• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen mesaj ile yıkıldım

Bu arada dayanamamış gitmiş derken onada böyle kartlar dolu para yok diye böyle sikayetvari davranıyorsa bilemem tabiki onu kastettim şimdide çocuklarına bu yaklaşımı hiç hoş değil tabiki bilemem bu tahmin sadece neyse orası beni ilgilendirmez zaten

Tahminleriniz doğru kv 55 yaşında eşim 30 olacak hatta sayılır birkaç gün var doğum gününe.
10 sene gençken bölük bölük çalıştım diyor ama doğru düzgün sigortalı işte çalışmamış
Bir maaşı yok
Ben de bu yüzden anne yerine koydum elimden ne geldiyse yaptım
Hani anne gibi görürsem annem gibi davranır sandım
Meğer yanılmışım.
Yıkılmamın sebebini sormuşsunuz çok uzun zamandır hep canım kızım canım evladım bi siz varsınız deyip duruyordu
Bu huyunu terk etti sanmıştım meğerse gizliden gizliden arkamdan konuşuyormuş
Hemde hiç suçum yokken
Birde şunu bunu neden aldın diyen olacak durumumuz vardı kanepesi koltugu yoktu bir çekyatı vardı bende alalım diye eşime çok ricala aldırmıştım

Hayatta herkes hata yapar ben de hata yaptım
Aslında mesajı görmeniz iyi olmuş bundan sonra ona göre gardinizi alırsınız.
Eşinize duygusal bir şekilde anlatın bu durumu kırıldığınızi bundan sonra bir şey yapmayacağınizi da belirtin.
Ve hakikaten yapmayın bir şey.
Tatil ihtiyaç değil lükstur mesela.
Ayrıca ben pazarlarda ne insanlar görüyorum kaç yaşına gelmişler o soğukta satış yapmaya çalışıyorlar.
Hala calisabilir kv hala genç.
Hiç pas vermeyin kendisine.

Bi insan neden kaynanasını marka ürünlerle şımartır ki?
Hata yaptım herkes hata yapar
Kimi kimsesi yok anneme ne yaptıysam onada yapayım dedim
Annem gibi görürsem anne gibi davranır sandım
Nerden bileyim arkamdan kuyu kazıyor bilemem ki
Ayrıca ben bile isteye telefonu verdi elime diye düşünüyorum bilerek okuyayım diye
Sonra gelip eşimle tartışayım diye
Çünkü evliliğimizin ilk seneleri böyle çok yaptı çoook
Düzeldi sandım arkadan gizli gizli yapmaya devam ediyormuş

Benim evim ayrı onlara ait değil
Kiradayım
Yan yana derken aynı sokaktayız çok az mesafe var ve yabancı birine kira veriyorum onlarla hiç ilişiği yok
Artık mesafe koyun. İnsan kendi annesi ile anlaşamıyor. Benim babaannemde böyle amcamı bize bizi amcama kötüler. Ben olsam mesajı eşime gösterirdim

Artık mesafe koyun. İnsan kendi annesi ile anlaşamıyor. Benim babaannemde böyle amcamı bize bizi amcama kötüler. Ben olsam mesajı eşime gösterirdim
Mesajı silmiştir okuduğumu anladı yoksa akşam 40 kere kızımı görmek için görüntülü arardı
Suçunu biliyor eşime söylemeyeyim diye büyük ihtimal sesi çıkmıyor
Ayrıca doğru diyorsunuz artık mesafe koymak en iyisi en doğrusu 👍🏻👍🏻

Mesajı silmiştir okuduğumu anladı yoksa akşam 40 kere kızımı görmek için görüntülü arardı
Ben olsam o an gösterirdim o mesajı. Soğuk yapın görüşmeyin. Neden derse sebebi söylersin

eşime söylemedim kızlar
Onun isteği büyük ihtimal eskiden yaptığı gibi bizi eşimle birbirimize düşürmek
Zaten şu an işe gitti gececi
Ağır işte çalışıyor kafası bana takılsın istemedim
Ama anladı yüzümden eşim bir şey olduğunu sorup durdu
Yok öyle karnım ağrıyor diye geçiştirdim
Ondan en büyük intikamı maddi ve manevi elimizi üstünden çekerek veririm
Yavaş yavaş ona vereceğimize kıza yatırım yapalım daha fazla diyeceğim inşallah
Aramada mesafe koyacağım
Zaten işi düşmese aramaz sormaz
Bundan sonra benden de aynı tavrı görecek inşallah 👍🏻👍🏻

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Hiç uzatmayacağım kv bekar seneler önce boşanmış 20 sene olmuş. Ben 5 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri arkamdan eşime ve akrabalarına konuşurdu bunu duyardım eşim çok uyardı ve artık bu huyu bıraktı diyordum ki taki bugüne kadar

Az önce bana bir kargo gelmişti yan yana oturuyoruz, ona bırakmışlar gidip aldım, öncesinde de her ay eşi yok diye annesinden sadece para alıyor kendine ait maaşı yok biz her ihtiyacında parada verdik yanında da olduk

Bu ay kartlara aşırı borçlandık
Sabah beni aradı dedi ki her ay bana 4 bin tl yardım edin tatile gidecekmiş yaza
Anne dedim öyle bütçemiz yok kartlar sonuna kadar dolu
Aşırı borç yaptık, daha biz tatile çıkamıyoruz her şey ateş pahası dedim
Kenarda parası var onla gidebilirsin dedim

Tamam dedi uzatmadı güzellikle kapadı telefonu
Ben kargoyu alırken telefonu bozulmuş bir yerlere girmiş bana uzattı dedi ki şunu düzelt bide burdan kaynına mesaj at (telefon klavyesi filan bozulmuş dandik bi telefonu var) girdim mesajlarına kocaman harflerle (mesaj atarken gözü görmediği için büyük harflerle mesaj yazıyor)

Kendi adımı gördüm, dediği mesajı yollarken okumuş bulundum (bu arada kaynımla ve annesiyle yaşıyor)
Bizi kaynıma şikayet etmiş “sabah (adım)… aradı beni dediki birikmiş paranla tatile git bizim çok borcumuz var
Nankörler bir de bana bakacaklar güya
Nerdeyse para isteyecekler benden (????)
Ben napacağım oğluşum Allah bunların eline düşürmesin”

Mesaj aynen böyle
Aşırı hızlı 2 kere okudum yazana kadar
Hemen telefonu ona verdim eve döndüm
Ama yıkığım şu an
Ona kendime almadığım marka elbiseler
Marka çantalar aldım
Marka ne istiyorsa ev aleti
Koltuk takımı aldım ödedik eşimle
Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum

Arkamdan beni aradı suratımdan anlamış ama mesajı okuduğumu düşünmemiş
Açmadım
Eşim gececiydi uyuyor uyandığında ne yapmalıyım

daha evvel böyle olaylar başıma çok geldi onun yüzünden gül gibi geçindiğim eşimle aram bozuldu defalarca

Şimdi diyecek ki mesaj yazdırsa bile neden okudun
Orada kocaman HİNDİSTANCEVİZLİ yazıyordu (yani adım)

Kim merak edip okumaz ki?
Şu an aşırı kinliyim öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim
O yüzden hiçbir şey yapmadım eşime de söylemedim
Ama moralim çok bozuk
Ona bu kadar anne gibi davranırken bu kadar kendi annemden ayırmazken benim için söyledikleri hala gözümün önünde mesajlar
Allaha havale ediyorum

Ama bir şey yapmak istiyorum

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?
Objektif yorum bekliyorum
Öncelikle kv tam bir kepaze siz neden ona marka marka eşyalar aldınız ayıptır sorması ?

Tahminleriniz doğru kv 55 yaşında eşim 30 olacak hatta sayılır birkaç gün var doğum gününe.
10 sene gençken bölük bölük çalıştım diyor ama doğru düzgün sigortalı işte çalışmamış
Bir maaşı yok
Ben de bu yüzden anne yerine koydum elimden ne geldiyse yaptım
Hani anne gibi görürsem annem gibi davranır sandım
Meğer yanılmışım.
Yıkılmamın sebebini sormuşsunuz çok uzun zamandır hep canım kızım canım evladım bi siz varsınız deyip duruyordu
Bu huyunu terk etti sanmıştım meğerse gizliden gizliden arkamdan konuşuyormuş
Hemde hiç suçum yokken
Birde şunu bunu neden aldın diyen olacak durumumuz vardı kanepesi koltugu yoktu bir çekyatı vardı bende alalım diye eşime çok ricala aldırmıştım

Hayatta herkes hata yapar ben de hata yaptım

Canım niye açıklama yapmak zorunda hissediyorsun bu kadar.Sen iyilik yapayım diye düşünmüşsün ne var bunda.Benim kayınvalidem yok vefat etmiş ama sağ olsaydı ben de yapardım.Kendi annem gibi düşünürdüm.Artık öyle bir devirdeyiz ki insanların iyiliği aptallık olarak algılanıyor.Ne kadar yanlış bir düşünce.46 yaşındayım hayatım boyunca herkese iyilik yapmaya çalıştım.Karşılığında nankörlük gördüm mü gördüm ama iyilik yapmaktan yine vazgeçmedim.Kayınvaliden kıymet bilmeyen biri ama eşinin annesi .Kadının huyunu değiştiremezsin onun yüzünden evdeki huzurunu bozma.Allaha havale et

Hata yaptım herkes hata yapar
Kimi kimsesi yok anneme ne yaptıysam onada yapayım dedim
Annem gibi görürsem anne gibi davranır sandım
Nerden bileyim arkamdan kuyu kazıyor bilemem ki
Ayrıca ben bile isteye telefonu verdi elime diye düşünüyorum bilerek okuyayım diye
Sonra gelip eşimle tartışayım diye
Çünkü evliliğimizin ilk seneleri böyle çok yaptı çoook
Düzeldi sandım arkadan gizli gizli yapmaya devam ediyormuş

eşime söylemedim kızlar
Onun isteği büyük ihtimal eskiden yaptığı gibi bizi eşimle birbirimize düşürmek
Zaten şu an işe gitti gececi
Ağır işte çalışıyor kafası bana takılsın istemedim
Ama anladı yüzümden eşim bir şey olduğunu sorup durdu
Yok öyle karnım ağrıyor diye geçiştirdim
Ondan en büyük intikamı maddi ve manevi elimizi üstünden çekerek veririm
Yavaş yavaş ona vereceğimize kıza yatırım yapalım daha fazla diyeceğim inşallah
Aramada mesafe koyacağım
Zaten işi düşmese aramaz sormaz
Bundan sonra benden de aynı tavrı görecek inşallah 👍🏻👍🏻
Hata demeyelim iyi niyet daha doğru bir tanım olur, kayınvalideniz için eşinizle tartışmaya da değmez, adamın bir suçu günahı yok, annesinin yaptıklarından da sorumlu değil, ki kayınvalidenizi eşinize söylemeden tartışmadan da hizaya getirebilirsiniz, eşiniz elinizi eteğinizi çektiğinizi fark ettiği zaman da sakince söylersiniz, ki ben dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali sessiz kalmaktansa kayınvalideyle yüzleşmeden yanayım tabii yine de siz bilirsiniz, söylediğiniz gibi mesajı görmenizi istediği için telefonu elinize verip kayınbiraderinize mesaj attırdıysa, hayırdır eski huyunu bırakmamışsın, elin ayağın tuttuğu halde çalışmamana rağmen anne bildim seni annemden ayırmadım maddi manevi eksik bırakmamaya çalıştım, madem el gibi gördün arkamdan atıp tuttun, bundan sonra birbirimize eliz derdim, ondan sonra ayılıp bayılır mı ağlar mı arkadan atıp tutmaya devam mı eder kendisi bilir.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Hiç uzatmayacağım kv bekar seneler önce boşanmış 20 sene olmuş. Ben 5 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri arkamdan eşime ve akrabalarına konuşurdu bunu duyardım eşim çok uyardı ve artık bu huyu bıraktı diyordum ki taki bugüne kadar

Az önce bana bir kargo gelmişti yan yana oturuyoruz, ona bırakmışlar gidip aldım, öncesinde de her ay eşi yok diye annesinden sadece para alıyor kendine ait maaşı yok biz her ihtiyacında parada verdik yanında da olduk

Bu ay kartlara aşırı borçlandık
Sabah beni aradı dedi ki her ay bana 4 bin tl yardım edin tatile gidecekmiş yaza
Anne dedim öyle bütçemiz yok kartlar sonuna kadar dolu
Aşırı borç yaptık, daha biz tatile çıkamıyoruz her şey ateş pahası dedim
Kenarda parası var onla gidebilirsin dedim

Tamam dedi uzatmadı güzellikle kapadı telefonu
Ben kargoyu alırken telefonu bozulmuş bir yerlere girmiş bana uzattı dedi ki şunu düzelt bide burdan kaynına mesaj at (telefon klavyesi filan bozulmuş dandik bi telefonu var) girdim mesajlarına kocaman harflerle (mesaj atarken gözü görmediği için büyük harflerle mesaj yazıyor)

Kendi adımı gördüm, dediği mesajı yollarken okumuş bulundum (bu arada kaynımla ve annesiyle yaşıyor)
Bizi kaynıma şikayet etmiş “sabah (adım)… aradı beni dediki birikmiş paranla tatile git bizim çok borcumuz var
Nankörler bir de bana bakacaklar güya
Nerdeyse para isteyecekler benden (????)
Ben napacağım oğluşum Allah bunların eline düşürmesin”

Mesaj aynen böyle
Aşırı hızlı 2 kere okudum yazana kadar
Hemen telefonu ona verdim eve döndüm
Ama yıkığım şu an
Ona kendime almadığım marka elbiseler
Marka çantalar aldım
Marka ne istiyorsa ev aleti
Koltuk takımı aldım ödedik eşimle
Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum

Arkamdan beni aradı suratımdan anlamış ama mesajı okuduğumu düşünmemiş
Açmadım
Eşim gececiydi uyuyor uyandığında ne yapmalıyım

daha evvel böyle olaylar başıma çok geldi onun yüzünden gül gibi geçindiğim eşimle aram bozuldu defalarca

Şimdi diyecek ki mesaj yazdırsa bile neden okudun
Orada kocaman HİNDİSTANCEVİZLİ yazıyordu (yani adım)

Kim merak edip okumaz ki?
Şu an aşırı kinliyim öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim
O yüzden hiçbir şey yapmadım eşime de söylemedim
Ama moralim çok bozuk
Ona bu kadar anne gibi davranırken bu kadar kendi annemden ayırmazken benim için söyledikleri hala gözümün önünde mesajlar
Allaha havale ediyorum

Ama bir şey yapmak istiyorum

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?
Objektif yorum bekliyorum
Çok samimi söylüyorum ben olsam ortalığı dağıtırım...
Eşin de anası da ayaklarını denk alsın o denli.
Ya bu sorunu çözer ya da bu iş biter derdim.

Kadında hiçbir suç bulmadım, sen neden bu kadar gönlünü hoş ediyorsun ki? Kim kendine almayıp kvsine marka hediyeler almış bu kadar verici olmak seni vezir yapmaz haberin olsun toparlan.
Canım üstlerde verdiğim cevaplara bakarsan anlarsın
Hata yaptım iyilik yaparsam iyilik görürüm sandım

Görüyoruz ki, kimseye kendimizden daha değerli bir yere koymuyoruz. 55 yaşında insan tatile gitmek istiyorsa çalışır gider, marka giyinmek istiyorsa da çalışır alır. Sizin eşinizi dünyaya getirmiş olması demek eşinizin hayatı boyunca ona bakacağı anlamına gelmiyor.
Bizler dünyaya bir çocuk getirirken maddi manevi ilerde yanımda olur diye mi getiriyoruz.
Kimsenin sayesinde dünyaya gelmedik onlar yüzünden geliyoruz. Eğilip bükülmeyi bırakın yardım edeceğim diye.
Tabi ihtiyaçları olur, hastalıkları, çalışmaya engel durumları onlar ayrı...

Back