Valla gayet olduğum gibi size de aynısını tavsiye ederim diycem de. Boşa nefes tüketeceğimden demiyorum.Yok laf sokmaya çalışmadım herşey ortada, hamilelik testinden sex zamanı hesaplarlar diye düşünecek kadar inçe fikirli ve edeplisin ama örnek vermeye gelince 40 yıllık tecrübelere parmak ısırttırıyorsun. Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
madem yazdin bende soyliyim peki kulturunuzde yedi yil sevgili olmak nasi karsilaniyor??Övünerek yazmıyorum. Kültürümüzde bunu erkeklerin gözüne sokmamızı doğru bulmuyorum hepsi bu.
7 yıl sevgili olduğumu nerden çıkardınız? Ben böyle bir bilgi vermedim de. Güzel uydurmuşsunuz.madem yazdin bende soyliyim peki kulturunuzde yedi yil sevgili olmak nasi karsilaniyor??
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
Ya bak kırmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Oksimoronun vücut bulmuş halleri, hanımkızımız babasının regl olduğunu anlamaması için savura kalkmak kadar düşünceli, süper. Ben de öyleyim. Aynı kızımız sevgilisiyle sevgilisinin yengesinin hamilelik testini konuşacak kadar rahat, burda işler biraz karışıyor! Aynı kızımız diğer üyelere laf yetiştirmek için örnek vereceği zaman “ben de modern olmak için kaybına odanızda ilişkiye gireyim farklılık olsun” diyecek kadar geniş. Hani marjinal bizdik
Bu arada bence sen bu çocuğu kaçırma, uzun süreli ilişkisinin daha adını koyamamış ama maşallah yengelerinin yaptığı salaklığı kız arkadaşıyla konuşuyor. Madem bu konu size göre bu kadar mahrem bu genişlikteki herifle ne işin var, ona da söylesene bu kaybının odası fantezini. sana anlatmasına nasıl müsade ediyorsun? Daha su-i zanlarını, kadının çocuğuna nasıl baktığı hakkındaki fikir yürütmelerinden kötü kalpliliği saymıyorum bile. Bu yüzden sana da tavsiye ederim gibi şeyler yazma üzülürsün:)
Bu arada bence sen bu çocuğu kaçırma, uzun süreli ilişkisinin daha adını koyamamış ama maşallah yengelerinin yaptığı salaklığı kız arkadaşıyla konuşuyor. Madem bu konu size göre bu kadar mahrem bu genişlikteki herifle ne işin var, ona da söylesene bu kaybının odası fantezini. sana anlatmasına nasıl müsade ediyorsun? Daha su-i zanlarını, kadının çocuğuna nasıl baktığı hakkındaki fikir yürütmelerinden kötü kalpliliği saymıyorum bile. Bu yüzden sana da tavsiye ederim gibi şeyler yazma üzülürsün:)
Ay gerçekten üzülüyorum ama sizin gibi kadınların bu dünyada var olduklarına.Ya bak kırmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Oksimoronun vücut bulmuş halleri, hanımkızımız babasının regl olduğunu anlamaması için savura kalkmak kadar düşünceli, süper. Ben de öyleyim. Aynı kızımız sevgilisiyle sevgilisinin yengesinin hamilelik testini konuşacak kadar rahat, burda işler biraz karışıyor! Aynı kızımız diğer üyelere laf yetiştirmek için örnek vereceği zaman “ben de modern olmak için kaybına odanızda ilişkiye gireyim farklılık olsun” diyecek kadar geniş. Hani marjinal bizdik
Bu arada bence sen bu çocuğu kaçırma, uzun süreli ilişkisinin daha adını koyamamış ama maşallah yengelerinin yaptığı salaklığı kız arkadaşıyla konuşuyor. Madem bu konu size göre bu kadar mahrem bu genişlikteki herifle ne işin var, sana anlatmasına nasıl müsade ediyorsun? Daha su-i zanlarını, lafının çocuğuna nasıl baktığı hakkındaki fikir yürütmelerinden kötü kalpliliği saymıyorum bile. Bu yüzden sana da tavsiye ederim gibi şeyler yazma üzülürsün:)
- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
7 değil ama 5 yıldır sevgilisiniz .. 2 yılın lafı mı oluyor yahu7 yıl sevgili olduğumu nerden çıkardınız? Ben böyle bir bilgi vermedim de. Güzel uydurmuşsunuz.
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
uzun demissiniz isterse 1 ay olsun sonucta sevgili olmakta sizin kulturunuze gore yanlis.ayrica uslub konusuna hic deginmiyorum cumlelerinizin masallahi var7 yıl sevgili olduğumu nerden çıkardınız? Ben böyle bir bilgi vermedim de. Güzel uydurmuşsunuz.
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
Tabi ki üzülürsün keşke hep senin gibiler olsa da dıştan edep timsali görünüp içten cadı kazanı kaynatırken kimse doğruyu söyleyemese dimiAy gerçekten üzülüyorum ama sizin gibi kadınların bu dünyada var olduklarına.
Matematik bilmeyene üçün beşin önemi yok tabi haklısınız7 değil ama 5 yıldır sevgilisiniz .. 2 yılın lafı mı oluyor yahu
- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
9 Aralık da kendin yazmışsın 5 yıllık ilişkim var diye çok şükür okuma yazma biliyorumMatematik bilmeyene üçün beşin önemi yok tabi haklısınız
7 yıl sevgili olduğumu nerden çıkardınız? Ben böyle bir bilgi vermedim de. Güzel uydurmuşsunuz.
Yoo ben de okudum 7 yil gibi birsey.
Ilk mesajinizi degistirmissiniz yalniz gelen tepkilerden sonra.
Valla balli kaymakli poncigim ;Matematik bilmeyene üçün beşin önemi yok tabi haklısınız
Eger evlenirsen kocanin eltinin kayninin kv nin kp nin gorumcenin senden cekecegi var..der ve kacarim
- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.591
- 63
Eski konularınıza bi göz attım daaa Babanıza regl oldugunuzu söyleyemiyosunuz ama nikahınızın olmadıgı bi adama cünüp musun? Diye sorabiliyorsunuz. Kültürünüz baya bi değişikmiş :))Matematik bilmeyene üçün beşin önemi yok tabi haklısınız
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Siz önce kendinize üzülün fesatlık ve kıskançlıktan akıl sağlığınızı kaybetmişsinizAy gerçekten üzülüyorum ama sizin gibi kadınların bu dünyada var olduklarına.
hahaha güleyim de boşa gitmesin. o işler her ailede öyle olmuyor. her ay normal yoğunlukta seks yaparken, çocuk isteyince korunmayı bırakıyorsun sadece. çocuk istemeyen çiftler seksi arada sırada mi yapıyor zannediyorsun sen?Zihniyete gel. Ayıp denen birşey var. Sex yapıldığını herkes bilir ama o dönem yoğun bir şekilde yapıldığını kimse bilmek zorunda değil diye düşünüyorum.
o dönem yoğun bir şekilde yapıldığını kimse bilmek zorunda değil diye düşünüyorum.
O donem yogun bir sekilde seks yapilip yapilmamasina kimse kafa yormaz zaten
Sen haric.
Pesss
ayrıldığı an yabanci olacak bir adama cunup müsün diye soruyormuş bir de demek. kendi ahlâkî değerlendirmesine göre tepki verecek olursak mideler ne genişşşşEski konularınıza bi göz attım daaa Babanıza regl oldugunuzu söyleyemiyosunuz ama nikahınızın olmadıgı bi adama cünüp musun? Diye sorabiliyorsunuz. Kültürünüz baya bi değişikmiş :))
- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.591
- 63
ayrıldığı an yabanci olacak bir adama cunup müsün diye soruyormuş bir de demek. kendi ahlâkî değerlendirmesine göre tepki verecek olursak mideler ne genişşşş
Bu nerenin kültürü bilmiyorum ama
“kimin işine ne,nasıl geliyorsa “o şekilde ilerliyor galiba. Ponçik merynin mide konya ovası
- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
Kafasi karisikEski konularınıza bi göz attım daaa Babanıza regl oldugunuzu söyleyemiyosunuz ama nikahınızın olmadıgı bi adama cünüp musun? Diye sorabiliyorsunuz. Kültürünüz baya bi değişikmiş :))