- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
O zaman benim tavrımı doğru buluyorsunuzaynen,
he he tabi oyledir moduna bile gecmem, direk tepki vermem.
zira boyle insanlar genelde bi cevap verse de kavgayi baslatan o olsa fikrinde oluyor, sonra diyecek ki, ay ben ne dedim ki hic kotu niyetim yoktu.
En guzeli hiiiic yokmus gibi davranmak, kendi icinde catlasin patlasin
Evet mantıklıEn iyisi ggülerek tatlı dille laf sokmak.sen yapsan da yesek canım gibi
Bana karşı bir şeyler var da ben bunu eşime anlatsam falan benim ona bir şeylerim varmış gibi görünüyor o yüzden artık pes de ettim bir şey söylemiyorum.Mesela saçlarımı maşaladım çok beğendi gel sana da yapayım dedim yaptım.5 dk geçti iki foto çekildi saçını sımsıkı bağladı.Bunları ben görsem de eşim görmüyor ve emin ol cevap versem kötü olan ben olurumSizden küçük mu? Olabilir abisi düşünmüş vermiş sana neden ima.ediyor kıskançlık + çekememezlik seziyorum bol bol sende onu uyar halılarımın üstünde pis tekerlekli bavulu açmazsan iyi olur de lafını hiç esirgeme böyleleri belli ki hazmedememis 5 kisilik ailede kucuk borcama tatli yapsan 2 3 gun yeniyor atacak ay aman bidaha koymayim diye birşey yok aynen çok bereketli sende her koydugumda yediğin için getireyim istedim deçok beğendin gibi de öv kendini pideyle lahmacun aynı kategorilerde olabilir ne yapacaksın ateşli meyve falan mı beğenmediysen yeme lafetme önüne koymuş ne güzel yapmış elinesağlık demek zor herhalde ustune iyice biner guzum boyleleri sana karsi birseyler var bunda lafini esirgeme sende sokusturuver tekken falan
Bana karşı bir şeyler var da ben bunu eşime anlatsam falan benim ona bir şeylerim varmış gibi görünüyor o yüzden artık pes de ettim bir şey söylemiyorum.Mesela saçlarımı maşaladım çok beğendi gel sana da yapayım dedim yaptım.5 dk geçti iki foto çekildi saçını sımsıkı bağladı.Bunları ben görsem de eşim görmüyor ve emin ol cevap versem kötü olan ben olurum
O zaman hamile değildim şimdi yardım eder kvHamile hamile hizmet mı edeceksiniz
Onlar size yardim etsin bi zahmet
Çok sabirlisiniz sizi kutluyorum
Evet küçük canım benden 7 yaş küçük.Ama hiç lafını esirgemez hatta ortalığı ayağa kaldırır biraz çirkefYanındayken deme tatlim Tek kaldığınızda o sana ima.ediyorsa sende et yaşınız kaç gorumc3niz küçük mu
Evet küçük canım benden 7 yaş küçük.Ama hiç lafını esirgemez hatta ortalığı ayağa kaldırır biraz çirkef
Söylemezseniz her geldiklerinde konu açarsınızBen bunları söyleyemem hele de babası varken ayıp olmaz mı bu kadarı
Ya işte kötü olan ben olmak da istemiyorum
Acaba eşimden kaynaklı bir durum mu oldu diye düşünüyorum.Eşim tatlımı lahmacunumu o kadar övdü ki buna herkes bayılıyor bir yiyin aneksenamun çok güzel yapıyor gibi..Acaba onlar da ne var bunda abartılacak gibi mi düşündüler.Bir de o zaman hamile değildim yani haberim yoktu hamile olduğumdan.Eşim aşırı yardım etti hiç durmadı çamaşır asmaya gitsem bile hemen onlarla sohbeti bırakıp yanıma geldi çay falan doldurdu.Görümcem de arada çay doldurdu.Bunlar da biraz teselli oldu bana.Sanki sizin yerinize ben yazmışım.Sen de deseydinki hem hamile halimle size hizmet edip tatlı yapıyor. Hemde benimi beğenmiyorsun. Beğenmeyen yemesin. Tabi evinize gelen misafire kötü davranmayın ama lafını da yeri geldimi yedirin.
Bu laflar eşim ve babasının yanında oluyor genelde.O da zoruma gidiyor yani açıkcası eşimin bunları yok sayması.Gerçi kız annesinden ne görürse onu yapar.Kv de ağzına ne geldiyse söyleyiverir.Hani alınır mı kırılır mı düşünmez.Ben de annemden tam tersini gördüm.Aman alınmasınlar aman kırılmasınlarBence hiçte gayet normal konuşmalar ya da tavırlar değil görümce kişisindeki. Dengesiz sanırım biraz ya da patavatsız? Çünkü söyledikleri çok çirkin ve nezaketsizce. Neticede misafirsin biraz edepli ol yani ama yetiştirememiş kendini işte ne yaparsınız böylesi insanlar için de anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler. Lafınızı esirgemeyin tatlı tatlı dokundurun içiniz de kalmasın ama çokta çirkefleşmeyin sonra aaa-aaaa ben nededim ki şimdi der sıyrılıverir valla
İnşallah içi rahat etmiştirGörümce hanım size tatlı tatlı giydirmiş, sizde tatlı tatlı cevap verin giydirin. Karşılıklı güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?