- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Hayırdır lamelif
Hayırdır lamelifbu ifade protesto muuuuu, sinirlenme belirtisi miii, bende burdayım aday göstermeyenin canına okuruummm demek mi oluyor
lamelif yazın asabi üyeye
kibar / nazik kk uyesine; benim adımın yazılması gerek :)
Günaydın abla,İyi akşamlar görüşürüz
.daha yazmadım bende adaylarımı..
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.kibar / nazik kk uyesine; benim adımın yazılması gerek :)
Günaydın abla,
Beni yazarsın artık.
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.
Ay neye yazdın çok merak ettim filozofum :) güzel bir katagoriye yazsaydın bariGünaydın abla,
Beni yazarsın artık.
Ben seni başka bir şeye yazdım şekerim.
Sen rakibim olursan benim hiç şansım kalmaz ablaBen varım ayol,hem kibar hem nazik,hemde gaddarım
Sen rakibim olursan benim hiç şansım kalmaz abla
ay bide ismim yazılırda kimse beni oylamazsa o daha kötü ,oylamayacaksanız yazmayınnnnŞimdidien uyarıyımda ona göreşaka şaka
biskrem senin için güzel bi katagorim varay bide ismim yazılırda kimse beni oylamazsa o daha kötü ,oylamayacaksanız yazmayınnnn
Senin gibi bir güzellik en güzel kategoriyi hak eder!Ay neye yazdın çok merak ettim filozofum :) güzel bir katagoriye yazsaydın bari
guveniyorum sana tatlım :) eminim guzeldirbiskrem senin için güzel bi katagorim var
ay canım cok tesekkur ederim ,mahcup oldum :) ben de hazırlıyorum listemi :)Senin gibi bir güzellik en güzel kategoriyi hak eder!