Geleceğimi bir türlü düşünemiyorum aklım hep başka yerlerde

Dün o kişi bana durduk yere mesaj attı sen beni seviyomuydun dedi nerden aklina geldi bu simdi dedim birisi inanmiyorda dedi inandırıp napcan dedim bi söyle dedi ne zamandan bahsediyorsun,ayrica birinin inanip inanmamasi umrumda degil dedim goruldu atti yazmadi bir sey sizce neden boyle bir sey dedi durduk yere

Bir de şimdi o vanlı benim arkadasimin sevdigi kisi de diyarbakirli biz oralı degiliz ve o sevdiğim kisinin kullanici adi 65xkendiadı biz de arkadasimla eglencesine o hakkari plakasiyla yapti ben de van plakasıyla kullanici adimizi degistirdik ve buyuk ihtimalle benimki gordu 1 saat aktifti zaten dm kutusunda cikiyorum çok mu rezil bir sey yapmisim ki

allah akıl fikir versin
bu çocukluk değil ergenlik değil saflık değil bu cehalet kör cahillik
ne on dört yaşında çocuklar var

Son düzenleme:
Fen liseleri mi sıkıcı? Yüksek zekalı insanların esprileri ve eğlence anlayışları da kaliteli oluyor. Asıl senin o eğlenceli bulduğun tipler ve liseler o kadar boş ki. Liseden mezun olduğunda ancak kafana dank edecek ben ne yaptım diye.
Kötü bir liseye giderek üniversite kazanabileceğini ve hatta kpss yle öğretmen olacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Etrafta tonla kpss kazanamamış öğretmenlik mezunu insan var.

İyi bir fen lisesinden mezunum ve lise sanırım hayatımın en eğlenceli dönemiydi :)
Şimdi tıp okuyorum ve yine çok eğleniyorum
Doktor olunca bence daha da çok eğleneceğim

İyi okul = kasıntı sıkıcı ortam demek değil ki. Zekanın uyuştuğu insanlarla bir arada olursan sıkılmazsın asıl, kendi seviyende bir okula git kesinlikle. O liselerde belki eğleniyormuşsun gibi gelir ama ileride çok pişman olursun diye düşünüyorum. Hayat ne yazık ki düşündüğün kadar toz pembe değil. Öğretmen olmak mutlu olacağın işi yapmak tabii ki çok güzel ama ülkemizin gerçekleri malum. Öyle öğretmen olurum kpss ile atanırım oh kafam rahat diye düşünme o kadar kolay değil maalesef keşke olsa. Mutlu olacağını düşünürken birden çok mutsuz ve pişman bulabilirsin kendini. Geleceğini düşün, şimdin elinden uçup gidecek. Elinde kalan en önemli şeyse, onun için ömrümü neden harcayayım ki dediğin mesleğin ve kendi ayakların üstünde duruşun olacak. Asıl mutluluk bu şekilde geliyor

ya konuyu hortlatmış olucam ama konu sahibi naptı acaba memnun mu lisesinden

kuzum sen git Sütünü iç Sonra karnını doyur uyu senin uykun gelmiş valla bak Applanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…