- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
Kv böyle diye sakın eşinizden vazgeçmeyin. Eşiniz sizi böyle kabul etmiş, rahat özgür, siz olduğunuz için. Kv her istediğinde size biblo muamelesi yapmamayı öğrenmeli. Eşiniz ve kv bunu kabul etmeli. Çocuğunuz olursa tabiki istemezseniz bıktırmayın. Bakıcı bulun daha iyi. Çünkü şimdiden sinirlerinizi yıpratmış. Sizi çok iyi anlıyorum, hani dediniz ya aradaki sınır çok az bile inince eskiye dönüyor diye, size tavsiyem eşinize bile taviz vermeyin. Eşinizle evlendiniz diye, annesiyle iyi olmanız gerekmez. Hele ki oğlu bekarken aramayıp sormayıp evlenince yakasından düşmeyen annelere pes diyorum.
Sınavınıza girin. İşinize girin. Ha 30 ha 32 çok farklı değil bence. 5 yıllık evliyim, önce işe gireyim diye bekledim sonrada eşimin ailesi yüzünden boşanırsak diye bekledim. İşe girdim. Artık eşime güveniyorum ailesi konusunda bize zarar vermeyeceklerine dair . Yavaştan çocuk fikri oluşmaya başladı.
Taviz vermiyorum verecek kredim kalmadı. Ben kv ile evlenmedim. Kusura bakmayacak yani. Geri adım atmıyorum. :)
Umarım istediğiniz zaman bebeğinizi kucağınıza alırsınız. :) Mutluluklar.