- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
ben bu topiği yeni keşfettim ben de adaylarimi yazmak istiyorum. her kategoriye tek bir isim mi yazabiliyoruz sadece?
Ablam yaaa çok tatlısın,EN olayımda neresi olursa olsun farketmez diyorsunEvet her bölüme 1 aday yazabiliyorsun,mesela beni yazabilirsin asabide,ısınılamayanda kabulumdür yani
yolladım adaylarimi hanim abla seni yazdim ama söylediğin kategoriler değilEvet her bölüme 1 aday yazabiliyorsun,mesela beni yazabilirsin asabide,ısınılamayanda kabulumdür yani
Ablam yaaa çok tatlısın,EN olayımda neresi olursa olsun farketmez diyorsun
yolladım adaylarimi hanim abla seni yazdim ama söylediğin kategoriler değil
Ne kadar çok oy o kadar popülüte diyorumgeçen sene bile asabide adaydım,patronla bile aramızda çok oy farkı olmadı.Bu sene geçmemlazımm
Aşk olsunn neden yazmadın ki,dur tahmin edeyim bari neler olduğu
Ne kadar çok oy o kadar popülüte diyorumgeçen sene bile asabide adaydım,patronla bile aramızda çok oy farkı olmadı.Bu sene geçmemlazımm
Aşk olsunn neden yazmadın ki,dur tahmin edeyim bari neler olduğu
Sen ve asabi hiiiiç olmamışSenden olsa olsa şeker olur şeker
asabi ve ısınamadığım adaylar çoktu hangisini yazacağımı bilemedim abla.
seni ciciş yerlere yazdım
İstediğin şekilde yolla canımnevrestecim ben listemi yapıyorum şuan ama bazılarına tam karar veremedim o seçenekleri boş bırakıp sonradan tamamlasam oluyor mu yoksa bir kez mi liste yapıp yolluyoruz..
İyi akşamlarSelamlarrrr iyi akşamlar enler güzelleri
İstediğin şekilde yolla canım
İyi akşamlar
listemi yolladım herkese başarılar
Megimmmm
Bu sene neler olacak göreceğiz
hayırlısı olsun hanımlar ve başarılar
Buyrun benim demeyi çok isterdim ama Mune uzun bir tatile çıktı, bu bir teyp kaydıdır
Birine beni yaz abla. :)Bu sefer ısınamadığınızda 2 adayım var kararsızım yani
Bu yarışma nasıl olacak bilmiyorum ama oy verdim.