Gelen misafir size böyle yapsa cevap verir misiniz?

Herkesin damak tadı, el becerisi başkadır.
Beğenmeyen misafirliğe gitmesin, gidiyorsa da yemesin ama sussun.
Ne terbiyesizlik!

Hanımefendice ağırlayıp, iyi olmak adına bu kadar sessiz kalırsanız daha çok canınız sıkılır.
Kocanızın önünde vereceksiniz ağzının payını.
Abimden bile çekinmiyor diye tırsacak, haddini bilecek.
Bir deneyin görün.

Yenge bile demiyor ki zaten.Yok öyle düşünceli değil beni kırmamak için özen göstermiyor.Ama ben onlara gittiğimde yatak düzeltsem bile arkamdan gelir düzeltir perdeyi bir yere çeksem diğer yere çeker.

Aynn işte böyle yapacaksın tatlı tatlı alttan alttan...

Mutfak orda baska tatli istiyorsan kalk kendin yap deseydin. Banyodan çıktıktan sonra o daha ordayken onun kirini pisliğini neden temizlemedigini sorsaydin yemegi begenmeduysen bi dahakine kendin yaparsin deseydin. Merka ettiğim sey onca laf saydirirken bu insanlar siz ne yaptiniz ? Sahsen ben susmazdm

Yorumlari okurken dolmusum, bir daha bana bir şey dediklerinde nasıl cevap verecegimi düşünüyordum ki sizin mesajınızla stop diyen trafik polisine yakalanmış gibi oldum Teşekkürler

Dışarıda kullandığım normal çantayı dahi salona asla getirmem. Onun yeri vestiyerdir çünkü ve bir sürü pislenmiştir fark etmeden. Ben salonuma çantasıyla giren misafirlere bile uyuz oluyorum, değilki valiz getirmek. Misafir gelmeden önce bence gazete hazırlayın, Canım altı pistir onun bu gazeteyi serelim üstüne koy deyin.
Neden hala yatılı misafir olarak ağırlıyorsunuz onu da anlamadım,hem yaranamıyorsunuz hem virüs var. Bence eşinize söyleyin hamileyim çok riskli gelmesinler deyin

Ben olsam cevabını verirdim. Misafirse misafirliğini bilsin canım. Bir değil iki değil devamlı her şeyinize laf söylemiş. ''Benim misafirliğim bu kadar beğenmiyorsan kalma'' veya ''Sen beni eleştiriyorsun ama 4_4lük insan değilsin, arkanızdan kılları ben temizledim'' gibi bir şey derdim mutlaka. Tamam misafir baş tacıdır da onun yaptığı terbiyesizlik yani

Coronayi bahane edip gelmelerini engelleyebilirsin, zaten suanda ne cesaret birine misafirliğe gitmek virüs biter yine gelmeye çalışırlarsa, biz geleceğiz size cok sıkıldık bir yere çıkamadık sizleride ozledik gidilecek yerlerimizde var falan diye bahane ederek gelmelerini engellersiniz. Banyo olayi cok ayıp ya. Yinemi tatli fln derken gozumde 17 18 yaşlarında seni kiskanan bir görünce geldi gözümün önüne

Takdir ettim sizi. Sizde ne gam ne keder vardır bizi de bu içimize attıklarımız kanser edecek

Yorumlari okurken dolmusum, bir daha bana bir şey dediklerinde nasıl cevap verecegimi düşünüyordum ki sizin mesajınızla stop diyen trafik polisine yakalanmış gibi oldum Teşekkürler

hahahah umarım bi kaç kişiyi daha etkiliyebilmişimdir. Tabikii de kimse kendisini ezdirmesin ama başkasının gazıyla, ağzıyla değil. Malum milletimiz bayılır reelde pısırık olup sosyal mecralarda külhanbeyliği taslamaya

Ben zaten valiz için örtüm var onu seriyorum gelenler üzerine açıyor valizini.Ama hanımefendi örtünün amacını anlayamadı herhalde

Takdir ettim sizi. Sizde ne gam ne keder vardır bizi de bu içimize attıklarımız kanser edecek
Aman bebeğim sal kendini. Zaman geçip gidiyor karşımızdaki insan biz neciyiz. Millet bizi ezerken biz neden onu düşünelim üzülmesin diye. Seni üzeni sende üzeceksin hayatın kuralı bu

Ben sanmıyorum kendimi ezdirdiğimi.Ezmeye çalışılsa alenen buna tabi ki cevabım olur.Hani ezmek farklı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…