Akşam okudum evde çocuktu yemekti derken anca elime aldım teli yorum yazabilmek için. Akşamdan beri aklımdasın.
Naaıl üzüldüm ama ya sana ben. Tamam hep bi baba desteği aileci tutumu vardı ama bu kadar çığrından nasıl çıktı bu iş?
Seni severek evlendi o kadar heyecanlar yaşadınız özendiniz herşeyinize şimdi nasıl diyebiliyor kilo aldım şu haline bak kadın mısın diye?
Sakin olarak konuştunuz mu? Yada aile terapisti felan?
Çöüzümü 2 kişi arasında bulamıyorsan söyliceksin canım çünkü boşanmakta sana bu durumda çözüm değil. Anne evinde 2 küçük çocukla kolay mı ? İş buldun kendi evine çıktın boşandın diyelim 2 çocuğun içinde harap olucaksın. Çocukların çok küçük. Tek olsa yine olmuyorsa boşan dicem ama şimdi boşanırsan tek rahatlayan kocan olur.
O sözleri hatırımda bile kalmıyor inan.
Beni gençlik dönemimden, o içimdeki cıvıl cıvıl genç, rahat, enerjik ve kendisiyle her konuda fazlaca barışık kadını biliyorsun.
Sen beni tanıyorsun işte gerçek anlamda.
Takar mıyım onları, ya da kaale alabilir miyim?
Mümkünatı yok.
Ben de anlamadım ki ne zaman oldu, ama bayadır böyle durum.
Tek çocukla mükemmel hayatı yaşarken, hamile kalmamla yalnızlaştığımı farkettim.
Üzerinde durmadım, benim haylazı biliyorsun nefes aldırmıyordu zaten, hamileyim, üzmeyeyim kendimi vs.
Doğum sonrası öğrendiğim dükkan işlerinin sarpa sarması ve ekonomik olarak çokça zorlandığı.
Bunu da bir kavgada söyledi yine, ben bir şey talep ettiğim ve olmadığında hır çıkardığım için.
Sonra zaten 1 sene olacak kapandı.
Kapanmadan önce her gün saçma sapan fikirlerle eve geldi vs.
Derken kapandı ve kurtulduk dedim kendimce.
Ama hiçbir şey öyle olmadı, adam sanli evlenmemiş gibi ana babayla gün geçirmeye başladı.
Öyle olunca ben dolup laf sokar oldum, o sen ne karışırsına geldi gitti falan filan.
Beğenmeyen giderden çıkıp, defol gite geçmemiz kısa sürdü.
Tabi benimki defol git değil, küfürlü olanı ama adam oturuyor.
Gitmiyor ya gitmiyor!
3 gün deli divane, sonraki gün manyağın teki.
Seni beğenmiyorum, haline bak vs.
Üstüne 1 geçer, ben ne şanslı erkeğim de dünya güzeli karım var bak bak doyulmuyor der.
Manyadı yani.