İşte ben de bunu sorguluyorum iyi yer demek ne demek ki senelerce çalışıp para kazanmak mi bana eğer benim dediğim gibi bir hayat yaşarsam daha mutlu olurmusum gibi geliyor mutlu olmak iyi bir yer demek degil miÇok doğru düşünüyorsun napıcaksın iyi bir lisede git istediğin liseye iç sigaranı kaç okulundan birde bul serseri bir sevgili takıl gitsin -hayat böyle güzel değil mi? -değil:) harcanır gidersin kızım sen bu kafayla.sonra müge anlılarda mı görürüz seni kanalların cinayet haberlerinde mi yoksa bir gün biranelerde mi Allah bilir? Akıllı ol akıllı git güzel bir liseye güzel güzel derslerine bak adam olmaya bak yoksa bu hayatta çok acı ceker çok ah edersin .okulunu güzelce oku da senç güzel yerlerde görelim
Bir yandan haklisiniz ama eğer anadolu lisesine gitseydiniz belki o lisedeki anilarinizi dogru duzgun yaşayamicaktiniz sıkıcı bir lise geçircektiniz hem yine de öyle bir liseden de üniversiteye girebilmişsiniz,o zamanlar eğlenceli zamanlar geçirmişsiniz sonuçta yani ve bir de ben soyle dusunuyorum lisede pisman olursam ve cok calisirsam iyi bir yer kazanirim ama iyi bir liseye gidip pisman olursam su anki hayatima arkadaslarima dönemem gibi geliyorSaçmalama sakın böyle bir şey yapma . Tam senin yaşındayken bende aynı düşünceyle düz liseye gittim. Gayet çalışınca yapabilicekken bilerek hiç çalışmadım. Bana da sıkıcı geliyordu o çalışkan liseler. Sigaraya da başladım (o zaman için eğlenceli ) arkadaşlar edindim . Şimdi o kadar pişmanım ki , lisede de derslerim umrumda değildi bu yüzden tekrar tekrar üniversite sınavına hazırlandım. Şimdi üniversitedeyim ve o lisedeki bütün arkadaşlarım bana boş geliyor . Sigarayı kaç kere bırakmayı denedim ve başaramıyorum. O yüzden gidebiliyorken git fen lisesine, eğer çok sıkıcı diyorsan Anadolu lisesine git. Yine eğlenebilirsin, ama çok daha güzel, kültürlü arkadaşların ve güzel geleceğin olur
Bu şekilde mutlu olamazsın bende onu diyorumİşte ben de bunu sorguluyorum iyi yer demek ne demek ki senelerce çalışıp para kazanmak mi bana eğer benim dediğim gibi bir hayat yaşarsam daha mutlu olurmusum gibi geliyor mutlu olmak iyi bir yer demek degil mi
ben bunu yazan kişinın gerçek olduğunu düşünmüyorum bence gır gır geçiyo biri13-14 yaşında bir çocuk dört senedir bir başka çocuğu seviyor... Biz ne yaptık da bu hale geldiniz acaba?
Gelecek planların mükemmel, emin ol bu planla mutluluğu yakalarsın. Ne diyelim aynen devam...
ben bunu yazan kişinın gerçek olduğunu düşünmüyorum bence gır gır geçiyo biri
İşte bu yüzden 13-14 yaşında yollayacağım babasının iş yerine yaz döneminde çay dağıtsın, yer viledalasın üç kuruş kazanmak için insanların neler çektiğini görsün de nasılsa babam zengin triplerine girip hayatı sallamasın. Hiç acımasınlar, çalıştırsınlar. O zaman toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı moduna girer belki.Bunun bir tik ustu "aciktan liseyi okurum " ki 8.sinif ogrencilerimde cok sık rastladigim bir durumdu.Hepsi bin pisman aglayarak geldiler.Sende ayri bir versiyon iste.
Okulunun rehberlik servisine git ve bu dusuncelerini bastan sona kadar anlat.
evet böyle bır olay vardır ama 13 -14 yazındaki kızın kadınlar kulübüne üye olması sorması abes geldi.bu yas grubu genelde böyle yerlerden haberdar olmaz ne bileyim ınstsgramda fake hesap acar orda takılır o yüzden dedım yoksa bu olayların kat ve kay fazlası var .benim zamanımda da vardı .kafası ıyı calışan ama hayatını bır erkek uğruna heba eden...Ben bu yaş grubu çocuklarla çalışıyorum inanın bana gerçek olma ihtimali var. Çocukların bazıları gerçekten işi ciddiye alıp gelecek planları kurarken bazıları da bu kızımız gibi aklı bir karış havada geziyor, hayatı eğlenceden ve serselikten ibaret görüyor.
Konu sahibi için en iyi gelecek öngörüm dandik liseye gidip dandik bir üniversitenin dandik bir bölümünden mezun olduktan sonra en iyi ihtimalle bir şahıs şirketinde sekreter olarak çalışmaya başlayıp kendi gibi asgari ücrete talim bir öküzle hayatını birleştirdikten sonra geçim sıkıntısı içinde anne babaya dert ve yük olarak bir hayat sürmek. Dediğim gibi bu en iyi ihtimal, daha kötüleri de var hiç yazmayayım.
Bu kötü hayatı sürerken hayatı ciddiye alan arkadaşlarının hayatını, mesleklerini, gezip gördükleri yerleri, yaptıkları evlilikleri kıskançlık ve pişmanlıkla izleyecek olması da ekstra olacak.
Bir yandan haklisiniz ama eğer anadolu lisesine gitseydiniz belki o lisedeki anilarinizi dogru duzgun yaşayamicaktiniz sıkıcı bir lise geçircektiniz hem yine de öyle bir liseden de üniversiteye girebilmişsiniz,o zamanlar eğlenceli zamanlar geçirmişsiniz sonuçta yani ve bir de ben soyle dusunuyorum lisede pisman olursam ve cok calisirsam iyi bir yer kazanirim ama iyi bir liseye gidip pisman olursam su anki hayatima arkadaslarima dönemem gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?