Gelecek Kaygısı

Azcık rahatlatın diye konu açtım hepiniz benden beter çıktınız.
Bu herkesin kaygısı çünkü
Ev alacak olanin evlenecek olanın eşyasını yenileyecek olanin üniversiteye gidecek olanin ortak derdi hayat pahalılığı
alışveriş sepetine attigim şeyler her ay biraz daha azalıyor ama kasada ödediğim para tam tersine artiyor
Ama önerim ev işini sonraya bırakıp düğünü yapip eşyalari almanız sonra tatillere çıkın
Cocuk olup bir de ev kredisi gelince bunların çoğunu yapamazsiniz çünkü

akıl sağlığını kaybetmemiş bir üyesiniz tebrikler öncelikle lüks kavramı ok değişik bazılarında ben de geçenlerde aynen bu yazdığınız örnekleri verdim ne musrıflığım kaldı ne hava atmayı sevmem kaldı .kuaförüm 700 den fazla istedı röfleye veremedim bu sefer çıktım dukkandan dedim .sanki yaptırmışımda sefam olsun demışım gibi burjuva oldum ahaaa.ha 300 e yaptırdım ama hem uçları yandı hem rengi oturmadı o ayrı konu.gunde 10 tllık sigara içenler de kızıma aldığım 3 5 liralık avakadoyu ultra lüks buldular ya ahaaa.benim de gelirim 11 bin cıvarı valla bu sene tatıl alamadım ilk defa.kızımı dun ameliyat ettırdım hastaneye 5 kuruş vermedığım halde sigortam ödedi herşeyi.hastane cafe de yemek odaya extra yol şu bu gene de 1000 tl harcamışız hayat çok pahalı maalesef

kira çok milanacığım acilen bir karavan edin .çocuk kendi kendine bakar övguveni gelişir hem.bahçe kirala inek al kendi besinini üret seni tembel.akşamları erken uyu elektrık az gelsin telefon kullanma güvercin al.şimdılık çözumlerım bunlar aklıma geldikçe eklerim .sağlıcakla kall byeee

Ben bdv de kuruyemiş ve ette yemeyin ne olacak
Hepimiz pirinç pilavı ve burgul pilavi ile büyümedik mi yazildigindan beri bir şey demiyorum

Oyy kıyamam, çok geçmiş olsun.

Biraz akışına bırakmayı öğrenmen gerek bence.
Bu kadar kaygı yersiz. Hayatı kendine zehir edersin başka birşey değil.
Karı koca askeri ücretle çalışıp birlikteliklerinin her anının tadını çıkaran maddi yetersizliklere rağmen yaptıkları ufak bir aktiviteden bile keyif alan insanlar var etrafımda. Para herşey değil.
Ne için yaşıyoruz ne için çalışıyoruz sorgulamak lazım

Hakikaten ya 3 liralik avakado için kadını burjuva ilan ettiler
Muz avokadodan pahalı geliyor onu konuşan yok

ahaaa bir müsrif daha ahaaaa

Ev almayacağız yukarda da açıklamıştım. Alacak durumda değiliz zaten, kredi de çekemeyiz faizler çok yüksek. Kiraların yüksek olması sinirimi bozuyor sadece. O yüzden ev de alamayız ayrıntısını yazdım. Çünkü genelde bu tip konularda kredi çekip ev alın önerisi geliyor.

yani çok haklısınız ama daha da ekonomi kötüye gidicek gibi duruyor. yavaş yavaş ilerlemek en iyisi. maddi anlamda bir şeyler iyileşmeden çocuk düşünmek çok zor hele bu ülkede artık .

Mecbur ödüyoruz kirayı
Sinir bozucu gerçekten sanki baska birine durdugun yerde hava parasi veriyorsun
Ama evi alamadığın müddetçe el mecbur

önerim hala geçerli eğer yurt dışı hayaliniz varsa ( benimde var yalnız euro sterlin bu haldeyken sadece hayal olarak kalacak gibi)
Cocuk olmadan gidin yakın bir arkadaşım italyayi sadece otel odasının penceresinden gördüm demişti
Bebegi hastalanmış inanilmaz derecede huysuzlasmis tatilde

4-5 ülke gezdim neyse ki ama daha gidemem sanırım görmek istediğim diğer yerlere. Euro çok yüksek. Yurtdışı hayallerde kaldı artık. Çocuk zaten hemen yapmayız, acelemiz yok.
Gecekondu mu yapsam

4-5 ülke gezdim neyse ki ama daha gidemem sanırım görmek istediğim diğer yerlere. Euro çok yüksek. Yurtdışı hayallerde kaldı artık. Çocuk zaten hemen yapmayız, acelemiz yok.
Gecekondu mu yapsam
İyi sen gitmişsin bir kac ülke
Dolar euro böyle giderse inşallah 70 yaşında ilk yurt dışı seyahetimi yapacağım

Çok rahatladım.

Ahhhaa deli
Bende en cok bakiciy verdigim paraya aciyorum, bence 1.5 yasindaki velet evde kendi tek basina kalabilir ama pek simarik benimki kalmiyor yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…