- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Maalesef 2 sene oldu evleneli ama aşamadık.Ne yapsam olmuyorEn büyük tavsiyem sakin yüz verme lafını sakınma.asagidan sokuştur özelini şeyini anlatma yakın olma belli ki kıskançlık baya zirvede kızda
Ne demek banyodan pisliklerini toplamak...Bu bir görgü kuralıdır ben yediğim tabağı içtiğim bardağı bile kaldırırım ki yapmam lazım yani hem zoraki misafir hemde prenses... Bilmiyorum çok değişik aile yapıları anlayamadım kavrayamadım...aynen,
he he tabi oyledir moduna bile gecmem, direk tepki vermem.
zira boyle insanlar genelde bi cevap verse de kavgayi baslatan o olsa fikrinde oluyor, sonra diyecek ki, ay ben ne dedim ki hic kotu niyetim yoktu.
En guzeli hiiiic yokmus gibi davranmak, kendi icinde catlasin patlasin
Ne demek banyodan pisliklerini toplamak...Bu bir görgü kuralıdır ben yediğim tabağı içtiğim bardağı bile kaldırırım ki yapmam lazım yani hem zoraki misafir hemde prenses... Bilmiyorum çok değişik aile yapıları anlayamadım kavrayamadım...
Abim beni böyle bir sebepten uyarsa yerin dibine geçerim sanırımyani acikcasi su durumda ese yaptirmak lazim temizligi, es de ya yapacak ya da uyarak kardesini.
benim yapacagim bu olurdu, hazir konu sahibi hamileymis de, azicik nazlanacak esine.
Çok rahatlar.Eşim nasıl benzememiş ben de onu anlamadım.Eşim yapmaz böyle şeylerNe demek banyodan pisliklerini toplamak...Bu bir görgü kuralıdır ben yediğim tabağı içtiğim bardağı bile kaldırırım ki yapmam lazım yani hem zoraki misafir hemde prenses... Bilmiyorum çok değişik aile yapıları anlayamadım kavrayamadım...
Kız böylede deme eşin üzülüyordur beee... Benim eşim ailemle görüşmese üzülürüm yaaa...Arsız insanlarla çok zor, ne yapsan ne etsen zaten yaranamazsın eş ailesine, bu coğrafya da bu böyle, sen el kızı sana nasıl davranacakları onların vicdanına kalıyor, yaptığın şeyler beğenilmeyecek her zaman muhalefet olunacak, az gitsen neden uz gitmedin uz gitsen neden az gitmedin diyip cıks cıks yapabilirler sana. Çünkü dedim ya onlara göre elsin ve biricik pipili oğullarını aldın, hele birde gitmiyorsan özgürlüğünü koruyorsan ne zaman görseler laf sokarlar. Ee kolay değil erkek ailesi olmak. Baya kıymetli bir şey. Ben görüşmüyorum eş ailesiyle. Canları cehenneme
Aslında midem bulandı eşime söyledim tmm temizleyim dedi temizleyememiş tam yine ben temizledimNe demek banyodan pisliklerini toplamak...Bu bir görgü kuralıdır ben yediğim tabağı içtiğim bardağı bile kaldırırım ki yapmam lazım yani hem zoraki misafir hemde prenses... Bilmiyorum çok değişik aile yapıları anlayamadım kavrayamadım...
Sana gıcıklık olsun diye yapıyor belli ki muhtemelen kıskandığı dan yoksa anasının evinde zor yapar bunları yada yapar gerçekten çünkü arsızdır.Çok rahatlar.Eşim nasıl benzememiş ben de onu anlamadım.Eşim yapmaz böyle şeyler
Birde eşin mi temizledi ve kardeşine birşey demedi ha kaç yaşında bu kız?Aslında midem bulandı eşime söyledim tmm temizleyim dedi temizleyememiş tam yine ben temizledim
He benim aynı tatlıyı vermem ayıp yani.İşte zaten kafalar farklı olduğu için görümcem de aynı sizin gibi düşünüyor olabilir.O yüzden ne ben onu anlarım ne o beniBana çok da garip gelmedi.
Battaniye meselesi özellikle, neyine takildiniz anlamadım.
Tatlı.konusunda da birkaç gün demişsiniz en az iki gün verip üçüncüye de aynı tatlıyi mi verdiniz? Ben olsam yapmam yani ayıptır.
Yemek eleştirilmesine ben de sinir olurum.
İsterse amuda kalkıp üzülsün :) oğlunu seven geliniyle iyi geçinirdi, ama o kaynana ve tayfası “Benim istediğim gibi yaşayıp davranacaksın, vermeseydi ailen seni, sana oturma odası aldık nankör, seni adam edemedim, senden bi b.k olmaz” diyip psikolojik şiddet uygulamaya kalkıp bana babamın karışmadığı kadar karışanlara çok bile sabrettimKız böylede deme eşin üzülüyordur beee... Benim eşim ailemle görüşmese üzülürüm yaaa...
Eşim asla uyarmaz alınır diye.Abim beni böyle bir sebepten uyarsa yerin dibine geçerim sanırımuyarsada birşey değişmez ya en iyisi hehe deyip geçmek...Nazlanma işini ben bilmem valla yapabilene helal
Aaah aaah niye bu erkek aileleri böyle...İsterse amuda kalkıp üzülsün :) oğlunu seven geliniyle iyi geçinirdi, ama o kaynana ve tayfası “Benim istediğim gibi yaşayıp davranacaksın, vermeseydi ailen seni, sana oturma odası aldık nankör, seni adam edemedim, senden bi b.k olmaz” diyip psikolojik şiddet uygulamaya kalkıp bana babamın karışmadığı kadar karışanlara çok bile sabrettim
Ooo alınma kırılmada varsa boşver hiç bulaşma...Eşim asla uyarmaz alınır diye.
Yok canım demez.20 yaşında.Birde eşin mi temizledi ve kardeşine birşey demedi ha kaç yaşında bu kız?
Aa tabi ki eşim bana zamanında kötü davrandığı için uyardığında kıyametleri kopardı sen karını tutuyorsun diye.Eşim ağzını açıp asla bir şey söyleyemezOoo alınma kırılmada varsa boşver hiç bulaşma...
Valla azda değilmiş abim evlenirken 16-17 yaşındaydım ve daha olgun davranmışım bakıyorum da...Yok canım demez.20 yaşında.
Ben zaten bi görümcemden çektim.Allah var kimse beni üzmedi başka öyleValla azda değilmiş abim evlenirken 16-17 yaşındaydım ve daha olgun davranmışım bakıyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?