Marketlerde oluyor mu? Baharatciya mı gitmek gerekir?Civanperçemi çayı.
2 günde getiriyor regli.
Aktarda bulunuyor.Marketlerde oluyor mu? Baharatciya mı gitmek gerekir?
Evde kusburnum varrr bi deneyeyim hemennKuşburnu içince de baya faydalı oluyor.
1 haftadir içiyorum hala regl olamadım 1 ay önce geri cekilme yöntemi ile ilişkim yok yumurtlamama 2 hafta varken ve ella da kullandım bugun adetimin 8. gecikme günü bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif iki gün önce de normal gebelik testi yapmıştım negatif içmediğim çay maydonoz suyu kalmadı sizce nedenCivanperçemi çayı.
2 günde getiriyor regli.
Bu kadar stres yaptığınız için olabilir mi?1 haftadir içiyorum hala regl olamadım 1 ay önce geri cekilme yöntemi ile ilişkim yok yumurtlamama 2 hafta varken ve ella da kullandım bugun adetimin 8. gecikme günü bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif iki gün önce de normal gebelik testi yapmıştım negatif içmediğim çay maydonoz suyu kalmadı sizce neden
evet stresten olabilir ve ellayı mensturasyon dongumun en basinda ictim regl olana kadar aklımı kaybedecem sanırım gebelik olsa testlerde cıkmaz mıydı 1 ay gecti iliskimin ustundenBu kadar stres yaptığınız için olabilir mi?
Ella da gecikme yapıyor haberiniz olsun.
Ella'ya servet yatırmıştım kac defa yıllar önceBu kadar stres yaptığınız için olabilir mi?
Ella da gecikme yapıyor haberiniz olsun.
Gebelik olsa kesin çıkardı. En geç ilişkiden 21 gün sonra gebelik varsa çıkıyor. Şuan test yapsanız kesin çıkar.evet stresten olabilir ve ellayı mensturasyon dongumun en basinda ictim regl olana kadar aklımı kaybedecem sanırım gebelik olsa testlerde cıkmaz mıydı 1 ay gecti iliskimin ustunden
Çıkardı ya bence deevet stresten olabilir ve ellayı mensturasyon dongumun en basinda ictim regl olana kadar aklımı kaybedecem sanırım gebelik olsa testlerde cıkmaz mıydı 1 ay gecti iliskimin ustunden
Gebelik olsa kesin çıkardı. En geç ilişkiden 21 gün sonra gebelik varsa çıkıyor. Şuan test yapsanız kesin çıkar.
adet söktürğcü mü kullansam alıpÇıkardı ya bence de
Adet söktürücü nedir? Bence bir hafta daha bekle bitkisel seyler onerdiler kusburnu yapıyorum şimdi işe yararsa yazarım size.adet söktürğcü mü kullansam alıp
maydonoz suyu içiyorum her gece kasıklarımds ağrı var sanki adet olcajmısım gibi ama olamıyorumAdet söktürücü nedir? Bence bir hafta daha bekle bitkisel seyler onerdiler kusburnu yapıyorum şimdi işe yararsa yazarım size.
Çok yakındır gelmesi ağrı varsa. Bence. Bu dönemde adet söktürücü gibi ilac almak için riske atıp hastaneye vb gitme bencemaydonoz suyu içiyorum her gece kasıklarımds ağrı var sanki adet olcajmısım gibi ama olamıyorum
Ben ellayi yaklaşık 4 yıl once ilk evlendigim zamanlar kullaniyordum. Doğumdan sonra iğne kullandım onu da ekimde bıraktım. Yani baya oldu ella.Ella duzeninizi bozmustur diye tahmin ediyorum, acele etmeyin bence biraz bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?