- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.844
- 60
34. Kişi sen olacaktin az daha
Harbi torununa hamile diye onu harcamaz, Nevoşu seviyor diye onu da harcamaz, bana zaten kıyamazgeriye kalan herkesleri harcar
Hanim ablaaammmHeytt maşallah bende varmıyım orada,bana gıcık olanlar var nasılsa
Torunumun anasınaEnHarbiKiz kıyamam, Nevreste yi kimseye yedirtmem pinkstrap da asabiye yazarsa anında gider eeeeee geriye rabia01 kalıyor ispikçi ne olcak yedim onu varya
Hanim ablaaammmsende olmasan var yaa burda bana neler etcekler
Karlı dağımm,heybetli anammmÜzülme kuzum bişi yapamazlar sana,arkanda aslanlar gibi anan var senindöverim onları
Karlı dağımm,heybetli anammmen çok pinkoyu döv,saçını yol ablam
Dikkatinizi çekerim pinko şikayet edilince gelsin asayım keseyim yok, ne yapıyor anlat diye zaman geçirip sizi pohpohluyorNe yapıyor pinko cadısı sana anlat bakemm
Dikkatinizi çekerim pinko şikayet edilince gelsin asayım keseyim yok, ne yapıyor anlat diye zaman geçirip sizi pohpohluyor
Ablam benim ya
Hahahahaahahaha senaryo hazırlıyor diyon yaniiii
Çocuğumu kacircakmis ablam,hizmetci yapicakmis kendineNe yapıyor pinko cadısı sana anlat bakemm
Çocuğumu kacircakmis ablam,hizmetci yapicakmis kendine
Ah yazık kıyamam sanaÇocuğumu kacircakmis ablam,hizmetci yapicakmis kendine
Ye ablam helal olsunHeytt maşallah bende varmıyım orada,bana gıcık olanlar var nasılsa
Torunumun anasınaEnHarbiKiz kıyamam, Nevreste yi kimseye yedirtmem pinkstrap da asabiye yazarsa anında gider eeeeee geriye rabia01 kalıyor ispikçi ne olcak yedim onu varya
Ah yazık kıyamam sana
Sadece kendine mi doğruyorsun?
Ye ablam helal olsun
Olur ablam bizim için hiç sakıncası yokEyvahhhhh eyvahhh neler duyuyorum öylee
Sadece rabişi yiyecem
Ama hanım ablam, şimdi düşünsene bakkala göndermeyeceğin bi torun olur mu yani?Eyvahhhhh eyvahhh neler duyuyorum öylee
Sadece rabişi yiyecem
Rabişin keyfi yerindeydi ya, o yokken ortalığı karıştıran birinin olmasından oldukça memnunduOlur ablam bizim için hiç sakıncası yok
AslındaRabişin keyfi yerindeydi ya, o yokken ortalığı karıştıran birinin olmasından oldukça memnundu
Foruma girmeyince içime giriyor sankiAslındaHanimKelesimiGetir ablam senide yemeli sende hiç uslu durmuyorsun Rabia olmayınca yokluğunu aratmıyorsun
O seni dışardanda idare edebilir