Gelecekleri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz olaylari hoslanan kisi gozuyle incelediginiz icin bu sonuclara varmis olabilir misiniz? Arakadaslarinizin bir iki sozunu de kendinize destek bulmussunuz. Adam belli ki istemis ki sozlenmis. Yoksa ayrilirdi. Oraya gelmeden once sozlusunu isine de birakmis. Demekki ilgileniyor kizla bak ben nasil gozle baktim ve bunu gördüm .
Ayrica kiz kiskaniyorsa da hakliymis bak zira pusu da bekleyen biri var.

Üzülmek istemiyorsan uzak dur. Hatta bence bir daha asla aynı ortama girme. Duygularına söz geçiremeyebilirsin, ama ilişkisi olan bir adamdan etkilenmek ve devamında görüşmeye devam etmek hiç etik değil, adamın ilişkisi de maalesef ama seni hiç ilgilendirmez.

Sözlüsünü sevmese istemese o kadar aramış illa ki bi kötü söz kaçırırdı ağzından demek ki seviyor katlanıyor zaten bu tarz davranışlara gerçekten seven katlanır.Hem nişanlandığı için hem de çok arandığı için utanmış gibi geldi bana kızlar nişan olayını gayet gururla söylerken erkekler biraz da arkadaşları dalga geçecek diye utanıyor.kızın çok araması da kesinlikle bu olayla bir kez daha kanıtlandı ki ,Kadınlar hisseder!

Merhabalar. 25 yıldır ailecek görüştüğümüz çocukluk arkadaşım K, yakın zaman aralıklarla son 3 görüşmemizde kuzeni F' yi de yanında getiriyor. F ile çocukken hep karşılaşır oynardık, çocukken bize de gelirdi. Fakat seneler sonra ilk kez görüyoruz birbirimizi. İlk görüşmemizde 4 arkadaş vakit geçirdik. Hoş çocukmuş hiç çocukluğundaki gibi şımarık değil diye düşündüm. Ona karşı bi kıpırtı oldu. 2. görüşmemizde aynı şekilde güzel vakit geçirdik güldük eğlendik. Kendisinde gözlemlediğim biraz utangaç duran fakat konuştuğu zaman tam konuşan, nokta atışı espriler yapıp güldüren birisi. İlk 2 görüşmemizde 4 kişi takıldık. Son görüşmemizde ortak arkadaşlarımızın da olduğu 7 arkadaş hep beraber vakit geçirdik. Çocukluk arkadaşım K, "Biz de F' ye 2 hafta önce kız istedik" dedi. Bozuntuya vermedim hepimiz çok şaşırdık ve tebrik ettik. Teşekkür etti. "Ya hiç sormayın bi anda oldu ben de anlamadım galeyana geldik hakkımızda hayırlısı bakalım" dedi. "Elimde yüzük bile yok kız tarafında istemede sadece kıza takılırmış. Ayrıca nişan yapılır iki taraf yüzük takarmış nasıl bir adet anlamadık" diye açıklama yaptı. K' da "zaten her şey oldu bittiye geldi ağlanacak halimize güldük" dedi ve yaşadıkları aksaklıklardan, komik olaylardan bahsettiler. İsteme fotolarını gösterdi. Ocak 2019'dan beri birliktelermiş. Onu da getirseydin dedik. Yanınıza gelmeden önce onu işe bıraktım dedi. K' da "zaten gelinimiz biraz kıskanç" dedi.
İlk görüştüğümüz gün F telefonuyla ilgilenmedi. 2. görüşmemizde saatte bir telefonla konuşmak için yanımızdan ayrılmıştı. Son görüşmemizde sözlüsü tarafından sürekli mesaj ve 5-10 dk aralıkla aramayla tabiri caizse taciz edildi. Çocuğa ne rahat yemek yedirdi, ne rahat oyun oynattırdı, ne de rahatça muhabbet ettirdi. Haliyle F artık dayanamadı bazen telefonu çaldı durdu bazen yalan söylemedi fakat kıza eksik bilgi verdi. O kadar çok aradı ki kız aradığı zaman yanımızdan ayrılmayı bıraktı. Hatta bi aradığında yanlışlıkla hoparlör açıldı F alo demeden kız sert bir tonda "nerdesin" diye sordu. Haliyle herkes gerildi. İçimizden biri dayanamadı "F sözlünü biraz önce işe bırakmamış mıydın? Rahat bir şirkette çalışıyor herhalde o da gelebilirdi" dedi.
Yine de helal olsun diyelim hakkında ufacık kötü söz söylemedi fakat gün boyu ortamda utancından yerin dibine girdi.. Dağıldığımız zaman arkadaş "Bu ilişki uzun sürmez kız F yi kukla gibi parmağında oynatıyor. İsteme olayı da kızın ısrarıyla olmuştur" dedi. Diğer arkadaş "Belli olmaz bu işler baksana kız hakkında olumsuz bir şey söylemedi" dedi. Ben yorum yapmamayı tercih ettim. Fakat ben dahil herkes F' nin halinden memnun mu yoksa şikayetçi mi olduğunu çözemedik.
Ben F' den baya hoşlandım fakat hayatında biri olup olmadığını bilmiyordum. Ne K ne de F ilk 2 görüşmemizde bir şey söylemedi. İlk başta sosyal medyadan eklesem mi diye düşünmüştüm. Tabiki hayatında biri olduğunu öğrenince bu düşüncemden vazgeçtim. K dışında F ile hiçbir şekilde iletişim kanalımız yok. Aynı ortamda bulunmamız dışında kendisiyle iletişim kurma gibi bir düşüncem kesinlikle yok. 2 yıldır hayatımda kimse olmadığı için belki de hoşuma giden düzgün biri karşıma çıkınca bi elektriklenme oldu bilmiyorum. Eğer kızla mutluysa mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Merak ettiğim F halinden memnun mu ve bu kızla gelecekleri var mı? Yanlış anlaşılmaya müsait bir durum olduğu için konuyu biraz açtım. Kesinlikle art niyetli olmadığımı belirtmek isterim. Yine benim atladığım, sizin merak ettiğiniz bir şey varsa detay verebilirim. Tecrübelerinizi, görüşlerinizi ve durum analizlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. 😊

Gelecekleri var. Kimse bir erkeğe istemediği bir şeyi yaptıramaz. İstemiş ve seviyor ki sözlenmiş. İlişkilerinin dinamiğine, nasıl yürürteceklerine kendileri karar verirler. Dışardan gözlemle yürümez diyemeyiz.

Kız parmağında oynatsa F gelip de sizle takılamazdı belki de sizin utangaç F vukuatlıdır, bilemeyiz. Bunu dert edinmeyin düşünmeyin yani. Ki gayet artniyetlisiniz adam nişanlı hala mutlu mu memnun mu diye dert ediniyorsunuz. Sizi hiiiiç ilgilendirmez.

F'nin sözlüsü kiskanmakta hakliymis...
Adamin 1 senedir iliskisi varmis resmiyete de dönmüs. Evlenir onlar umutlanmayin

Yazının yarısına gelene kadar sanane adamın ilişkisinden dedim. Kızı kotulemeye çalışıyorsun da amacın meğer F kisisinden hoşlandığın için acaba bana yol açılır mi dusuncesindenmis. Senin şuan çocuk sevsede sevmesede o isteme olmuş ya burda konu açmaya dahi hakkın yok kızı kotulemeye ise asla hakkin yok. Ayrıca kız haklı ne demek benim sözlüm beni iş yerine bırakıp kızların da olduğu benim tanımadığım insanlar üstelik takılacak orda. Nerdesin diye de sorar tripte atar. Bence kızın içine doğmuş yalan mi ? Çocuğa birşeyler hissediyorsunuz.

iş çoktan olmuş farkindamisiniz bilmiyorum.
hadi diyelimki olmadi f nin size ilgi gosterecegi ne malum ?
bu yuzden yerinizde olsam ay olurmuki bence olmayacak ben bekelmeye devam edeyim tavrinizdan vaz geçin hiç hoş değil bu durum.

Siz söyleyince eski konulara baktım 😮

K kitapkolik77 ocak ayında evlenmeyi düşündüğünüz bir sevgiliniz varmış, hayatınıza 2 senedir kimse girmediği nerden çıktı?
ya yalandan konu uydurup yazınca ne anlıyolar anlamıyorum hayır böyle saçma sapan konularla bizide sinir ediyolar hayal dünyanız ne kadar geniş oturup düşünsem yazmaya kalksam yazamam yani

Bilemeyiz F mutlu mu değil mi, ayrılır mı evlenir mi? Ama bence kafanızı bununla meşgul etmeyin çünkü şu anda O'nun hayatında biri var, siz aklınızdan çıkartın.

Konu sahibinin üstüne fazla gidilmiş bence. Hanımların çoğunluğunun burda sözlüsü nişanlısı olduğu için direkt onla empati kurmuşlar haliyle. Ben bekar ve septik gözle baktım biraz. :KK53:

Bu F denen adamın başı bağlıysa ve nişanlısı çok kıskançsa neden K bu adamı ilk başta bu ortama sokuyor ben onu anlamadım. Konu sahibi hoşlandıysa ortada bişiler dönmüştür ve o geri kalanlar gayet farkındadır olayın.

Ama ne hikmetse tee 3. buluşmada F'nin nişanlısından konu açılıyor.

Belki de Fnin nişanlısının kulağına bişeyler gitti (adam ortamlara giriyor yabancı kızların olduğu) ve o yüzden darlamaya başladı adamı. Ben F'yi biraz dışarda gözü var gibi gördüm, K da onun ortamcısı gibi geldi.

Velhasılkelam, adamda iş yok konu sahibesi bacım. Bu manyaklardan uzak dur ne halt oldukları belli değil.

[
Merhabalar. 25 yıldır ailecek görüştüğümüz çocukluk arkadaşım K, yakın zaman aralıklarla son 3 görüşmemizde kuzeni F' yi de yanında getiriyor. F ile çocukken hep karşılaşır oynardık, çocukken bize de gelirdi. Fakat seneler sonra ilk kez görüyoruz birbirimizi. İlk görüşmemizde 4 arkadaş vakit geçirdik. Hoş çocukmuş hiç çocukluğundaki gibi şımarık değil diye düşündüm. Ona karşı bi kıpırtı oldu. 2. görüşmemizde aynı şekilde güzel vakit geçirdik güldük eğlendik. Kendisinde gözlemlediğim biraz utangaç duran fakat konuştuğu zaman tam konuşan, nokta atışı espriler yapıp güldüren birisi. İlk 2 görüşmemizde 4 kişi takıldık. Son görüşmemizde ortak arkadaşlarımızın da olduğu 7 arkadaş hep beraber vakit geçirdik. Çocukluk arkadaşım K, "Biz de F' ye 2 hafta önce kız istedik" dedi. Bozuntuya vermedim hepimiz çok şaşırdık ve tebrik ettik. Teşekkür etti. "Ya hiç sormayın bi anda oldu ben de anlamadım galeyana geldik hakkımızda hayırlısı bakalım" dedi. "Elimde yüzük bile yok kız tarafında istemede sadece kıza takılırmış. Ayrıca nişan yapılır iki taraf yüzük takarmış nasıl bir adet anlamadık" diye açıklama yaptı. K' da "zaten her şey oldu bittiye geldi ağlanacak halimize güldük" dedi ve yaşadıkları aksaklıklardan, komik olaylardan bahsettiler. İsteme fotolarını gösterdi. Ocak 2019'dan beri birliktelermiş. Onu da getirseydin dedik. Yanınıza gelmeden önce onu işe bıraktım dedi. K' da "zaten gelinimiz biraz kıskanç" dedi.
İlk görüştüğümüz gün F telefonuyla ilgilenmedi. 2. görüşmemizde saatte bir telefonla konuşmak için yanımızdan ayrılmıştı. Son görüşmemizde sözlüsü tarafından sürekli mesaj ve 5-10 dk aralıkla aramayla tabiri caizse taciz edildi. Çocuğa ne rahat yemek yedirdi, ne rahat oyun oynattırdı, ne de rahatça muhabbet ettirdi. Haliyle F artık dayanamadı bazen telefonu çaldı durdu bazen yalan söylemedi fakat kıza eksik bilgi verdi. O kadar çok aradı ki kız aradığı zaman yanımızdan ayrılmayı bıraktı. Hatta bi aradığında yanlışlıkla hoparlör açıldı F alo demeden kız sert bir tonda "nerdesin" diye sordu. Haliyle herkes gerildi. İçimizden biri dayanamadı "F sözlünü biraz önce işe bırakmamış mıydın? Rahat bir şirkette çalışıyor herhalde o da gelebilirdi" dedi.
Yine de helal olsun diyelim hakkında ufacık kötü söz söylemedi fakat gün boyu ortamda utancından yerin dibine girdi.. Dağıldığımız zaman arkadaş "Bu ilişki uzun sürmez kız F yi kukla gibi parmağında oynatıyor. İsteme olayı da kızın ısrarıyla olmuştur" dedi. Diğer arkadaş "Belli olmaz bu işler baksana kız hakkında olumsuz bir şey söylemedi" dedi. Ben yorum yapmamayı tercih ettim. Fakat ben dahil herkes F' nin halinden memnun mu yoksa şikayetçi mi olduğunu çözemedik.
Ben F' den baya hoşlandım fakat hayatında biri olup olmadığını bilmiyordum. Ne K ne de F ilk 2 görüşmemizde bir şey söylemedi. İlk başta sosyal medyadan eklesem mi diye düşünmüştüm. Tabiki hayatında biri olduğunu öğrenince bu düşüncemden vazgeçtim. K dışında F ile hiçbir şekilde iletişim kanalımız yok. Aynı ortamda bulunmamız dışında kendisiyle iletişim kurma gibi bir düşüncem kesinlikle yok. 2 yıldır hayatımda kimse olmadığı için belki de hoşuma giden düzgün biri karşıma çıkınca bi elektriklenme oldu bilmiyorum. Eğer kızla mutluysa mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Merak ettiğim F halinden memnun mu ve bu kızla gelecekleri var mı? Yanlış anlaşılmaya müsait bir durum olduğu için konuyu biraz açtım. Kesinlikle art niyetli olmadığımı belirtmek isterim. Yine benim atladığım, sizin merak ettiğiniz bir şey varsa detay verebilirim. Tecrübelerinizi, görüşlerinizi ve durum analizlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. 😊
Ciddi soruyorum size ne ? Bu kadar mı boş beleş manasız bir hayatınız var işsiz işsiz bunu dert ettiniz ? Çocuk musunuz oldu bittiye geldi ne demek inandını mı buna oldu bittiyle kız istenmez bilginiz olsun

yazık size pusuda bekliyorsunuz bir umut ama boşa sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X