- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Birine beni yaz abla. :)
Bu yarışma nasıl olacak bilmiyorum ama oy verdim.
Yok olmazz seni yazmam
Listemi yaptım daNevreste senin yüzünden kafam karışıyor
Bi insan bütün iyi şeylere uyar mıSeçmekte zorlandım
Selamın helloSelamlarrrr hanımlarrr
Ben de sabırsızlanıyorumşu adaylar acıklansın artıkkkk
adaylar arasında olmam diye düşünüyorum bu sene henüz 1 yıllık üyeyim çünkü. ama kimler aday çok merak ediyorum yahu.
abla senin popülaritene ulaşmam çok zor. sen avatarınla, nickinle, her sözünle olaysın.Niye öyle düşünüyorsun,ilk üye olduğumdan beri her sene listeleri zorluyorum
abla senin popülaritene ulaşmam çok zor. sen avatarınla, nickinle, her sözünle olaysın.
merak içindeyim, bakıp göreceğiz. ben eski yabanmersini bu arada hatırlayıp yazmak isteyen olursa.
teşekkür ederim ablaEstafurullah yani,artık 7.seneye girdim artık nerdeyse,yıllardır burada olunca tanınmamak mümkün değil tabi..
İlk zamanlar kimse bilmiyor,zamanla tanınmaya başlıyorsun yani..
Birde nick değişince bazen bende acaba kimdi diye düşünüyorum,ama seni biliyorum zaten
teşekkür ederim ablaben de yıllanacağım diye umuyorum. seviyorum buraları.
oh çok iyi olmuş valla.Rica ederim canım,zman ne çabuk geçiyor burada,ilk zaman kimseyi tanımıyordum yazıyorsun ediyorsun cevap filan yok..Sinirleniyordum bende,bir ara hiç girmeyeceği siteye dedim,eşimde kızdı hatta,hayır kal en azından neti kullanmayı daha iyi öğrenirsin dedi.Kalış o kalış yani,
oh çok iyi olmuş valla.ben de facebooku kapatmıştım resmen boşluktaydım. her yeni üyenin popüler lafı gibi ''üye olmadan hep siteyi takip ediyordum ve bir gün üye oldum kısmet o güneymiş''
Aşk olsun! Niye? :) Bizi göster bari :)))bu sene aday göstermeyeceğim