Saygı bizim evimizi terkedeli çok oldu.
Halbuki sokakta uyuyan köpeği görünce, çevresinden dolanan, sesime uyanmasın diye yol değiştiren bir kadınken ben...
Evet, daima çatışma.
Çünkü kadın ve erkek olgusunun bambaşka tanımları var bu evlilik denen azapta.
Ben hem kadın hem erkek rolü üstlenmişken, o para sağlayıcısı olunca( baba parası), bir de üzerine kadını sadece ev işi gücü ve çocuğa indirgeyen bir zihniyetle yaşayınca çatışma kaçınılmaz oluyor.
Simdi ben acikcasi biraz da kiskirtilan surekli kiskirtilan surekli dilleriyle yaralayan iki insan gordum sanki.
Yani siz ona sen erkek misin adam misin bee diye yuruyunce o da geri kalmamak adina sacmaliyor gibi geldi bana.
O sacmaladikca siz de devam ediyorsunuz tabii ve bir kisir donguye giriyor iliski.
Baba parasi dediginiz tam olarak nedir?
Yani bir cabasi mi yok is konusunda hani tembel ve tabiri caizse parazitce bir yasam mi diliyor yoksa is konusunda sanssiz mi?
Biraz sinirle bazi kisimlari atliyor gormezden geliyorsunuz sanki.
Cunku kendimden biliyorum :)
Yine de elbette ev isini sadece kadina ait bir seymis gibi gormesi, calismaniza musaade etmemesi vs cok cirkin seyler.
Sizin biraz sakinlige ihtiyaciniz var.
Iki kucuk cocugun bakimi cok zor, biliyorum.
Hayir, ona kucuk surprizler yapin tadinda bir oneri vermiyorum ama bana siz sakinlestikce sizin sevdiginiz o adam geri gelecekmis gibi geldi.
Cunku eminim evlenmeden once de cok ince eleyip sik dokudunuz, oyle bir intiba uyandi bende.
Bu kadar elenmis adam cok da kotu degildir de belki bir kopus noktasindan sonra lackalasmissinizdir diye dusundum.
Bu savimin destekli olup olmadigini anlamak istiyorum
Ornegin o yatagina girmek istemiyorum cumlesi kesinlikle sizin senden igreniyorum yataga gelme cumlenize karsilikti, durduk yere degildi di mi?