- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi filmdelisi
Konu sahibiyle akrabayiz biz, o yuzden poncik poncik yorum yapmamiz normal bence:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunların hepsinin ücretini şuan ödeyebilecek durumda değilim, tüm meselem de bu zaten.Maddi manevi ailem arkamda demişsiniz. Bir ev tutsanız , çalışmaya başlayıp bakıcı tutsanız , olmaz mi ?
Konu sahibiyle akrabayiz biz, o yuzden poncik poncik yorum yapmamiz normal bence:))
:)) işte siz empaticilersiniz.
biz empatiyi hala öğrenememiş olanlar.
selam ederim:)
Senin için özel olarak özetleyeyim darkmore.Nolmus be karismis buralar
Konu da pek uzun nasi okuyacaz simdi,filmdelisi kardes pek sevdigim bir uyedir ama gozum kesmedi onca seyi okumayi yaa
Burada gordugum ve uzuldugum bir olay..bu konu gittikçe eski bir konuya benzemeye başladı
o konuda da ayrılmak istememe sebebi gördüğünden geri kalmamak, alıştığı düzeni bozmak istememekti.
şimdi bu konuya ponçik ponçik yorum yazanlar kadını al aşağı etmişti. empati empati naraları atılarak kk ya empati kavramını getiren bir konu olmuştu..
hey gidi okursan bu yorumu selam olsun:))
Bunların hepsinin ücretini şuan ödeyebilecek durumda değilim, tüm meselem de bu zaten.
Ne kadar düzgünce sormuşsunuz ben de düzgünce açıklıyorum.
Bazı yorumculara resmen mal beyanında bulundum resmen.
Incık ıncık secere dökmek gerekiyor inandırmak için.
Tekrar teşekkür ederim güzel üslup adına.
çok sevdiğim üyelerden birinin konusu:)
ha o konuda bende kendisine giydirmiştim.
görürse kendi yazsın bendim diye. ama bdv ye empati kavramını gösteren konu olarak tarihteki yerini aldı.
kime sorsan gösterir bence:))
Uzulme ogrenirsin, ogrenmenin yasi yoktur:)
Selam bizden efenim:)
Bak dalgana hanim abla sen:) yorma o guzel kafani boyle seylere:)film delisini severim.
yorumlarını da okuyorum ama yok olmuyor.
bu yaştan sonra zor öğrenmesi sanırım:))
Empati yeteneğim fazlaca mevcut ama kimseden beklemiyorum, ben de sizi takip eder yorumlarınızı akıllıca bulurum.film delisini severim.
yorumlarını da okuyorum ama yok olmuyor.
bu yaştan sonra zor öğrenmesi sanırım:))
arada ortalık karışıyor konu da ara ara sakiniz dark idare ediyoruz işteeNolmus be karismis buralar
Konu da pek uzun nasi okuyacaz simdi,filmdelisi kardes pek sevdigim bir uyedir ama gozum kesmedi onca seyi okumayi yaa
Senin için özel olarak özetleyeyim darmore.
Ben narsist ve bence kişilik bozulduğu olan bir adamla evliyim.
İkinci hamileliğimle baş gösteren sorunlar akıl almaz hale geldi.
Psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum.
Ekonomik olmasa da ben de psikolojik şiddet uyguluyorum da.
Bu adamın ağzı zehir saçıyor, benim de.
Ve çalışmadığım(!), şuan maddi olgunlukta olmadığım sebebiyle de boşanma kısmını iki sene öngörüyorum.
Bu süreçte maddi manevi her türlü kazanımı keseme atıp, adamla iğrenç pazarlığa gidermeden 2 dkmda işi bitirmek istiyorum.
Konu bu....
Ve bir iç döküm bu.
Sözleriniz kıymetli, yine takip ettiğim üyelerden birisiniz.Rica ederim. Icten içinizi dökmüşsünüz neden bende bir çizik atayım ki ?
Şuan için o güç yoksa ya da adı zamansa bunun iyi değerlendirin öyleyse.
Birikim yapmaya çalışın. Buna imkan sağlar mi bilmiyorum ama akıllı kadınımız yolunu bulursunuz diye düşünüyorum
Iş çevresiyle iletişim halinde olun.
Ve en önemlisi ruhunuza iyi bakın. Bunun için kendinize ne yapmanız gerekiyorsa yapmak için iki kat efor harcayın.
Evet bebekler çok küçük , çok zor ancak iyi bakmak zorundasınız kendinize.
Yara alarak devam etmek çekip gitmekten daha zor. Kolaylıklar diliyorum.
Yaziyim ben sana , anca simdi bitirdim okumayikonuyu bana fısıldasana hazır evdeyken yine kk stalklarında kaybolayım
Teşekkür ederim.
Kendince sure vermissin,bazi sartlarin olgunlasmasini bekliyorsun. O sure zarfinda dayanabilecek misin peki? Psikolojik olarak? Biliyorsun degil mi cocuklarin icin once sen mutlu ve saglikli olmalisin. Sen olmazsan seninle baglantili hic bir sey olmaz. Once sen!
Eger dayanacagim diyorsan tamam,bekle,cek bu herifi.
Konunu okudum aciklaman uzerine. Ben olsam asla beklemezdim ama sen sensin,ben de benim. Benim sartlarimda sen yasayamazsin,senin sartlarinda da ben yasayamam. Herkesi icinde bulundugu kosullara gore degerlendirmek gerekiyor maalesef