• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen mesaj ile yıkıldım

Böyle durumlarda sıcağı sıcağına utandırmak lazım o anın gafilliğiyle kem küm eder ama şimdi eşinize söyleseniz o da annesine söylese filan kadın gardını almış durumda oluyor. He insanlar oğlu kızıyla istediği gibi konuşur da siz kırılmışsınız haklı olarak ama hani bana bunu nasıl yaptın diyebileceğiniz bir şey de yok oğlumla dertleştim der çıkar içinden

Hata yaptım herkes hata yapar
Kimi kimsesi yok anneme ne yaptıysam onada yapayım dedim
Annem gibi görürsem anne gibi davranır sandım
Nerden bileyim arkamdan kuyu kazıyor bilemem ki
Ayrıca ben bile isteye telefonu verdi elime diye düşünüyorum bilerek okuyayım diye
Sonra gelip eşimle tartışayım diye
Çünkü evliliğimizin ilk seneleri böyle çok yaptı çoook
Düzeldi sandım arkadan gizli gizli yapmaya devam ediyormuş
Şeytan şok oluyordur kaynanayı görünce 😒 ne kadar iyi olursa olsun kimse kimsenin annesi gibi olamaz bu tuzağa düşmeyin lütfen kullanılmışlığınızla kalırsınız

Ben olsam takmazdım. Mesajı da görmemiş gibi yapardım. Eşinize söyleseniz ne değişecek? Sizin aranız bozulduğuyla kalacak. Bence hiç gerek yok. Küfür etmemiş argo kullanmamış ama haksız. O an yazmış işte. Allah'a havale edin
Alnından da öpsün mü

Benim gibi çirkefe melek gibi kaynana düşüyor kendi giymediğini ona alanlara da böylesi düşüyor işte. Ya da belki ben kaynanam bir kez beni azarladığında uzun zaman yüzüne bakmadığım için kadın bana karşı hassas ve özenli davranıyordur.
Gelin kaynana ilişkilerinde bir taraf sıkıntılıysa karşı tarafın iyilikle bunu çözdüğüne ben denk gelmedim. Aksine "çok güzel ağzıma tükürdün, daha da fazlasını yapabilirsin" mesajı alıyor karşı taraf.
Bu duruma üzülmeyecek, kafayı takmayacak gamsızlıkta insanlar tepkisiz kalsınlar. Ama konu sahibi gibi içi içini yiyenler için tepkisizlik doğru değil. Ben o mesajı gördüğüm an tepkimi verir utandırırdım. Sonra da mesafe koyar paramı keserim bak bakalım bir daha yapabiliyor mu

Benim gibi çirkefe melek gibi kaynana düşüyor kendi giymediğini ona alanlara da böylesi düşüyor işte. Ya da belki ben kaynanam bir kez beni azarladığında uzun zaman yüzüne bakmadığım için kadın bana karşı hassas ve özenli davranıyordur.
Gelin kaynana ilişkilerinde bir taraf sıkıntılıysa karşı tarafın iyilikle bunu çözdüğüne ben denk gelmedim. Aksine "çok güzel ağzıma tükürdün, daha da fazlasını yapabilirsin" mesajı alıyor karşı taraf.
Bu duruma üzülmeyecek, kafayı takmayacak gamsızlıkta insanlar tepkisiz kalsınlar. Ama konu sahibi gibi içi içini yiyenler için tepkisizlik doğru değil. Ben o mesajı gördüğüm an tepkimi verir utandırırdım. Sonra da mesafe koyar paramı keserim bak bakalım bir daha yapabiliyor mu
Kendi ailemin dahi lafını kafaya takmayan biriyim ama valla böyle yüzüme gülüp benden maddi manevi yararlanıp arkadan konuşanın yuvasını yaparım, ki ben hindistancevizli hindistancevizli kadar verici biri değilim, eli ayağı tutan başka bir oğlu var, kendisi de sağlıklı ana oğul çalışıp ihtiyaçlarını karşılasınlar, kayınvalideye o mesajın hesabını da sorarım.

Kendi ailemin dahi lafını kafaya takmayan biriyim ama valla böyle yüzüme gülüp benden maddi manevi yararlanıp arkadan konuşanın yuvasını yaparım, ki ben hindistancevizli hindistancevizli kadar verici biri değilim, eli ayağı tutan başka bir oğlu var, kendisi de sağlıklı ana oğul çalışıp ihtiyaçlarını karşılasınlar, kayınvalideye o mesajın hesabını da sorarım.
Eşi vefat etmiş çalışmayan anneye yardımcı olunmasına asla karşı çıkmam desteklerim de, ama ben borç içinde olacağım kadın tatil parası isteyecek. Üstüne bir de arkamdan çekiştirecek. Oldu 😅

Umursamasın dememden ne anlıyorsun? Verdiği yardımları kesip Allah'a havale edecek. Burada yapılacak başka bir şey yok
Umursayan birine umursama denince bir işe yaramaz. Umursamayabilecek olsa konu açmaz burda. Tepkisiz kaldıkça karşı taraf belki de artırarak bu davranışı devam ettirecek. Gitsin dövsün demiyoruz ama okuduğunu belli etsin ki anlasın bir şeyler.

Umursayan birine umursama denince bir işe yaramaz. Umursamayabilecek olsa konu açmaz burda. Tepkisiz kaldıkça karşı taraf belki de artırarak bu davranışı devam ettirecek. Gitsin dövsün demiyoruz ama okuduğunu belli etsin ki anlasın bir şeyler.
Bu tip kadınların amacı karı kocanın arasını bozmak zaten. Gidip annesini oğluna şikayet edince veya tartışma çıkarınca kv'nin işine yarayacak. Burada açılan 1500 farklı kişi tarafından açılan 1500 aynı içerikli konudan bunu göremediniz mi?

Eşi vefat etmiş çalışmayan anneye yardımcı olunmasına asla karşı çıkmam desteklerim de, ama ben borç içinde olacağım kadın tatil parası isteyecek. Üstüne bir de arkamdan çekiştirecek. Oldu 😅
Eşi vefat etmemiş 20 sene önce boşanmış, kaldı ki eşi 20 sene önce vefat da etseydi fark etmezdi zira kadın şu an 55 yaşında, 20 sene önce 35 yaşındaymış 2 erkek doğurdum bana baksınlar diye düşünerek evde oturacağına bir işe girip çalışsaymış, şu an dahi çalışması için geç değil, 52 yaşındayım sürekli alışveriş yaptığım yerlerden bana bile abla gel bizimle çalış teklifi geliyor bu yaşta sizden ağır iş istemiyorlar zaten, telefona bakıyorsun müşteri karşılıyorsun.

Ayrıca ben mi acayibim, elim ayağım tutuyorsa evladımdan gelinimden damadımdan tatil parası istemeye utanırım, ağaçtan mı topluyorlar parayı üstelik hindistancevizli hindistancevizli kirada oturuyormuş, tatili geçtim koltuk kanepe almalarından bile utanırım, tatile gidebilecek kadar eli ayağı tutuyor, millete gelini çekiştirecek kadar çenesi de işliyorsa girsin bir işe çalışsın hiç de destekleyemem.

Neden sıklıkla benim msjlarıma beğenmedim ifadesi koyuyosunuz? Kavga yok kötü bi şey yok. Ben de herkes gibi fikrimi belirtiyorum. Sizi rahatsız eden nedir. Sürekli aynı fikirde olamayız di mi?
Bu durum bana da garip geliyor aynı fikirde olmayabilirsin neden eksiliyorsun seninle aynı fikirde olmak zorunda değil kimse. Sırf bu sebeple bazılarını sessize alıyorum😶‍🌫️

Bu tip kadınların amacı karı kocanın arasını bozmak zaten. Gidip annesini oğluna şikayet edince veya tartışma çıkarınca kv'nin işine yarayacak. Burada açılan 1500 farklı kişi tarafından açılan 1500 aynı içerikli konudan bunu göremediniz mi?
1500 içeriğin 1500ünde de gelin tepki koymuyor onu fark ettiniz mi

Süreci. Süreci minimum hasarla atlatacak. Bunun yerine kv'yle yüz göz olursa eşiyle arasının bozulduğuyla kalır
arkamdan kötü konuşan kaynana yüzünden eşimin benimle arası bozulacaksa bozulsun
Bu tarz süreci kazanan da çok kadın var. İlla ortalığı yıkmasına gerek yok. Böyle böyle yazmış der eşi de bilir. Kendisine de bildiğini belli eder mesafesini koyar kafası rahat eder

arkamdan kötü konuşan kaynana yüzünden eşimin benimle arası bozulacaksa bozulsun
Bu tarz süreci kazanan da çok kadın var. İlla ortalığı yıkmasına gerek yok. Böyle böyle yazmış der eşi de bilir. Kendisine de bildiğini belli eder mesafesini koyar kafası rahat eder
Bu dediğiniz tarzda erkek sayısı bu ülkede bir elin parmaklarını geçmez. %99'u ailesini gayri ihtiyari savunmaya geçiyor. Ben bu tarz şeylerin eşe ispiklenmesinin bir faydası olmadığı taraftarıyım. Konu sahibi nankör kv'sine bir daha bir çöp bile almayıp kapatıp kapısını oturmalı. Boş çabalar bunlar

Son düzenleme:
Ben de içinde tutabilenlerden değilim ki bi olayımız bile yok ama ufak tefek bozulduğum şeyler oldu başta tuttum sonra baktım dert olacak içimde yok yere, eşime anlattım yani çatlayalım mı söylemeyip 😃 tabi üslup önemli

Bu durum bana da garip geliyor aynı fikirde olmayabilirsin neden eksiliyorsun seninle aynı fikirde olmak zorunda değil kimse. Sırf bu sebeple bazılarını sessize alıyorum😶‍🌫️
Aa ben sessize almayı bilmiyorum nasıl yapılıyor ben de yapayım. Bana da garip geliyor. Tartışma vs olsa anlarım da normal bi şey deyince eksilemek mantığıma uymuyor.

Back