
AslındaHanimKelesimiGetir ablam seni de yemeli sende hiç uslu durmuyorsun Rabia olmayınca yokluğunu aratmıyorsun
Sodalar her daim hazır
Tamam canım bende büyümesini bekliycem, o kadar gaddar değilim
Bakalım harbi bu konuda ne düşünecekArada gazı verip kaçacan amarabiş kimin öğrencisi
Kasa boş kalmasınnn
Önce benim eksikleri alsın sonra düşünürüz
Ben mi açmıştımNevoşşşşşşNevreste geçenlerde evde yapılan yoğurdun sert olmasıyla alakalı konu açmıştın linkini verebilir misin?
Bakalım harbi bu konuda ne düşünecekAnneannesini de yoldan çıkardım
Ben sen açtın diye hatırlıyorum amaBen mi açmıştımHatırlayamadım bakayım
Sıcaklığı önemliılık ile sıcak arası olacak üzeri kapatılıp 3-4 saat bekletilecek Dur bakayım
Pek beklediğin gibi olmadıAnneannesi alacak tabi diyecek
Ben sen açtın diye hatırlıyorum ama
En tutmuş halide cıvık oluyor dolapta ağzını açık mı bırakmak lazımdı ne, sütü alınca okurum dedimdi.
Pek beklediğin gibi olmadı
Göz ardı edecekmiş biziVur gitsin hanım abla, madem bizi göz ardı edecek kaldıralım ortadan
Açmış olabilirim ama bu ara yazdığım bir konu ona bakBen sen açtın diye hatırlıyorum ama
En tutmuş halide cıvık oluyor dolapta ağzını açık mı bırakmak lazımdı ne, sütü alınca okurum dedimdi.
Pek beklediğin gibi olmadı
Göz ardı edecekmiş biziVur gitsin hanım abla, madem bizi göz ardı edecek kaldıralım ortadan
Ablam Rabia hep böyle ama gün geçtikçe kendini geliştiriyorArada gazı verip kaçacan amarabiş kimin öğrencisi
Kasa boş kalmasınnn
Önce benim eksikleri alsın sonra düşünürüz
A evet böyle kağıt havlulu birşeydi, teşekkür ederimAçmış olabilirim ama bu ara yazdığım bir konu ona bak
Yok kapağı açık olmasın dolabın kokusunu çeker
İnek sütü ile yapıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-tas-gibi-ev-yogurdu-mayalama.864300/unread
Kendime doguruyorum tabi,bakkala gonderecek çocuğu kendin dogur gönder. Çek pis elini cocugumun üstündenAh yazık kıyamam sana
Sadece kendine mi doğruyorsun?
Ablam Rabia hep böyle ama gün geçtikçe kendini geliştiriyor
A evet böyle kağıt havlulu birşeydi, teşekkür ederim
Yoğurt öyle katı olur ama suyunun faydaları var ziyan etmemek lazımA evet böyle kağıt havlulu birşeydi, teşekkür ederim