- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
YooYa senin kaynın vardı birde de mi?
Dimi bosaniyordu .eşi abisine annemin dükkanı var oraya çevresi geniş insanlar profesörler geliyor filan diyorduYa senin kaynın vardı birde de mi?
Ben asla böyle şeyler söyleyemem bir yere gitsem.Ama kırıldım tabi emek verdim çünkü özendimHerkes kendine yakışanı yapar.
Ya işte kötü olan ben olmak da istemiyorumsıkıldıysan istediğin tatlı neyse yapabilirsin diyebilirdin.
Çünkü size yakışan bu. Siz kibar birisiniz. Onlar değişik.Ben asla böyle şeyler söyleyemem bir yere gitsem.Ama kırıldım tabi emek verdim çünkü özendim
O an öyle kal geliyor bana.Bir şey diyemiyorum dememem gerekiyor gibi hissediyorum“Siz banyodan çıkarken saçlarınızı temizlemiyor musunuz TATLIM?” diyemedin mi?
Eşimin ailesidir. İyisiyle kötüsüyle gelmeyin diyemem. Ama gelen misafir adabını bilmiyorsa ben de tatlı tatlı lafları yapıştırırım. Battaniye konusunda “İyi aferin abine o zaman” de geç mesela :))
bence siz sustuğunuz için öyle olmuş ..O an öyle kal geliyor bana.Bir şey diyemiyorum dememem gerekiyor gibi hissediyorum
İşte onu da çözemedim art niyet var mı yok mu.Ya mesela annem çorbayı süzmeden yapıyor dese alınmam.Ama daha güzel oluyor demesi kırıcı oluyor.Sonuçta ben emek verdim beğensinler istedim.Ya da yatağını falan hazırladım rahat ettin mi cevabına hani güzel bir şey beklerken Allahtan abim battaniye verdi demesi...Ben alındım evet.Siz alınmazmışsınız belki yapı meselesiSöyleyiş tarzına göre değişir tavrım. Anlattığıniz şeyler bana batmadı mesela. Gerçekten art niyetsiz laf olsun diye konuşmuş siz alınganlık yapmışta olabilirsiniz. Bir igneleme amaçlı söylemişde olabilir. Bazı anlarda yüz ifadesi mimikler ses tonu daha önemli. Sonuçta ev sahibisiniz gülerek şakaya vurarak konuşun sizde.
Bence de haklısınız bu konuda.Susuyorum sonra içimde kalıyorbence siz sustuğunuz için öyle olmuş ..
çünkü karşımızdaki kişinin bize olan davranışlarını kendimiz belirleriz, siz izin verdikçe doz artmış
mesela tatlı olayında 'canın istemiyorsa yeme tabiki' diyebilirdinizBence de haklısınız bu konuda.Susuyorum sonra içimde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?