eşiniz ne iş yapıyor ? şehir değiştime imkanınınız yok mu? kv ile aranıza mesafe koyun. zaten eşinzde denge kurmaya calısıyor ve size destek oluyormus.
bende sizinle aynı yastayım 2 senelık evlıyım 28 asında ve smmm stajı yapıyorum aynı zamanda yuksek lısans öğrencısıyım . çocuğum yo okurken bır an kendımı gördüm :))
çocuk konusunda bence biraz ertelemek mantıklı .
eşiniz ne iş yapıyor ? şehir değiştime imkanınınız yok mu? kv ile aranıza mesafe koyun. zaten eşinzde denge kurmaya calısıyor ve size destek oluyormus.
bende sizinle aynı yastayım 2 senelık evlıyım 28 asında ve smmm stajı yapıyorum aynı zamanda yuksek lısans öğrencısıyım . çocuğum yo okurken bır an kendımı gördüm :))
çocuk konusunda bence biraz ertelemek mantıklı .
İstanbuldan izmire gelmekten tut,eşimin ailesiyle olan ilişkisi,10 günde 1 konuşması vs vs herşey aynı :) bende yaşadım aynılarını. Kadına evlendikten sonra bi haller olmuştu sonra eşimle tartışmalarımızın çoğu annesi yüzündendi. En sonunda ben görüşmeyi kestim uzun bir süre. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ben saygısızlık etmemek için sustum hep,ama artık gereken cvbı veriyorum.
Bence görüşmeyi kes rahat edeceksen. En azından bir süre de olsa..
Meslekten yana tamam oldum dediğin an bebek düşünebilirsin.
Acele etme..
Eşin dengeyi kurmuş görünüyor kv gözümde sorun değil..
Mutluluklar :)
Zaten çocuk ha deyince olmuyor . Çocuk olursa odanın 1 sene doğum izni için staj dondurma Hakkı da var . Yani eğer oluyorsa ve istiyorsan çokta ertelememek Lazım . Ama karar sizin .İşte aradığım kişi.
Eşim mühendis. Şehir değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat yakında işe başlayacağımı umuyorum ve oturduğumuz yere uzak. Taşınmayı düşünüyoruz. Bu bayağı bir mesafe anlamına geliyor. Bu konuyu bu şekilde halletmeyi planlıyoruz.
Bu tempoda çocuk zor diyorum. Çocuk 2.3 yaşınsa olsa bile zor diyorum. Olmaz mı olur ama olmazsa daha iyi diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
Başlattım şükür :)defne sen başlatabildin mi stajı?
mali müşavir işini nasıl hallettin?
Başlattım şükür :)
Patrona ben ayrılmak istiyorum eğer evrakı vermeyeceksiniz burada durmamın anlamı yok maddi manevi çok emek verdim sizin muhasebeniz Yüzünden olmuyor işim ya evrakı verin ya da tazminatımı ödeyin dedim . Patronda konuştu muhasebeci ile . Iş çözüldü
Erteleme düşüncemde haklı olduğuma kanaat ettim zaten.
Teşekkürler...
Zaten çocuk ha deyince olmuyor . Çocuk olursa odanın 1 sene doğum izni için staj dondurma Hakkı da var . Yani eğer oluyorsa ve istiyorsan çokta ertelememek Lazım . Ama karar sizin .
Bu arada benimde eşim mühendis ne çok ortak noktamız varmış :))
Kv ile mesafe önemli değil mesafeyi sen kendi aranda koy . Her seferinde gitme mesela .
Yok malesef o konuda bşy yapamadımah hadi gözün aydın.
geriye dönük başlatmayı yapabildin mi peki?
neredeyse bir senen kayıptı.
Bir kaç iş var şuanda:) sınavı atlatayım diyorum. Düşün eşim nasıl bıktı benden iş buluyor banakuzu sınavı kazanırsan zaten mecbur işe giricen. lisansada başvur eş zamanlı. gelecek ne getirir bilinmez duruma göre çocuk zamanını belirlersiniz.
Sizin adınıza sevindim. :)
Ben düzelmesini de istemiyorum.
Sadece mesafe istiyorum.
Bir kaç iş var şuanda:) sınavı atlatayım diyorum. Düşün eşim nasıl bıktı benden iş buluyor bana
İsine yarayacaksa zor degil. Misal benim isime yaramaz,istersem 10 yil sonra doneyim meslege gene donerim. Sart degilAraya kaynak yapıyorum ama:)
Çocukla mümkün mü hakkaten y.lisans falan:/
Ben de bu dertten muzdaribim. Ama ben çalışıyorum aynı zamanda,bebeğim çok küçük. Şimdi dil olayını halletmeye çalışıyorum ama zor gerçekten
Yazık olmuş. Ama nereden kurtarsan kardır... Umarım sorunsuz bitirirsin.Yok malesef o konuda bşy yapamadımnormalde staj 3 yıl olacaktı ya yüksek lisansa yazıldım onla 2 yıla düşecek . O 1 seneyi de öyle telafi edeceğim .
çok sağol bu arada :))ah hadi gözün aydın.
geriye dönük başlatmayı yapabildin mi peki?
neredeyse bir senen kayıptı.
aynen aklında bulunsun bazı smmm ler çok acımasızYazık olmuş. Ama nereden kurtarsan kardır... Umarım sorunsuz bitirirsin.
5 yıllık ilişki+ sevgi beraber bir hayat yaşama arzusu?
Seven insanlar böyle yapar.
Kayınvalidemin böyle biri olduğunu bilseydim evlenir miydin diye soruyorsan hayır evlenmezdim.
Kayınvalideye bakmayacaksan, çocuk yapmayacaksan niye evlendinki diye soruyorsan? Onların konusu ayrı burada tartışmak yersiz...
Smmm yanında çalışmayı düşünmüyorum.aynen aklında bulunsun bazı smmm ler çok acımasız