- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Yemekleri yaptırır full eleştiri döşerdim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tek çözüm senin onunla konuşman dikkat eder misin banyo konusunda yada bendende istersen verirdim battaniye aşk olsun böyle düşünme bende senin ablanım.Tatlı mevzusu ayrı bir olay zaten pastaneden alınan tatlılar bile kaç günlük kim bilir ev yapımı tatlıdan ne olacak ki hem dört kişisiniz en fazla kaç gün kalabilir...Aa tabi ki eşim bana zamanında kötü davrandığı için uyardığında kıyametleri kopardı sen karını tutuyorsun diye.Eşim ağzını açıp asla bir şey söyleyemez
Bunada şükürBen zaten bi görümcemden çektim.Allah var kimse beni üzmedi başka öyle
Yemek yapmayı bilmiyor kiYemekleri yaptırır full eleştiri döşerdim![]()
Ben iyi davranıyorum da bu dediğin kadar da tatlı dilli davranmamış olabilirimBence tek çözüm senin onunla konuşman dikkat eder misin banyo konusunda yada bendende istersen verirdim battaniye aşk olsun böyle düşünme bende senin ablanım.Tatlı mevzusu ayrı bir olay zaten pastaneden alınan tatlılar bile kaç günlük kim bilir ev yapımı tatlıdan ne olacak ki hem dört kişisiniz en fazla kaç gün kalabilir...
Olsun. Sen eline ver malzeme leri. Bas eleştiriyi bakalım nasıl oluyor.Yemek yapmayı bilmiyor ki
Malesef bu tatlı dil çektiklerine karşı olmuyor insanın keşke yapabilsek keşke...Ben iyi davranıyorum da bu dediğin kadar da tatlı dilli davranmamış olabilirim
Baştan beri sadece şunu diyorum.Evlenince beni anlar..eğer bir de görümcesi kendisi gibi olursaOlsun. Sen eline ver malzeme leri. Bas eleştiriyi bakalım nasıl oluyor.
Evet bir de ben hiç görümce falan bilmezdim.Yani evlenirken aklıma ona görümce olarak bakmak bile gelmedi.Onun beni sevmediğini,mutlu olmamız onu rahatsız ettikçe ben de uzaklaştım.Şimdi ilk zamanki gibi hissedemiyorum ben de.Tam böyle aa ne güzel anlaşıyoruz diyorum böyle şeyler yapıyor.Anlıyorum ki olmuyoMalesef bu tatlı dil çektiklerine karşı olmuyor insanın keşke yapabilsek keşke...
Sen ağzının payını veremiyorsun ondan senin sıkıntınBaştan beri sadece şunu diyorum.Evlenince beni anlar..eğer bir de görümcesi kendisi gibi olursa
AynenSen ağzının payını veremiyorsun ondan senin sıkıntın
Daha kelimesi kıyas içeriyor. Biri bana böyle yapıyorum ‘daha’ güzel oluyor dese bozulurum. Benimle kıyas yapılmasında hoşuma gitmez. Ben de kimsenin emeğini kıyaslamam. Hoş değil bu huyunuz naçizane.Banyodaki saçlar dışında gayet günlük konuşmalar gibi geldi bana. Ben de biri yemek yapınca ben böyle yapıyorum daha kolay güzel oluyor diyorum fikir vermek için. Birinin fikir vermesi de mutlu eder bin kere sorarım nasıl olmuş diye. Tavır aldılar da farketmedim mi yoksa sadece görümce olunca mı sıkıntı oluyor acaba![]()
Dişini göstermezsen elin kızı seni dişler... Dişini göster biraz
Yani bana da normal gelmiyor.Sonucta emek verilip önümüze konmuş.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demiş atalarımız bile.Bu bir görgü meselesi benceDaha kelimesi kıyas içeriyor. Biri bana böyle yapıyorum ‘daha’ güzel oluyor dese bozulurum. Benimle kıyas yapılmasında hoşuma gitmez. Ben de kimsenin emeğini kıyaslamam. Hoş değil bu huyunuz naçizane.
Konu sahibi üzülmeyin. Kibarca oturtum lafınızı.
HaklısınDişini göstermezsen elin kızı seni dişler... Dişini göster biraz
Kesinlikle.Yani bana da normal gelmiyor.Sonucta emek verilip önümüze konmuş.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demiş atalarımız bile.Bu bir görgü meselesi bence
daha kolay oluyor demek başka daha güzel oluyor demek başka. mod düşürmek can sıkmak senin yaptığın daha kötü olmuş demek amaçlı bence.Banyodaki saçlar dışında gayet günlük konuşmalar gibi geldi bana. Ben de biri yemek yapınca ben böyle yapıyorum daha kolay güzel oluyor diyorum fikir vermek için. Birinin fikir vermesi de mutlu eder bin kere sorarım nasıl olmuş diye. Tavır aldılar da farketmedim mi yoksa sadece görümce olunca mı sıkıntı oluyor acaba![]()