Gelecekleri var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz olaylari hoslanan kisi gozuyle incelediginiz icin bu sonuclara varmis olabilir misiniz? Arakadaslarinizin bir iki sozunu de kendinize destek bulmussunuz. Adam belli ki istemis ki sozlenmis. Yoksa ayrilirdi. Oraya gelmeden once sozlusunu isine de birakmis. Demekki ilgileniyor kizla bak ben nasil gozle baktim ve bunu gördüm .
Ayrica kiz kiskaniyorsa da hakliymis bak zira pusu da bekleyen biri var.

Üzülmek istemiyorsan uzak dur. Hatta bence bir daha asla aynı ortama girme. Duygularına söz geçiremeyebilirsin, ama ilişkisi olan bir adamdan etkilenmek ve devamında görüşmeye devam etmek hiç etik değil, adamın ilişkisi de maalesef ama seni hiç ilgilendirmez.

Sözlüsünü sevmese istemese o kadar aramış illa ki bi kötü söz kaçırırdı ağzından demek ki seviyor katlanıyor zaten bu tarz davranışlara gerçekten seven katlanır.Hem nişanlandığı için hem de çok arandığı için utanmış gibi geldi bana kızlar nişan olayını gayet gururla söylerken erkekler biraz da arkadaşları dalga geçecek diye utanıyor.kızın çok araması da kesinlikle bu olayla bir kez daha kanıtlandı ki ,Kadınlar hisseder!

Gelecekleri var. Kimse bir erkeğe istemediği bir şeyi yaptıramaz. İstemiş ve seviyor ki sözlenmiş. İlişkilerinin dinamiğine, nasıl yürürteceklerine kendileri karar verirler. Dışardan gözlemle yürümez diyemeyiz.

Kız parmağında oynatsa F gelip de sizle takılamazdı belki de sizin utangaç F vukuatlıdır, bilemeyiz. Bunu dert edinmeyin düşünmeyin yani. Ki gayet artniyetlisiniz adam nişanlı hala mutlu mu memnun mu diye dert ediniyorsunuz. Sizi hiiiiç ilgilendirmez.

F'nin sözlüsü kiskanmakta hakliymis...
Adamin 1 senedir iliskisi varmis resmiyete de dönmüs. Evlenir onlar umutlanmayin

Yazının yarısına gelene kadar sanane adamın ilişkisinden dedim. Kızı kotulemeye çalışıyorsun da amacın meğer F kisisinden hoşlandığın için acaba bana yol açılır mi dusuncesindenmis. Senin şuan çocuk sevsede sevmesede o isteme olmuş ya burda konu açmaya dahi hakkın yok kızı kotulemeye ise asla hakkin yok. Ayrıca kız haklı ne demek benim sözlüm beni iş yerine bırakıp kızların da olduğu benim tanımadığım insanlar üstelik takılacak orda. Nerdesin diye de sorar tripte atar. Bence kızın içine doğmuş yalan mi ? Çocuğa birşeyler hissediyorsunuz.

iş çoktan olmuş farkindamisiniz bilmiyorum.
hadi diyelimki olmadi f nin size ilgi gosterecegi ne malum ?
bu yuzden yerinizde olsam ay olurmuki bence olmayacak ben bekelmeye devam edeyim tavrinizdan vaz geçin hiç hoş değil bu durum.

Siz söyleyince eski konulara baktım

K kitapkolik77 ocak ayında evlenmeyi düşündüğünüz bir sevgiliniz varmış, hayatınıza 2 senedir kimse girmediği nerden çıktı?
ya yalandan konu uydurup yazınca ne anlıyolar anlamıyorum hayır böyle saçma sapan konularla bizide sinir ediyolar hayal dünyanız ne kadar geniş oturup düşünsem yazmaya kalksam yazamam yani

Bilemeyiz F mutlu mu değil mi, ayrılır mı evlenir mi? Ama bence kafanızı bununla meşgul etmeyin çünkü şu anda O'nun hayatında biri var, siz aklınızdan çıkartın.

Konu sahibinin üstüne fazla gidilmiş bence. Hanımların çoğunluğunun burda sözlüsü nişanlısı olduğu için direkt onla empati kurmuşlar haliyle. Ben bekar ve septik gözle baktım biraz.

Bu F denen adamın başı bağlıysa ve nişanlısı çok kıskançsa neden K bu adamı ilk başta bu ortama sokuyor ben onu anlamadım. Konu sahibi hoşlandıysa ortada bişiler dönmüştür ve o geri kalanlar gayet farkındadır olayın.

Ama ne hikmetse tee 3. buluşmada F'nin nişanlısından konu açılıyor.

Belki de Fnin nişanlısının kulağına bişeyler gitti (adam ortamlara giriyor yabancı kızların olduğu) ve o yüzden darlamaya başladı adamı. Ben F'yi biraz dışarda gözü var gibi gördüm, K da onun ortamcısı gibi geldi.

Velhasılkelam, adamda iş yok konu sahibesi bacım. Bu manyaklardan uzak dur ne halt oldukları belli değil.

[ Ciddi soruyorum size ne ? Bu kadar mı boş beleş manasız bir hayatınız var işsiz işsiz bunu dert ettiniz ? Çocuk musunuz oldu bittiye geldi ne demek inandını mı buna oldu bittiyle kız istenmez bilginiz olsun

yazık size pusuda bekliyorsunuz bir umut ama boşa sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…