Gelemeyen Regl& Etkilenen ruh halim

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.946
5.529
158
Elbette bircok yan etkeni olabilir fakat çok stresliyim bomba gibiyim her anlamda yani duygusal olarak da fiziksel olarak da şişmiş ve patlamak ister gibi bir halim var bence en büyük etkeni regl olamamam.
3 aylık igne kullanıyordum bıraktım. En son ignemi ekimde vuruldum aralıkta etkisi bitiyordu. Yani araliktan beri iğne ya da hap kullanmıyorum. 3 ay önce lekelenme seklinde 4 gün kadar regl oldum fakat 3 aydır olmuyorum. Hastaneye de gidemiyorum. Ilac kullanmadan önce bitkisel veya psikolojik çözümü olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Konum benim psikolojik derdim oldu; yanlış yerde açmış degilim bilerek buraya açtım. Teşekkürler

Civanperçemi çayı.
2 günde getiriyor regli.
1 haftadir içiyorum hala regl olamadım 1 ay önce geri cekilme yöntemi ile ilişkim yok yumurtlamama 2 hafta varken ve ella da kullandım bugun adetimin 8. gecikme günü bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif iki gün önce de normal gebelik testi yapmıştım negatif içmediğim çay maydonoz suyu kalmadı sizce neden

Bu kadar stres yaptığınız için olabilir mi?
Ella da gecikme yapıyor haberiniz olsun.

Bu kadar stres yaptığınız için olabilir mi?
Ella da gecikme yapıyor haberiniz olsun.
evet stresten olabilir ve ellayı mensturasyon dongumun en basinda ictim regl olana kadar aklımı kaybedecem sanırım gebelik olsa testlerde cıkmaz mıydı 1 ay gecti iliskimin ustunden

evet stresten olabilir ve ellayı mensturasyon dongumun en basinda ictim regl olana kadar aklımı kaybedecem sanırım gebelik olsa testlerde cıkmaz mıydı 1 ay gecti iliskimin ustunden
Gebelik olsa kesin çıkardı. En geç ilişkiden 21 gün sonra gebelik varsa çıkıyor. Şuan test yapsanız kesin çıkar.

maydonoz suyu içiyorum her gece kasıklarımds ağrı var sanki adet olcajmısım gibi ama olamıyorum
Çok yakındır gelmesi ağrı varsa. Bence. Bu dönemde adet söktürücü gibi ilac almak için riske atıp hastaneye vb gitme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…