Birden fazla yatırım aracı kullanıyoruz. Ama maaşı tl ile almaya devam ettikten ve her şey pahalandıktan sonra pek bi anlamı olmuyor malum.Birikiminizi TL de mi tutuyorsunuz? Haklısınız ne diyeyim
Ne güzel, en azından evinizi almışsınız. Şu an faizler o kadar yüksek ki kredi çekip ev almak da hiç mantıklı gelmiyor.aylık gelirimiz bizim de 10 bine yakın fakat 2 cocugumuz var ev ödememiz var, cocukların beslenme, g,y,m kuşamları faturalar derken biz de ancak aysonunu görüyoruz, birikim yapmayı istiyoruz ama mümkün değil, belki ev ödememiz bitince ancak....
Ne güzel, en azından evinizi almışsınız. Şu an faizler o kadar yüksek ki kredi çekip ev almak da hiç mantıklı gelmiyor.
Değil tabi ki, kaygımın sebebi de bu zaten. Gelirimin büyük kısmını bunlar yiyecek ben ruhumu tatmin etmek için yapacağım aktivitelere para ayıramayacağım.her şey ev araba değil ki.
Hem ruha faydalı, hem keseye.Her şey çok pahalı. O yüzden mininalist olmakta fayda var. Başka türlü çok zor.
Birkaç ay içinde ev tutacağız, evlenmeden ev kaygısı çok saçma gelmedi bana o yüzden. Çocuk konusunda haklısınız olmayabilir tabi ki. Hiç mi yapmasak diye düşünüyorum zaten ben de. Değişik bir ruh halindeyim.daha evlenmeden ev kaygısı, çocuk olmadan çocuk kaygısı saçma değil mi??
zaten ortalama 25-30 yaşında evlenen gençler ucuz bile olsa nasıl ev alacaklar ki??
birkaç yıl evlilik borcu ödemeyle geçiyor evliliklerde.
belki hiç çocuğun olmayacak, belki sen istemeyeceksin belki de çocuğuna fazlasıyla yeteceksin. belki gezmeye görmeye ömrün yetmeyecek??
ben çalışan, üreten, kazanan bireylerin bu kadar kaygı duymasını doğru bulmuyorum.
seviyorsan işin gücün akıl ehliyetin de varsa evlenmeli ve bunları düşünmemelisin.
evet aylık gelirim neredeyse 10 bin tlSon duruma göre insanca yaşamak için bakın dikkatinizi çekmek istiyorum lüks değil sadece insanca yaşamak için
15-20 bin arası girdiniz olması lazım.Gerisi birşeylerden vazgeçerek yaşamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?