Gelecekleri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelim ki F halinden memnun degil ( ki memnun sadece ortamda erkeklik taslamis yok yeaa biktim moduna girmiş ortam tavirlari falan anlamsiz hareketler + ki kızı istemiş nisan olcak farkında mısınız) heh diyelim ki memnun değil en nihayetinde hayatında biri var siz utanmıyor musunuz sevgilisi olan adamın peşinden koşmaya? yok ekleyecekmiş bilmem ne . Ki gerçekten art niyetlisiniz . Kızı da gömmüşte gömmüşsünüz tmm F ve siz harika kız tüh kaka . Heh Allahım ya

adamın hayatında bir kadın varmış neden bunları düşünüyorsun ki hala?O memnun olsun olmasın, anlassınlar ya da anlasamasınlar bu adam nişanlı. zaten halinden memnun olmasa ayrılırdı. Kızın yerine kendini koy hosuna gider mi bir baska kadının senin nisanlın hakkında bu sekilde hissetmesi ya da çevresinde bulunması. Biraz empatii......

Geleceği var ya da yok size ne ? Ayrıca çocuk kesin bir haltlar karıştırırken yakalanmış kıza da net bilgi vermeyince kız da aptal yerine konmamak için aramış bence. Çocuk zaten hatasını biliyor kız hakkında kötü birşey dememiş. Bu durumda çocuk kızı kaybetmek istemiyor sonucu çıkıyor yoksa hiç umrunda olmaz gerekirse uçak moduna alır yine keyfine bakardı. Ama cevap vermiş. Mutluluklarında gözüm yok demissiniz ama ayrılsalar göbek atacaksınız gibi bir enerji aldım?
Sizin gibi aman sevgilisi aradı aman ayrılır mı evlenir mı diye sözlüsü oldugunu bile bile ac kurt gibi köşe de sinsi sinsi bekleyen kızlardan allah korusun yani baska birşey demiyorum.

2senedir hayatımda kimse yok demissin ama ocakta evlilik planı hayırdır ? Senin zekân bu kadar işte konu açtığını mı unuttun ??
K Kazen Mune konu fake profil yalancı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…