Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Aynen öyle.Başka bir sitede daha bunu kullanıyordum.8 senedir forum alemi bu avatarla tanıyor beni.Bir de değişikliği pek sevmem.
Bu kim ki? Hangi diziden?
Sekiz senedir var mı?

Bence de değişiklik iyi değil, çünkü gerçekten birbirimizi buradan tanıyoruz. Bir yerde sanki bizim yüzümüz gibi oluyor avatarlar... Değişince garip geliyor...

Bu kim ki? Hangi diziden?
Sekiz senedir var mı?

Bence de değişiklik iyi değil, çünkü gerçekten birbirimizi buradan tanıyoruz. Bir yerde sanki bizim yüzümüz gibi oluyor avatarlar... Değişince garip geliyor...
Cansel Elçin.8 senedir var.Kırık Kanatlar adlı diziyle başladı.Fransa'dan geldi.Acayip fanatiğiydim.Gençlik işte.Menejeriyle bile konuşuyorduk.Kadın bize gıcık oluyordu o ayrı.

Evet alışınca farklı avatarla tanınmıyoruz.Hatta bir yemek yarışmasında bayanın biri benim adımı unutmuş ama avatarımdan tanımıştı.

Son düzenleme:

Kazenin oyun oynadığı? Şu şikayet olayı mı?
Evet özel mesajla birine yardım ettim ama sen miydin hatırlayamadım :)
Rica ederim canım ne demek..

Canım yemek yarışmasında 1. olduğum için Ayın şefi oldum
Benden bunu almak istiyorsan hazır makarna yarışmamız var katıl 1. olursan ayın şefi sen olursun
Yarışma Makarnalar

Katılmadan yılın aşçısı olmak isterim..Yani bilemiyorum eserim yukarıda..Araştırın bakın öylesi var mı dünyada

Ben de bulmuştum ama Mune ablambenden önce bulmuş şahaserini

Enler sonrası sana verilir o zaman merak etme

Avatar ve imzadaki aynı adam mı?
ben şey sandım.

Yalan Dünya da bir çocuk var ya safça bir şey
he ORÇUN

Evet canım, o ödlek bendim.
Aslında siyaset konusuna bulaşmam ben, çok da kötü şeyler yazmamıştım ama! Tırstım işte... Alışık değilim malum.

Avatar ve imzadaki aynı adam mı?
ben şey sandım.

Yalan Dünya da bir çocuk var ya safça bir şey
he ORÇUN

Evet canım, o ödlek bendim. Çok da bir şey yazmamıştım.
Kız sen de bu dünyadan çok uzaksın.Hiç benziyor mu?İmzadaki Kerem Bursin.Orçun'u avatar yapacak kadar kafayı yemedim daha.

Kız sen de bu dünyadan çok uzaksın.Hiç benziyor mu?İmzadaki Kerem Bursin.Orçun'u avatar yapacak kadar kafayı yemedim daha.
Aslında imzadaki KEREM BURSİN sandım. Sonra "galiba ben yanıldım" dedim.
Ben işte insanları bu kadar benzetebiliyorum.

Bu çocuk aynı annesi dediğim çocuk genelde tıpatıp babasına benziyordur mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…