Gelen misafir size böyle yapsa cevap verir misiniz?

Banyodaki saçlar dışında gayet günlük konuşmalar gibi geldi bana. Ben de biri yemek yapınca ben böyle yapıyorum daha kolay güzel oluyor diyorum fikir vermek için. Birinin fikir vermesi de mutlu eder bin kere sorarım nasıl olmuş diye. Tavır aldılar da farketmedim mi yoksa sadece görümce olunca mı sıkıntı oluyor acaba

Sizden küçük mu? Olabilir abisi düşünmüş vermiş sana neden ima.ediyor kıskançlık + çekememezlik seziyorum bol bol sende onu uyar halılarımın üstünde pis tekerlekli bavulu açmazsan iyi olur de lafını hiç esirgeme böyleleri belli ki hazmedememis 5 kisilik ailede kucuk borcama tatli yapsan 2 3 gun yeniyor atacak ay aman bidaha koymayim diye birşey yok aynen çok bereketli sende her koydugumda yediğin için getireyim istedim de çok beğendin gibi de öv kendini pideyle lahmacun aynı kategorilerde olabilir ne yapacaksın ateşli meyve falan mı beğenmediysen yeme lafetme önüne koymuş ne güzel yapmış elinesağlık demek zor herhalde ustune iyice biner guzum boyleleri sana karsi birseyler var bunda lafini esirgeme sende sokusturuver tekken falan

O an öyle kal geliyor bana.Bir şey diyemiyorum dememem gerekiyor gibi hissediyorum

Terbiyesizlik yapma tabiki ama haddini de bildir. Misafirliğe gidilen evde o söyledikleri terbiyesizlikten başka bişey değil.
Tatlıya laf mı etti? Yarın akşam sen yaparsın yeriz de geç. Arkana bile bakma.
Emin ol yengemin yemeğine laf ettin bunu söyledi şeklinde şikayet etmeye bile yüzü olmayacak.

Ben bunları söyleyemem hele de babası varken ayıp olmaz mı bu kadarı

Birinin yemeğini farklı şekilde yorumladığınızı söyleyebilirsiniz ama sorulmadıkça daha güzel oluyor diye eklemeniz gereksiz bence.

Haklısın aslında sustukça daha kötü oluyor.Ama o kadar da yol geliyorlar kötü olan ben olmak da istemiyorum.

Ben bunları söyleyemem hele de babası varken ayıp olmaz mı bu kadarı
Ohoo ben neler söyledim ne ayıp olacak. O insan sen nesin. Sen de insansın. O söylerken yaparken iyi sen ikaz ederken mi kötü oluyorsun. Boşversene. Dönsün kendi gtüne baksınlar. Söyle ağzına geleni kendini ne yıpratıon. Bu devir de sokan yarıyor valla sen ne kadar üstüne titrersen o kadar kötü olursun bak ben söyliim bacım

Normalde çok alıngan bir insanımdır. Evliliğimin ilk yıllarında görümcem ile anlattığıniz diyalogları yaşasaydım belki bende bozulurdum. Ama zamanla onyargilari kırdığımızi ( görümce / gelin sıfatıyla ) bir abla bir kardeş olarak düşününce bana batmazdi. Gülerek gulumsuyerek konuşuyorsa kendinize yük yapmayın. Ben boyle daha çok beğeniyorum deyip geçin mesela. Belki de sustuğunuz için içinizde kalıyor aklınızı meşgul ediyor. Kırmadan nazikçe söyleyin sizde içinizde kalmasın.

Birinin yemeğini farklı şekilde yorumladığınızı söyleyebilirsiniz ama sorulmadıkça daha güzel oluyor diye eklemeniz gereksiz bence.

Ben geri dönüşleri önemsediğim için başkalarını da kendim gibi sanıyorum herhalde. Bundan sonra susayım en iyisi

Hamile halimle anca bu kadar canim de bence.arada da ohla pofla belim agriyor bacaklarim agriyor falan de.

Sanki sizin yerinize ben yazmışım.Sen de deseydinki hem hamile halimle size hizmet edip tatlı yapıyor. Hemde benimi beğenmiyorsun. Beğenmeyen yemesin. Tabi evinize gelen misafire kötü davranmayın ama lafını da yeri geldimi yedirin.

Benzerlerini yasadım kayınvalide ve görümce tarafından ve ayrıca baska biri yanlarında söyle güzel böyle güzel diye silip süpürdügü yemeklerime bi kere bile güzel olmus demezlerdi hatta burun kıvırdıkları 1,2 yemegi kendide yaptı benden görüp madem begenmiosun niye yapıyosun dimi eşimde ama bizdeki daha güzeldi dedi

Ben hiç duymam tepki vermem sanırım böylesine çünkü anlayacak gibi durmuyor.

aynen,
he he tabi oyledir moduna bile gecmem, direk tepki vermem.

zira boyle insanlar genelde bi cevap verse de kavgayi baslatan o olsa fikrinde oluyor, sonra diyecek ki, ay ben ne dedim ki hic kotu niyetim yoktu.
En guzeli hiiiic yokmus gibi davranmak, kendi icinde catlasin patlasin

Herkesin bir yapısı var bazı önerileri kabul ettim bazılarını söyleyemem dedim.Ben fikri sorarım kendime uygun olanı mantıklı gelenleri uygularım.

Haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…