• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Aslında HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablam seni de yemeli sende hiç uslu durmuyorsun :pRabia olmayınca yokluğunu aratmıyorsun :KK70:

Arada gazı verip kaçacan ama :KK55::KK55: rabiş kimin öğrencisi :KK70::KK70:

Sodalar her daim hazır :KK70:

Kasa boş kalmasınnn :KK70::KK70:

Tamam canım bende büyümesini bekliycem, o kadar gaddar değilim:KK70:

Önce benim eksikleri alsın sonra düşünürüz :KK70::KK70:

Ben mi açmıştım o_OHatırlayamadım bakayım :KK70:
Sıcaklığı önemli :KK66: ılık ile sıcak arası olacak üzeri kapatılıp 3-4 saat bekletilecek :KK45:Dur bakayım :KK55:
Ben sen açtın diye hatırlıyorum ama:KK64:
En tutmuş halide cıvık oluyor dolapta ağzını açık mı bırakmak lazımdı ne, sütü alınca okurum dedimdi.

Anneannesi alacak tabi diyecek :KK70::KK70:
Pek beklediğin gibi olmadı:KK70::KK70:
Göz ardı edecekmiş bizi:KK53::KK70: Vur gitsin hanım abla, madem bizi göz ardı edecek kaldıralım ortadan:KK70::KK70:

En tutmuş halide cıvık oluyor dolapta ağzını açık mı bırakmak lazımdı ne, sütü alınca okurum dedimdi.

Göz ardı edecekmiş bizi:KK53::KK70: Vur gitsin hanım abla, madem bizi göz ardı edecek kaldıralım ortadan:KK70::KK70:

Hele bir demesin :KK70::KK70:
Puhahahahahhaaa :KK70::KK70::KK70:

Açmış olabilirim ama bu ara yazdığım bir konu ona bak;)
Yok kapağı açık olmasın dolabın kokusunu çeker;)
İnek sütü ile yapıyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-tas-gibi-ev-yogurdu-mayalama.864300/unread

Back