Gelecek planları. Sizce?

İlk iş derim ben. Yaşın bana göre baya normal. Ben 31 yaşındayım ve nişanlı takılıyorum. Acelem yok :)

Kv sorunu derin konu. Size karşı olan bir durum değil. Derdi oğlunla.
Eşiniz görüşsün annesinle... olmazmi?

Bencede 31 normal bir yaş. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Derdi oğlu değil. Köylerindeki mahalle baskısı.
Gelin gelmiyor diye dedikodu. Halbuki dedikodunun hasını kendi yapıyor.

Benim orada dizinin dibinde olmamam falan .

Bu kafalar bana göre değil.

Neden oğlu değil diyorum biliyor musun?

Hafta içi hep aynı gün elalemi toplayıp evime doluşturuyor baskın basanındır diyor. Oğluşu eve gelmeden 15 dk önce kalkıp gidiyor evine.
İnsan geldim madem bekleyip göreyim der değil mi?
Ama yok. Getirdi milleti hizmet ettirdi herkes gördü:)
Şimdi oğlunu görürse mazallah hafta sonu gitmeyiz diye oğlunu görmeden gidiyor.
Her halükarda derdi benimle. Millet ona aaaa gelinin gelmiyor dedikçe( gelmiyor dediği birlikte yaşamak) bana yürüyor.

Hafta içi hep aynı gün elalemi toplayıp evime doluşturuyor baskın basanındır diyor. Oğluşu eve gelmeden 15 dk önce kalkıp gidiyor evine.
Her halükarda derdi benimle. Millet ona aaaa gelinin gelmiyor dedikçe( gelmiyor dediği birlikte yaşamak) bana yürüyor.

Ya bir dr haftasonunu kitlemesi var dimi?
Valla çocukların hayatına ipotek koyuyor bazı anneler, yazık ben üzülüyorum çok, genç çocuksuz çift, bir darlamasalar siz zaten severek isteyerek arada gidersiniz.

Ooowww kv fena
Kes iletişimini
Bi cinnet çözer herşeyi şimdi yapmazsan sonuna kadar bu kadını böyle çekersin.

Kadının aşırı kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Köyden hiç çıkmamış bir insan. Ve oradaki toplum baskısı gelenekler vs bana bana işlemez.

Benim istediğim seviyeli gidilip gelinir hoş sohbet edilir zaman geçirilir. Onların beklentileri farklı diyeyim.

He çocuk olduğunda ben ortada kalacak bir insan değilim.
Mesleğim ve iş tecrübem var. Sadece geleceğimi daha iyi şartlara taşıma gayem var diyelim.
Kötü niyetli olması gerekmiyor illa yuva yıkmak için ısrarları bile yeter eşin anlayışlı biri olmasa ne var canım iyiliğimiz için yapıyor der seni haksız çıkarır haksız olunca da insan sinirlenir ortam gerilir en son o ip kopar ailevi boşanmaların çoğunda iyi niyetli oluyor iki taraf mesele kültürel çatışma kuşak farkı bu yüzden eğer kariyerinizi ilerletme şansı varsa bence onu tercih edin

:oha:
Seninki baya zor.
Anlatdiğina göre gercekdende beyin kemiren bir tip.
Araya küslük sokmadan kurtulamazsin.
Taşınsan gelir gelir yıkılır.
Cocuk olunca zaten torun diye gelicek hergün.
Konuşmadan ASLA anlamaz.

Bu işi küslük çözer sadece...
Küslük oluncada eşinle aran limoni olucak.

Her ucu pis değnek.

Şimdi şöyle ben istanbulda yaşıyordum. Eşim izmitte. İzmirdeki iş üniversitede hayalini kurduğu yer. Bu yüzden izmire geldik. Açıkçası ben İstanbul'dan her halükarda ayrılmayı istiyordum. Hatta izmire gelmek bana daha avantajlı göründü diğer şehirlerden. Her halükarda ailelerden bir tarafa yakın olalım dedik. Çocuklar aile kavramı bilsin dedik.
Aslında büyük bir fedakarlık yaptığımı düşünmüyorum. Yani ne bileyim koca buldum haydee herşey onun için kafasında değilim.

Kayınvalide konusunda burada detaylı anlatmadım çünkü konunun asıl kısmından kopmamak için. Kayınvalidem laftan anlayan bir insan değil.

Şöyle örnek vereyim.
Israr eder eder konuşur konuşur.
Kayınpeder hayır der
Bir daha hayır der
Yeter be der bağırır susar.

Görümcem nitekim "hayır hayır der ısrar etme der"kızar o zaman kv durur.

Eşim keza yine öyle aynı şekilde.

Fakat onların kültüründe gelincilik kaynanacılık en eski ve derin halde.

Ben hayır diyorum. Açıklama yapıyorum olmaz diyorum. Bağırmıyırum kızmıyorum.
Çünkü o kadın kocasını kızını oğluna kızar ama unutur. Benim dediğimi unutmaz. Yüz göz olmak istemiyorum. Lakin insan olana da bir kere söylenir.
Kayınvalidsm normal değil.
Benim görümcem evlenmeden önce işten ayrılmış evlenene kadar kendi ailesinden ayrı evde yaşamış. Çünkü kadın çok zor.
Anlatamayacağım çok şey var...

Ben biliyorum öyle insan tipini. Görüşmesin eşin 1 ay. Kendine Çek'i düzen ver desin. Bak herşey Nasıl değişiyor. Sonuçta sokaktan geçen insana da böyle davranmıyor ya. Nazını çekene yapıyor. Bunlar insanın enerjisini tüketir. Ben her şeyi 1000000 kere söylemek zorunda değilim.

Çok çok benzer şeyler yaşıyorum ve yaza tayin isteyip gidicez inşallah.nereye gideceksiniz sorusuna en uzağa diye cevap veriyorum ki gerçekten şuan bu durumdayız.şehir değişikliği yapamıyorsanız aşamalı mesafe koyup en sonunda da tamamen görüşmeyi kesmek en doğru karar gibi görünüyor zira bu tipler mesafeden de anlamaz.

Ya bir dr haftasonunu kitlemesi var dimi?
Valla çocukların hayatına ipotek koyuyor bazı anneler, yazık ben üzülüyorum çok, genç çocuksuz çift, bir darlamasalar siz zaten severek isteyerek arada gidersiniz.
İşte şuan aşmaya çalıştığım o kitleme mevzusu. Ben hala iyi niyetli olduğumu düşünüyorum.
İşte çocuk olursa bu sefer onun üzerinden yapacak. Özledim falan diye.
Aman düşündükçe sinirleniyorum.
Bana diyorki çocuk yap yaşlı nine mi olacaksın. Paraya ihtiyacınız yok. Ben çocuk istiyorum diyor.
Bende diyorum kızının çocukları var sev işte ben şuan düşünmüyorum.
Yok ben çocum istiyorum diyor. Bende ne zaman istersem o zaman diyorum.
Yakınsa babamı kaybettik. Onu bile alet etti. Babana torun vermedin. Bak öldü torun görmedi. Bende mi görmeyeyim diyor:) kızının çocukları torun değil sanki:)

5 yıllık ilişki+ sevgi beraber bir hayat yaşama arzusu?
Seven insanlar böyle yapar.
Kayınvalidemin böyle biri olduğunu bilseydim evlenir miydin diye soruyorsan hayır evlenmezdim.
Hayır hayalleriniz ve arzularınız varken neden evlendiniz demek istedim.Sonuçta iş yaşamı da bir yerde önemli.

Kayınvalideye bakmayacaksan, çocuk yapmayacaksan niye evlendinki diye soruyorsan? Onların konusu ayrı burada tartışmak yersiz...

Hayır hayalleriniz ve arzularınız varken neden evlendiniz demek istedim.İş yaşamı sizin için önemli olduğundan yani.

İşte şuan aşmaya çalıştığım o kitleme mevzusu. Ben hala iyi niyetli olduğumu düşünüyorum.
İşte çocuk olursa bu sefer onun üzerinden yapacak. Özledim falan diye.
Aman düşündükçe sinirleniyorum.
Bana diyorki çocuk yap yaşlı nine mi olacaksın. Paraya ihtiyacınız yok. Ben çocuk istiyorum diyor.
Bende diyorum kızının çocukları var sev işte ben şuan düşünmüyorum.
Yok ben çocum istiyorum diyor. Bende ne zaman istersem o zaman diyorum.
Yakınsa babamı kaybettik. Onu bile alet etti. Babana torun vermedin. Bak öldü torun görmedi. Bende mi görmeyeyim diyor:) kızının çocukları torun değil sanki:)

Biz bu hafta çocuk yapcaz deyip gitmeyin her çağırdığında ahaha

İşte hiç çekme niyetim yok. Eşim farklı davransa boşanırım o derece...
Kv gerçekten cahilliğinden yapıyor olsaydı o zaman minumum seviyede görüş derdim.
Fakat acayip işini bilen ve kurnaz bir kadın
Boşanma kısmı çok fevri bir karar olur açıkçası
Eşin olaya el atarsa çözülür :KK66:

Hayır hayalleriniz ve arzularınız varken neden evlendiniz demek istedim.İş yaşamı sizin için önemli olduğundan yani.
Hayallerim arzularım evliyken yapılmayacak şeyler değil. Sorun kayınvalidemin hayatımızı gasp etmesi. Eşimle görmek istediğim yere gidebilirim. Yüksek lisans yapabilirim bunlar evlilik için engel değil. Fakat çocuk engel.

İş yaşamı neden önemli kimseye muhtaç olmamak için hayatımı tek başıma çocuğum varkende ayakta durabilmek için istiyorum. Evet çalışmayı seviyorum ama ömrümü işe adamak gibi gayem yok. Kariyer kariyer demiyorum. Benim için önemli olan iş konusunda para konusunda daha rahat olmak.

Konuşmadan ASLA anlamaz.

Bu işi küslük çözer sadece...
Küslük oluncada eşinle aran limoni olucak.

Her ucu pis değnek.

Sorun bu. Konuşuyorum. Ben böyle sevmiyorum. Böyle düşünmüyorum. Beraber yaşamam dediğim halde.
Sorun işittiğini anlamaması yada işinr gelmemesi. Ama yavaş yavaş anlıyor.

Ben biliyorum öyle insan tipini. Görüşmesin eşin 1 ay. Kendine Çek'i düzen ver desin. Bak herşey Nasıl değişiyor. Sonuçta sokaktan geçen insana da böyle davranmıyor ya. Nazını çekene yapıyor. Bunlar insanın enerjisini tüketir. Ben her şeyi 1000000 kere söylemek zorunda değilim.

Bende böyle düşünüyorum. Umarım anlar çünkü son şansını. Kredisini tüketti.

Kv gerçekten cahilliğinden yapıyor olsaydı o zaman minumum seviyede görüş derdim.
Fakat acayip işini bilen ve kurnaz bir kadın
Boşanma kısmı çok fevri bir karar olur açıkçası
Eşin olaya el atarsa çözülür :KK66:

Abla eşim konuşuyor bu hal toparlanmış hali daha iyi olmasını umuyorum. :)
Boşanma konusu gündemimde olan değil. Eşim bugün iyi ama yarın "Ya annem ya ayrılalım" derse? Çünkü ben annesini katiyen kabul etmem.

Giriş, başka bir giriş, yeniden başka giriş
Gelişme yok
Hakikaten uzun, okuyamadım.
Ama yazdım

Hayallerim arzularım evliyken yapılmayacak şeyler değil. Sorun kayınvalidemin hayatımızı gasp etmesi. Eşimle görmek istediğim yere gidebilirim. Yüksek lisans yapabilirim bunlar evlilik için engel değil. Fakat çocuk engel.

İş yaşamı neden önemli kimseye muhtaç olmamak için hayatımı tek başıma çocuğum varkende ayakta durabilmek için istiyorum. Evet çalışmayı seviyorum ama ömrümü işe adamak gibi gayem yok. Kariyer kariyer demiyorum. Benim için önemli olan iş konusunda para konusunda daha rahat olmak.

Sorun bu. Konuşuyorum. Ben böyle sevmiyorum. Böyle düşünmüyorum. Beraber yaşamam dediğim halde.
Sorun işittiğini anlamaması yada işinr gelmemesi. Ama yavaş yavaş anlıyor.

Bende böyle düşünüyorum. Umarım anlar çünkü son şansını. Kredisini tüketti.

Abla eşim konuşuyor bu hal toparlanmış hali daha iyi olmasını umuyorum. :)
Boşanma konusu gündemimde olan değil. Eşim bugün iyi ama yarın "Ya annem ya ayrılalım" derse? Çünkü ben annesini katiyen kabul etmem.
Eşin anlattığın gibiyse sana bu seçeneği sunmaz gibi geliyor.Sadece o da şu anda bocalıyor gibi hissettim.
Sen kontrolü ele alırsan istediğin gibi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum.
Çünkü kv ni birtek eşin geri püskürtebilir :KK66:

Eşin anlattığın gibiyse sana bu seçeneği sunmaz gibi geliyor.Sadece o da şu anda bocalıyor gibi hissettim.
Sen kontrolü ele alırsan istediğin gibi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum.
Çünkü kv ni birtek eşin geri püskürtebilir :KK66:

Daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Ben yine de kendimi en kötüsüne hazırlıyorum. Bu kadar negatif olmak yorucu.
Ben en iyisi kesin kararla bebek işini erteleyeceğim. Araya sıkıştırmaya dahi gerek yok. Her şey iyice otursun. İş eğitim kısmı da biter kafam daha rahat olur.

X