Gelen mesaj ile yıkıldım

Bu arada dayanamamış gitmiş derken onada böyle kartlar dolu para yok diye böyle sikayetvari davranıyorsa bilemem tabiki onu kastettim şimdide çocuklarına bu yaklaşımı hiç hoş değil tabiki bilemem bu tahmin sadece neyse orası beni ilgilendirmez zaten

Aslında mesajı görmeniz iyi olmuş bundan sonra ona göre gardinizi alırsınız.
Eşinize duygusal bir şekilde anlatın bu durumu kırıldığınızi bundan sonra bir şey yapmayacağınizi da belirtin.
Ve hakikaten yapmayın bir şey.
Tatil ihtiyaç değil lükstur mesela.
Ayrıca ben pazarlarda ne insanlar görüyorum kaç yaşına gelmişler o soğukta satış yapmaya çalışıyorlar.
Hala calisabilir kv hala genç.
Hiç pas vermeyin kendisine.

Bi insan neden kaynanasını marka ürünlerle şımartır ki?
Hata yaptım herkes hata yapar
Kimi kimsesi yok anneme ne yaptıysam onada yapayım dedim
Annem gibi görürsem anne gibi davranır sandım
Nerden bileyim arkamdan kuyu kazıyor bilemem ki
Ayrıca ben bile isteye telefonu verdi elime diye düşünüyorum bilerek okuyayım diye
Sonra gelip eşimle tartışayım diye
Çünkü evliliğimizin ilk seneleri böyle çok yaptı çoook
Düzeldi sandım arkadan gizli gizli yapmaya devam ediyormuş

Benim evim ayrı onlara ait değil
Kiradayım
Yan yana derken aynı sokaktayız çok az mesafe var ve yabancı birine kira veriyorum onlarla hiç ilişiği yok
Artık mesafe koyun. İnsan kendi annesi ile anlaşamıyor. Benim babaannemde böyle amcamı bize bizi amcama kötüler. Ben olsam mesajı eşime gösterirdim

Artık mesafe koyun. İnsan kendi annesi ile anlaşamıyor. Benim babaannemde böyle amcamı bize bizi amcama kötüler. Ben olsam mesajı eşime gösterirdim
Mesajı silmiştir okuduğumu anladı yoksa akşam 40 kere kızımı görmek için görüntülü arardı
Suçunu biliyor eşime söylemeyeyim diye büyük ihtimal sesi çıkmıyor
Ayrıca doğru diyorsunuz artık mesafe koymak en iyisi en doğrusu

Ben olsam o an gösterirdim o mesajı. Soğuk yapın görüşmeyin. Neden derse sebebi söylersin

eşime söylemedim kızlar
Onun isteği büyük ihtimal eskiden yaptığı gibi bizi eşimle birbirimize düşürmek
Zaten şu an işe gitti gececi
Ağır işte çalışıyor kafası bana takılsın istemedim
Ama anladı yüzümden eşim bir şey olduğunu sorup durdu
Yok öyle karnım ağrıyor diye geçiştirdim
Ondan en büyük intikamı maddi ve manevi elimizi üstünden çekerek veririm
Yavaş yavaş ona vereceğimize kıza yatırım yapalım daha fazla diyeceğim inşallah
Aramada mesafe koyacağım
Zaten işi düşmese aramaz sormaz
Bundan sonra benden de aynı tavrı görecek inşallah

Öncelikle kv tam bir kepaze siz neden ona marka marka eşyalar aldınız ayıptır sorması ?

Canım niye açıklama yapmak zorunda hissediyorsun bu kadar.Sen iyilik yapayım diye düşünmüşsün ne var bunda.Benim kayınvalidem yok vefat etmiş ama sağ olsaydı ben de yapardım.Kendi annem gibi düşünürdüm.Artık öyle bir devirdeyiz ki insanların iyiliği aptallık olarak algılanıyor.Ne kadar yanlış bir düşünce.46 yaşındayım hayatım boyunca herkese iyilik yapmaya çalıştım.Karşılığında nankörlük gördüm mü gördüm ama iyilik yapmaktan yine vazgeçmedim.Kayınvaliden kıymet bilmeyen biri ama eşinin annesi .Kadının huyunu değiştiremezsin onun yüzünden evdeki huzurunu bozma.Allaha havale et

Hata demeyelim iyi niyet daha doğru bir tanım olur, kayınvalideniz için eşinizle tartışmaya da değmez, adamın bir suçu günahı yok, annesinin yaptıklarından da sorumlu değil, ki kayınvalidenizi eşinize söylemeden tartışmadan da hizaya getirebilirsiniz, eşiniz elinizi eteğinizi çektiğinizi fark ettiği zaman da sakince söylersiniz, ki ben dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali sessiz kalmaktansa kayınvalideyle yüzleşmeden yanayım tabii yine de siz bilirsiniz, söylediğiniz gibi mesajı görmenizi istediği için telefonu elinize verip kayınbiraderinize mesaj attırdıysa, hayırdır eski huyunu bırakmamışsın, elin ayağın tuttuğu halde çalışmamana rağmen anne bildim seni annemden ayırmadım maddi manevi eksik bırakmamaya çalıştım, madem el gibi gördün arkamdan atıp tuttun, bundan sonra birbirimize eliz derdim, ondan sonra ayılıp bayılır mı ağlar mı arkadan atıp tutmaya devam mı eder kendisi bilir.

Çok samimi söylüyorum ben olsam ortalığı dağıtırım...
Eşin de anası da ayaklarını denk alsın o denli.
Ya bu sorunu çözer ya da bu iş biter derdim.

Görüyoruz ki, kimseye kendimizden daha değerli bir yere koymuyoruz. 55 yaşında insan tatile gitmek istiyorsa çalışır gider, marka giyinmek istiyorsa da çalışır alır. Sizin eşinizi dünyaya getirmiş olması demek eşinizin hayatı boyunca ona bakacağı anlamına gelmiyor.
Bizler dünyaya bir çocuk getirirken maddi manevi ilerde yanımda olur diye mi getiriyoruz.
Kimsenin sayesinde dünyaya gelmedik onlar yüzünden geliyoruz. Eğilip bükülmeyi bırakın yardım edeceğim diye.
Tabi ihtiyaçları olur, hastalıkları, çalışmaya engel durumları onlar ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…