Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Beni yazan var mı?
Sen yazmadıysan beni yaz ADRA!

Gelip konumu baltalayan üye yazabilirsin.

Sen bir diziye adam toplamaya çalışıyordun. Ben de gelip "uyyy bu Tarık'ı beğenmiyorum cart curt " bir şeyler yazmıştım hatırladın mı? O vesile ile tanışmıştık. : )))
Anlayışlı olgun bir insan olmasan şu anda birbirimizden nefret ediyor olabilirdik. Ben kötü niyetle yazmadım ama herkes senin kadar anlayışlı değil.

Hangi başlığa yazayım.Çok kimseyi tanımıyorum.Kendi halimde takılıyorum yıllardır.

Zeytin Tepesi'ydi o dizi.Olgunumdur huyum kurusun. Herşeyi çok ciddiye almayacaksın.Kavga edecek mesele değil diziler.

Hangi başlığa yazayım.Çok kimseyi tanımıyorum.Kendi halimde takılıyorum yıllardır.

Zeytin Tepesi'ydi o dizi.Olgunumdur huyum kurusun. Herşeyi çok ciddiye almayacaksın.Kavga edecek mesele değil diziler.
Bazı insanlar saldırmaya yer arıyor.

Beni "Türkçe'yi en güzel kullanan" üyeye yazabilirsin. Öyle olduğumu düşünüyorum.

Bu kadar da ağzınla istenmez ki! Arsızım ben.

Bazı insanlar saldırmaya yer arıyor.

Beni "Türkçe'yi en güzel kullanan" üyeye yazabilirsin. Öyle olduğumu düşünüyorum.

Bu kadar da ağzınla istenmez ki! Arsızım ben.
Evet doğru.Gerçek hayatlarındaki mutsuzluğu başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar.

Aaaa bak ona beni de yazabilirsiniz.Rakip olduk iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…