Neden korunmadınız ki özel değilse...bekliyorum bakalım tek duam artık uyanınca regl oldugumu görmek
Hahay cok hoşsunuzDoğum kontrol yöntemi olarak ilaç kullandığınızda hormonlarınızın değişmesi sonucu etki görüyorsunuz zaten. Değişen hormonlardan dolayı bir de stres yaparsanız regl olamazsınız. Çünkü stres ve kortizol birbiriyle ilişkilidir ve seks hormonlarının yapıtaşı da kortizoldür. Stres olursanız üreyemezsiniz. Üreyemeyeceğiniz için de regl olmanıza gerek kalmaz.
Bu iş tamamen düz mantıktır. O nedenle sorununu çözmek isteyenler ya saldım çayıra mevlam kayıra diyecek ya da suyu dolunayda bekletip sonra onu tek dikişte içince olacak gibi bir manevi inanışla neye inanıyorsa onu yapıp kendini rahatlatıp stresini düşürecek. Civanperçemi olur, kuşburnu olur, maydonoz olur, normal şaşal su olur, bir tutam şeker olur, okunmuş pirinç olur ne olursa önemli olan inanmak anladınız sanırım beni
Ama zaten kullaniyorken regl gormemek cok normal ben 2 yıl nerdeyse regl olmadim ara sira lekelenmeler oluyordu o kadar. Ben biraktiktan sonrayı soruyorum. Bence siz alışsanız iyi olurBen de 3 aylık iğne kullanıyorum ve 2,5 aldır regl görmüyorum. Konuyu takipteyim.
alkolluyduk cok ani gelisti her seyNeden korunmadınız ki özel değilse...
Siz çocuk istiyorsunuz diye bir iddiam yoktu yazarken. Vücudumuz böyle işler o anlamda yazdım. Regl döllenemeyen yumurtanın atılmasıdır. Ama vücut zaten yumurta hazırlamamışsa dolaylı olarak regl de olmayız.Hahay cok hoşsunuzadet olmayi uremek için degil (hatta Allah korusun su an yani) şu bomba halim gitsin diye istiyorum. İnanın aklıma bile gelmiyordu. Bu gün esimle cok sacma bi sebeple kavga ettim ve bir haftadır rejimdeyim hic kilo veremedim sonra aklıma geldi bu durum. Heralde bundan dedim. Haa stres ise zaten hayatımın merkeziydi daha düne kadar. Yuksek lisans tezimi yeni savundum. Acayip stresli bisey
Kötü olmuş....alkolluyduk cok ani gelisti her sey
Ben 4 yıl aylık iğne kullandım. Hiç böyle sorun yaşamamıştım. 3 aylık iğneyi 2. kez kullandım ama üçüncüye asla kullanmam.Ama zaten kullaniyorken regl gormemek cok normal ben 2 yıl nerdeyse regl olmadim ara sira lekelenmeler oluyordu o kadar. Ben biraktiktan sonrayı soruyorum. Bence siz alışsanız iyi olur
Anlıyorum ama stres de yapmadım hic bu konuda ama bu saatten sonra yapacağım galiba .sSiz çocuk istiyorsunuz diye bir iddiam yoktu yazarken. Vücudumuz böyle işler o anlamda yazdım. Regl döllenemeyen yumurtanın atılmasıdır. Ama vücut zaten yumurta hazırlamamışsa dolaylı olarak regl de olmayız.
Kullanmama seciminiz varsa tabiki kullanmayın.Ben 4 yıl aylık iğne kullandım. Hiç böyle sorun yaşamamıştım. 3 aylık iğneyi 2. kez kullandım ama üçüncüye asla kullanmam.
Off sormayın yaa... hatta biri elime düşse de stresimi atsam falan diye düşünceler icindeyimGeciktiği zaman bende kin topuna dönüşüyorumAllah o vakitlerde kimseyi elime düşürmesin
Peki sadece kendimizi yiyip bitirmemizOff sormayın yaa... hatta biri elime düşse de stresimi atsam falan diye düşünceler icindeyim
Yaaa inanmayacaksınız bu gün duşta taa 4 yıl onceki düğünümde kaynımın düğün arabası süslemesini bizim dedigimiz sekilde degil de kafasına göre yaptırıp getirdigi geldi aklıma o zaman kızmayı unuttum simdi kızsam mı falan diye düşünceler bile geçtiPeki sadece kendimizi yiyip bitirmemiz
Öyle mi... 6 aya kadar normal mi yani. Oyleyse ben bu durumu birkac ay daha unutayım bari3 aylik ignenin etkisi 6 ayda bitiyor benim bildigim
Cunku bi arkadasim 3 aylik ignesini unutmustu korkmustu hamilemiyim diye doktor merak etme o 3 ay daha koruyor demisÖyle mi... 6 aya kadar normal mi yani. Oyleyse ben bu durumu birkac ay daha unutayım bari
Bende de oluyor oYaaa inanmayacaksınız bu gün duşta taa 4 yıl onceki düğünümde kaynımın düğün arabası süslemesini bizim dedigimiz sekilde degil de kafasına göre yaptırıp getirdigi geldi aklıma o zaman kızmayı unuttum simdi kızsam mı falan diye düşünceler bile geçtikızım sen iyice sapıttın dedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?