Geleceğime not...

demiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum

demiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum
avocadoyu senle tanimistir belki:)) ondandir:)) ortalama bir turk pek sevmiyor onu zaten. Bizim sulalede tek ben severim yerim. Kucukken bebelere krem peynire vs katar yedirirdim
Artik onlarda yemiyolar.. Cok sey kaciriyolar

Konunun luks ile alakasi yok , kimse konu sahibinin parasi olmasina takilmamis , arkadaslarin anlatmak istedikleri bambaska
Aslinda konu sahibi de bambaska seylerden korkuyor ama kendini iyi ifade edemiyor , yani basta yazdigi tek bir yorum yuzunden 30 sayfa uzamis bu para konusu

asıl sorunu o değil ben de farkındayım milena arkadaşım evliliğini bitirmeye hazır değil henüz onu anladım ben evde mutlu olmasa da güvenli ortamda o ortamın dışına çıkmaya iş hayatına atılmaya hazır değil henüz o gücü yok ama eşi düzelmezse mecbur güçlenecek böyle sürmez çünkü

Kim kanunlardan bihaber
Esiniz nisanlilik doneminde aldigi evi satip evlendikten sonra aldigini gayet guzel ispatlar ve bu miktar paylasim disi tutulur
Miras yoluyla edinilen mallar paylasilmaz zaten
Siz kendinizce cozum bulmaya calisiyorsunuz ama esiniz sizden cok daha uyanik davranacaktir emin olun

ben kendimce sorunu çözdüm .eşimden az beklenti manevi maddi çok huzur olarak geri döndü .hayat aslında o kadar kısa ki kanuni bile:celladımsın eyy zaman demiş.ben en çok boşa geçen zamanıma üzülürüm en büyük eksiklik te insanın istediği hayayı yaşayamamasıdır anne baba etkeni çevre etkeni toplum baskısı iş sıkıntısı sağlık vs. gibi

Maddi manevi ailem arkamda demişsiniz. Bir ev tutsanız , çalışmaya başlayıp bakıcı tutsanız , olmaz mi ?

Şaşkınım..Ama şu hayatta imkansız diye bir kavramın olmadığını biliyorum.
Kimse bile bile hata yapmayı ve bunun yüzüne vurulmasını istemez ki hak etmez de..
Zira hata ismen aynı ama özne ve yüklemleri farklı.
Şu hayatta "asla olmaz,olamaz" cümlesini kurmamak gerekir.Zaman insanların başına öyle şeyler getiriyor ki yeniden silkelenip kaldığın yerden devam ediyorsun.Bunun adına da tecrübe diyoruz.
Olayın tamamen maddi olduğunu düşünmüyorum.Kendini bu kadar iyi ifade edebilen insan hala yanlış anlaşılıyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir.Dolayısıyla sizi bu noktada eleştirmenin size faydadan çok zarar verdiğini düşünüyorum ki hep "kırıp incitmeden empati yapılması gerektiğini savunurum.
Tamamen sevgisiz olan,alkol,şiddet sorunu olan insanların açıklama yapmasına bile gerek kalmıyor bazen herşey cok aleni yaşandığı için.Bu konuda fazlasıyla sorun yaşıyorsunuzdur eminim.Narsist ve denge sorunu yaşayan bir eski eşe sahiptim ordan biliyorum.
Sizin yaşadığınız sıkıntıların dörtte birini yaşamadım belki.Bu süreçte çocuk düşünmemiş olmam en büyük şansımdı çocuk çok istiyor ve seviyor olmama rağmen..
İnsanların deli misin ne ayrılığı,boşanmasi? Demelerini aldırmadım kendi iç sesimi de kulağımı tıkadım.Çok sonra tebrik ettim kendimi karşı tarafın beni güdülemeyi bıraktığı bir kaç ay sonra..
Hala eşinizin etkisi altındasınız anlamsız korkularınız bu yüzden.Biraz ayrı kalıp deneyebilirsiniz aslında size neyin iyi geleceğini anlayabilmek adına.En azından kendiniz için adım atmış olmanın vermis olduğu bir huzura kavuşmuş olursunuz.
Çok az insan olmuştur boşanmalısın dediğim.Konular anlatıldığı kadar vardir detayı yaşayanlar bilir.Sizin verdiğiniz detaylar kadarıyla söylüyorum ki bence bitirmelisiniz.Çok tehlikelidir hem dost hem düşman olan insanlar.Kendinizi sorgulamaya başladığınız zamanlar ise en tehlikeli süreçlerdir..
Çıkış yolunuz aydınlık olsun inşallah..

Ya siz bu avakado mevzusunun ekmeğini amma yediniz, başka konuya geçin artık bozuldu avakadolar çürüdü bayatladı. Kimse servet düşmanı değil Allah daha çok versin de ülkede kriz gerçeği varken, insanlar geçim derdi yüzünden hayatına son veriyorken, işsizlik almış gitmişken artık avakadom da avakadom 2. arabamın benzini de demeyin. İtici oluyorsunuz.

Avokadoydu sanırım yanlış yazdım galiba.

siz iyimisiniz ben burda bazı uyeleri yakından tanıyorum onlara yorumum size değil.ayrıca 3. arabam olduğunu nerede yazmışım ha.ayrıca da burada istedığım konuyu açarım yorumlarım site kuralları dahilinde illa kaynana mı görümcemi elti mi mi şikayet edeceğim etmiyorum onlarııı işte nolacak.görmezden gelin yorumlarımı rahatsızsanız alla alla

bu konu gittikçe eski bir konuya benzemeye başladı
o konuda da ayrılmak istememe sebebi gördüğünden geri kalmamak, alıştığı düzeni bozmak istememekti.
şimdi bu konuya ponçik ponçik yorum yazanlar kadını al aşağı etmişti. empati empati naraları atılarak kk ya empati kavramını getiren bir konu olmuştu..
hey gidi okursan bu yorumu selam olsun:))

Valla forumda yıllardır var o olay.
Samimi arkadaş konusunda ponçik ponçik, başkasına pandik pandik
Tövbe est.

Hiç samimi arkadaş yapmadım burada Allah'tan.
İstemem ki objektiflikten uzaklaşılsın.
İnsanın bir duruşu, çizgisi, hayat görüşü olur.
Kişisine göre o yana bu yana kıvırmaz.
Başıma ne geldiyse hayatta kıvraklığı bilmeyişimden gelmiş zaten.

Çok uzak olduğum şu sigaraya başlayasım var bu ara

Hangi konu o ayol. Ben bilmiyorum

Siz niye körler sağırlar birbirini ağırlar tarzda yorumlar yapıp duruyorsunuzki hayırdırrr ?
arkadaşlarıma reelde de sanalda da çok değer veririm de ondan konu sahibine katılmasam zaten eleştırırdim .burda biribirine ayy çok güzelsin çok ponçiksin yazan üyeler de var ben onlara da saygılıyım size de tavsiye ederim.konu sahibini belki de reelde de tanıyorum nerden biliyorsunuz

Evliyken aşkın kapıyı çalması içerikli olan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…