Gelecek planları. Sizce?

eşiniz ne iş yapıyor ? şehir değiştime imkanınınız yok mu? kv ile aranıza mesafe koyun. zaten eşinzde denge kurmaya calısıyor ve size destek oluyormus.
bende sizinle aynı yastayım 2 senelık evlıyım 28 asında ve smmm stajı yapıyorum aynı zamanda yuksek lısans öğrencısıyım . çocuğum yo okurken bır an kendımı gördüm :))
çocuk konusunda bence biraz ertelemek mantıklı .

İşte aradığım kişi. :KK19:
Eşim mühendis. Şehir değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat yakında işe başlayacağımı umuyorum ve oturduğumuz yere uzak. Taşınmayı düşünüyoruz. Bu bayağı bir mesafe anlamına geliyor. Bu konuyu bu şekilde halletmeyi planlıyoruz.
Bu tempoda çocuk zor diyorum. Çocuk 2.3 yaşınsa olsa bile zor diyorum. Olmaz mı olur ama olmazsa daha iyi diye düşünüyorum. Haksız mıyım?

Meslekten yana tamam oldum dediğin an bebek düşünebilirsin.
Acele etme..
Eşin dengeyi kurmuş görünüyor kv gözümde sorun değil..
Mutluluklar :)

eşiniz ne iş yapıyor ? şehir değiştime imkanınınız yok mu? kv ile aranıza mesafe koyun. zaten eşinzde denge kurmaya calısıyor ve size destek oluyormus.
bende sizinle aynı yastayım 2 senelık evlıyım 28 asında ve smmm stajı yapıyorum aynı zamanda yuksek lısans öğrencısıyım . çocuğum yo okurken bır an kendımı gördüm :))
çocuk konusunda bence biraz ertelemek mantıklı .

defne sen başlatabildin mi stajı?
mali müşavir işini nasıl hallettin?

İstanbuldan izmire gelmekten tut,eşimin ailesiyle olan ilişkisi,10 günde 1 konuşması vs vs herşey aynı :) bende yaşadım aynılarını. Kadına evlendikten sonra bi haller olmuştu sonra eşimle tartışmalarımızın çoğu annesi yüzündendi. En sonunda ben görüşmeyi kestim uzun bir süre. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ben saygısızlık etmemek için sustum hep,ama artık gereken cvbı veriyorum.
Bence görüşmeyi kes rahat edeceksen. En azından bir süre de olsa..

Sizin adınıza sevindim. :)
Ben düzelmesini de istemiyorum.
Sadece mesafe istiyorum.

İşte aradığım kişi. :KK19:
Eşim mühendis. Şehir değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat yakında işe başlayacağımı umuyorum ve oturduğumuz yere uzak. Taşınmayı düşünüyoruz. Bu bayağı bir mesafe anlamına geliyor. Bu konuyu bu şekilde halletmeyi planlıyoruz.
Bu tempoda çocuk zor diyorum. Çocuk 2.3 yaşınsa olsa bile zor diyorum. Olmaz mı olur ama olmazsa daha iyi diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
Zaten çocuk ha deyince olmuyor . Çocuk olursa odanın 1 sene doğum izni için staj dondurma Hakkı da var . Yani eğer oluyorsa ve istiyorsan çokta ertelememek Lazım . Ama karar sizin .
Bu arada benimde eşim mühendis ne çok ortak noktamız varmış :))
Kv ile mesafe önemli değil mesafeyi sen kendi aranda koy . Her seferinde gitme mesela .

defne sen başlatabildin mi stajı?
mali müşavir işini nasıl hallettin?
Başlattım şükür :)
Patrona ben ayrılmak istiyorum eğer evrakı vermeyeceksiniz burada durmamın anlamı yok maddi manevi çok emek verdim sizin muhasebeniz Yüzünden olmuyor işim ya evrakı verin ya da tazminatımı ödeyin dedim . Patronda konuştu muhasebeci ile . Iş çözüldü

Başlattım şükür :)
Patrona ben ayrılmak istiyorum eğer evrakı vermeyeceksiniz burada durmamın anlamı yok maddi manevi çok emek verdim sizin muhasebeniz Yüzünden olmuyor işim ya evrakı verin ya da tazminatımı ödeyin dedim . Patronda konuştu muhasebeci ile . Iş çözüldü

ah hadi gözün aydın.
geriye dönük başlatmayı yapabildin mi peki?
neredeyse bir senen kayıptı.

Zaten çocuk ha deyince olmuyor . Çocuk olursa odanın 1 sene doğum izni için staj dondurma Hakkı da var . Yani eğer oluyorsa ve istiyorsan çokta ertelememek Lazım . Ama karar sizin .
Bu arada benimde eşim mühendis ne çok ortak noktamız varmış :))
Kv ile mesafe önemli değil mesafeyi sen kendi aranda koy . Her seferinde gitme mesela .

Çocuk için kendimi hiç bir zaman hazır hissedeceğimi sanmıyorum. :)
3 aydır bayağı bir mesafe koydum.
Gasp hallerinde asla gitmiyorum. Eşim dün itiraf etti annesine yapma etme diye konuşuyormuş.
Şuan istediğim kıvamda ama bu hassas durumu bebek yüzünden bozmakta istemiyorum.
Herşey olsada her türlü bana ve bebeğe daha büyük eziyet. :) en güzeli beklemek. Yaş sıkıntı olur mu diye düşünüyordum Allah bilir tabii ama yaşı takmama gerek yok gibi duruyor.

Harbiden bir sürü ortak noktamız çıktı. Hoppa

Sizin adınıza sevindim. :)
Ben düzelmesini de istemiyorum.
Sadece mesafe istiyorum.

Mesafe şart zaten :)
Ben ayda 1 anca görüyorum sevgili kv mi :))) o da 2 3 saat. Bide eşim olmadan görüşmüyorum.
Aramızda 10 dk mesafe var ama bana kahve içmeye gelmez mesela :))

Araya kaynak yapıyorum ama:)
Çocukla mümkün mü hakkaten y.lisans falan:/
Ben de bu dertten muzdaribim. Ama ben çalışıyorum aynı zamanda,bebeğim çok küçük. Şimdi dil olayını halletmeye çalışıyorum ama zor gerçekten
İsine yarayacaksa zor degil. Misal benim isime yaramaz,istersem 10 yil sonra doneyim meslege gene donerim. Sart degil

5 yıllık ilişki+ sevgi beraber bir hayat yaşama arzusu?
Seven insanlar böyle yapar.
Kayınvalidemin böyle biri olduğunu bilseydim evlenir miydin diye soruyorsan hayır evlenmezdim.

Kayınvalideye bakmayacaksan, çocuk yapmayacaksan niye evlendinki diye soruyorsan? Onların konusu ayrı burada tartışmak yersiz...

Kv böyle diye sakın eşinizden vazgeçmeyin. Eşiniz sizi böyle kabul etmiş, rahat özgür, siz olduğunuz için. Kv her istediğinde size biblo muamelesi yapmamayı öğrenmeli. Eşiniz ve kv bunu kabul etmeli. Çocuğunuz olursa tabiki istemezseniz bıktırmayın. Bakıcı bulun daha iyi. Çünkü şimdiden sinirlerinizi yıpratmış. Sizi çok iyi anlıyorum, hani dediniz ya aradaki sınır çok az bile inince eskiye dönüyor diye, size tavsiyem eşinize bile taviz vermeyin. Eşinizle evlendiniz diye, annesiyle iyi olmanız gerekmez. Hele ki oğlu bekarken aramayıp sormayıp evlenince yakasından düşmeyen annelere pes diyorum.

Sınavınıza girin. İşinize girin. Ha 30 ha 32 çok farklı değil bence. 5 yıllık evliyim, önce işe gireyim diye bekledim sonrada eşimin ailesi yüzünden boşanırsak diye bekledim. İşe girdim. Artık eşime güveniyorum ailesi konusunda bize zarar vermeyeceklerine dair . Yavaştan çocuk fikri oluşmaya başladı.

aynen aklında bulunsun bazı smmm ler çok acımasız :KK43:
Smmm yanında çalışmayı düşünmüyorum.
Bir smmm ile tanıştım. Terbiyesiz staj yüzünden mecbur diye birini 500 tl ye çalıştırıyor. Böyle insanların para kazanmasına vesile olmam.
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

X