- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Niye ya, bence PARKON çok şeker.
PARKON, ben senden taraftayım farkındaysan.
Hemen sana haber verdim. Arkandan iş çevirenleri.Mune abla ve sen bana kıymayın lütfen!
Bence de...
Ablam beni koruyunBittin sen varyaaa
kesinlikle nevreste bu olmalı..hemen ekleyiver listeyeEn genç-alımlı KK üyesi adayı kategorisini ekliyorumHepiniz parkon yazıp yolluyorsunuz
Biraz eğlenelim istedim.Sahiden sen mi haber verdin
Seni yazacağım kategoriyi buldum
Aman yanlış anlaşılmasın sonra istemediğin bir kategoride aday olursun ben yazdım zannedersin
Parkon'u direk seçelim listeye hiç sokmayalımkesinlikle nevreste bu olmalı..hemen ekleyiver listeye
Bence de "onur üyesi"Parkon'u direk seçelim listeye hiç sokmayalım
Teşekkür ederizBiraz eğlenelim istedim.
Benim o kategoriye adayım olmazdı.keşke "en sinir olduğunuz / olmasa da olurdu dediğiniz üyeler" kategorisi de olaydı da oraya da maksimum 3 isim yazabileydik
Bu biraz aksiyonlu bir kategori olurdukeşke "en sinir olduğunuz / olmasa da olurdu dediğiniz üyeler" kategorisi de olaydı da oraya da maksimum 3 isim yazabileydik
abla senın imzadaki resimde
suçlusun filozof...yarın hesaplaşacaz seninle.ben şimdilik çıkıyorumBence de "onur üyesi"
Aaaa ben daha çok gencimabla senın imzadaki resimde
Sağdan sola 1. nevoş
2.ben
3. parkon
4.senahahaahhahahaha
suçlusun filozof...yarın hesaplaşacaz seninle.ben şimdilik çıkıyorum
Sağdan sola 1. nevoş
2.ben
3. parkon
4.senahahaahhahahaha
Bundan sonra dikkatli olBu gece yatamam ben! PARKON gelsin kurtarsın beni. :)
Ablam beni koruyun
Ama 85 yaşında olduğunu sen söyledin
Bence de "onur üyesi"
keşke "en sinir olduğunuz / olmasa da olurdu dediğiniz üyeler" kategorisi de olaydı da oraya da maksimum 3 isim yazabileydik
Sağdan sola 1. nevoş
2.ben
3. parkon
4.senahahaahhahahaha
Yolda yürürken Allah etmesin ayağım kaysa sizden bileceğim.Bundan sonra dikkatli olpeşindeyiz