Gelen misafir size böyle yapsa cevap verir misiniz?

O zaman benim tavrımı doğru buluyorsunuz

Bence hiçte gayet normal konuşmalar ya da tavırlar değil görümce kişisindeki. Dengesiz sanırım biraz ya da patavatsız? Çünkü söyledikleri çok çirkin ve nezaketsizce. Neticede misafirsin biraz edepli ol yani ama yetiştirememiş kendini işte ne yaparsınız böylesi insanlar için de anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler. Lafınızı esirgemeyin tatlı tatlı dokundurun içiniz de kalmasın ama çokta çirkefleşmeyin sonra aaa-aaaa ben nededim ki şimdi der sıyrılıverir valla

Görümce hanım size tatlı tatlı giydirmiş, sizde tatlı tatlı cevap verin giydirin. Karşılıklı güzel olur.

Pardonda sen kimsin zahmet verim önüne geliyor beğenmiyorsun kaldı ki güzel olmasa bile insan hatır gönül için yer oturur valla iyi dayanmışsın ben olsam ben böyle yapıyorum istersen ye istemezsen yeme derdim ki bu hak ediyor yani

Ben yemeğe ağız, burun kıvırana sinir oluyorum. Ve gittiği yerde özel ilgi bekleyene. Yumurta bile kırsa eline sağlık dersin, yersin. Nolur ki. Zaten abinin evi gir mutfağa ben yapayım de yap. Beğenmiyorsa yemesin hanımefendi.

Aklıma annemin “öyle her şeye de alınmayın” lafı geldi.

Her cümleden eleştirildiğinizi düşünmeyin. Hiç demiyor musunuz arkadaşlarınızla otururken “ben bu tatlının şu halini yapıyorum, şunu ekliyorum çok güzel oluyor” diye? Ben diyorum ve bunu derken sen kötü yapmışsın demek istemiyorum veya onlar da bana demek istemiyor.

Abisi battaniye vermiş üşümemiş, tamam, eee? Sana herhangi bi laf sokma yok bence. Afallanacak bi durum hiç yok. Üşüdüğünü bilmeyebilirsin.

Burada çok fazla gaza gelmeyin. Yorumları okuyorum da iki küçük şeyden gemileri yaktırırlar. Sakin olmakta yarar var.

Hamile hamile hizmet mı edeceksiniz
Onlar size yardim etsin bi zahmet
Çok sabirlisiniz sizi kutluyorum

Bana karşı bir şeyler var da ben bunu eşime anlatsam falan benim ona bir şeylerim varmış gibi görünüyor o yüzden artık pes de ettim bir şey söylemiyorum.Mesela saçlarımı maşaladım çok beğendi gel sana da yapayım dedim yaptım.5 dk geçti iki foto çekildi saçını sımsıkı bağladı.Bunları ben görsem de eşim görmüyor ve emin ol cevap versem kötü olan ben olurum

Yanındayken deme tatlim Tek kaldığınızda o sana ima.ediyorsa sende et yaşınız kaç gorumc3niz küçük mu

Acaba eşimden kaynaklı bir durum mu oldu diye düşünüyorum.Eşim tatlımı lahmacunumu o kadar övdü ki buna herkes bayılıyor bir yiyin aneksenamun çok güzel yapıyor gibi..Acaba onlar da ne var bunda abartılacak gibi mi düşündüler.Bir de o zaman hamile değildim yani haberim yoktu hamile olduğumdan.Eşim aşırı yardım etti hiç durmadı çamaşır asmaya gitsem bile hemen onlarla sohbeti bırakıp yanıma geldi çay falan doldurdu.Görümcem de arada çay doldurdu.Bunlar da biraz teselli oldu bana.

Bu laflar eşim ve babasının yanında oluyor genelde.O da zoruma gidiyor yani açıkcası eşimin bunları yok sayması.Gerçi kız annesinden ne görürse onu yapar.Kv de ağzına ne geldiyse söyleyiverir.Hani alınır mı kırılır mı düşünmez.Ben de annemden tam tersini gördüm.Aman alınmasınlar aman kırılmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…