- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi filmdelisi
-
demiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorumNiye maddi kısmı bu kadar deşelediğinizi merak ettim ben de.
Evet o araba benim için küçük çaplı iş görür bir arabadır, kapımdaki 4 katı fiyatına olunca.
Bazısı bu parayı yıllarca biriktirip ev alır burada ne bir küçümseme, ne de bir ima vardır.
Hepimizin hayat şartları ve düzeni farklı, bunu bininci kez söylüyor olmak beni düşündürüyor.
Maddi olarak güzel şeyler yaşadım diye yokluk nedir bilmeyecek miyim?
Ya da benim için her şey çarçur mu olmalı?
Yardımlaşmayı, hayatın son derece pahalandığını, peynirin fiyatını, ev ekonomisini bilmeyecek miyim?
Keza 3 sene önceye göre bayağı kötü durumlarımız, imkanlarımız da.
Aynen dediğiniz gibi yanımdaki son kuruşu çocuğum için harcadıktan sonra, bir oyuncak istediğinde alamadığımı yaşamak, ütopik değil.
Hele ironik hiç değil.
Sonra da son model lüks arabama atlayıp eve geldim, ardından ‘yetirseydin de alsaydın’ diye bir cevap duydum.
Çünkü kendisi kredi kartlarımı çoktan iptal edip, harçlık usulü yaşamaya mecbur bırakmıştı beni.
Şekilci olmayın bu kadar lütfen...
Zengin değilim, hiçbir zaman parayla oyun oynar hayatım olmadı.
Ama ultra lüks şeyler hariç, istediğim yerden yiyebildim, istediğimi giyebildim.
Dünyanın her yerine gidip, yemek yiyip gezip görüp maksimum 3 hafta konaklayacak kadar bir parasal genişliğim var.
Gidip 3 ay otelde yaşayabilecek maddi gelirde değilim.
Ben niye bunları anlatıyorum yahu?
Niye sanki yalancı ya da uyduruyor ibareleri ile geçen cümlelerinizi okuyorum ki?
avocadoyu senle tanimistir belki:)) ondandir:)) ortalama bir turk pek sevmiyor onu zaten. Bizim sulalede tek ben severim yerim. Kucukken bebelere krem peynire vs katar yedirirdimdemiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum
Konunun luks ile alakasi yok , kimse konu sahibinin parasi olmasina takilmamis , arkadaslarin anlatmak istedikleri bambaskademiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum
asıl sorunu o değil ben de farkındayım milena arkadaşım evliliğini bitirmeye hazır değil henüz onu anladım ben evde mutlu olmasa da güvenli ortamda o ortamın dışına çıkmaya iş hayatına atılmaya hazır değil henüz o gücü yok ama eşi düzelmezse mecbur güçlenecek böyle sürmez çünküKonunun luks ile alakasi yok , kimse konu sahibinin parasi olmasina takilmamis , arkadaslarin anlatmak istedikleri bambaska
Aslinda konu sahibi de bambaska seylerden korkuyor ama kendini iyi ifade edemiyor , yani basta yazdigi tek bir yorum yuzunden 30 sayfa uzamis bu para konusu
Kim kanunlardan bihaberBen kendi üzerime ev mi istiyorum?
Sanırım bilgi eksikliğiniz ve konuyu atlayarak okumanız mevcut.
Evlilik birliği sonrası edinilmiş mallar her iki tarafa eşit şekilde paylaştırılır.
Yani benim ya da eşimin üzerine olması, yarı yarıya paylaşmamız gerektiği gerçeğini değiştirmez.
Şuanki mevcut evimiz, nişanlılık döneminde alındığından hak iddia etme olanağım yok.
Dolayısıyla araba da bu şekilde olacağından düşünüyorum.
Mevcut arabamızı satıp, iki tane orta segment arabaya çevirmek.
Ben kimseden üstüme bir şey yapsın, bağışlasın vs demiyorum ki.
Yeni bir şey almayı da hedeflemiyorum.
Mevcut mallarımızı değiştirirerek evlilik sonrası edinilmişe çevirmek.
Maddi konuları ben bu kadar açmaktan çok rahatsız oldum artık, kalem kalem tüm masraflarımıza kadar döktüm.
Hala bana o öyle olmaz, yok konfor, yok kendini düşünüyorsun yorumları var.
Mevcut olanı değiştirmek ile, zaten istediğime ulaşacağım ben.
Ya da çoğu kadın, kanunlardan bihaber.
Ne diyeyim...
Bilakis, kendime saygım tavanda.
Dün gece evi terkettim mesela.
Ama çocuklarım evde, mecbur 2 saat sonra geri döndüm.
Adamı kovuyorum, gitmiyor.
Küfürler ediyorum, gitmiyor.
Yatağıma almıyorum, gitmiyor.
2 küçük çocuğumla ben evden gidemeyeceğime göre, bu adam gitmiyor yahu!
Kurtulamıyorum!
Ve şuan tek tehditim çocuklarımın bakımının aksaması olduğundan, onların kreş çağı ve biraz daha büyümeleri için ben de gidemiyorum.
demiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum
siz iyimisiniz ben burda bazı uyeleri yakından tanıyorum onlara yorumum size değil.ayrıca 3. arabam olduğunu nerede yazmışım ha.ayrıca da burada istedığım konuyu açarım yorumlarım site kuralları dahilinde illa kaynana mı görümcemi elti mi mi şikayet edeceğim etmiyorum onlarııı işte nolacak.görmezden gelin yorumlarımı rahatsızsanız alla allaYa siz bu avakado mevzusunun ekmeğini amma yediniz, başka konuya geçin artık bozuldu avakadolar çürüdü bayatladı. Kimse servet düşmanı değil Allah daha çok versin de ülkede kriz gerçeği varken, insanlar geçim derdi yüzünden hayatına son veriyorken, işsizlik almış gitmişken artık avakadom da avakadom 2. arabamın benzini de demeyin. İtici oluyorsunuz.
Avokadoydu sanırım yanlış yazdım galiba. Daha yazamıyorum görüyor musun? Ashdhdhddhjdhdh zenginleri öldürüceze
bu konu gittikçe eski bir konuya benzemeye başladı
o konuda da ayrılmak istememe sebebi gördüğünden geri kalmamak, alıştığı düzeni bozmak istememekti.
şimdi bu konuya ponçik ponçik yorum yazanlar kadını al aşağı etmişti. empati empati naraları atılarak kk ya empati kavramını getiren bir konu olmuştu..
hey gidi okursan bu yorumu selam olsun:))
Avakado degil avokadodemiştim ben demek istemiyorum ama öyle avakado yemek bile lüks yahu bazı üyelerce bu sitede ben artık konu açmaya korkuyorum
Hangi konu o ayol. Ben bilmiyorumbu konu gittikçe eski bir konuya benzemeye başladı
o konuda da ayrılmak istememe sebebi gördüğünden geri kalmamak, alıştığı düzeni bozmak istememekti.
şimdi bu konuya ponçik ponçik yorum yazanlar kadını al aşağı etmişti. empati empati naraları atılarak kk ya empati kavramını getiren bir konu olmuştu..
hey gidi okursan bu yorumu selam olsun:))
çok komikkk .sindirin siz de:bu da ironi dirAvakado degil avokado
Adıni da dogru yazin da ogrensin dimi koca kk
Bilmiyorlar yazik
( ironi icerir)
2 yazımı da kullanılır ülkemizde. türk dil kurumunda mı çalışıyorsunuz hayırdırrAvakado degil avokado
Adıni da dogru yazin da ogrensin dimi koca kk
Bilmiyorlar yazik
( ironi icerir)
Hangi konu o ayol. Ben bilmiyorum
Siz niye körler sağırlar birbirini ağırlar tarzda yorumlar yapıp duruyorsunuzki hayırdırrr ?2 yazımı da kullanılır ülkemizde. türk dil kurumunda mı çalışıyorsunuz hayırdırr
arkadaşlarıma reelde de sanalda da çok değer veririm de ondan konu sahibine katılmasam zaten eleştırırdim .burda biribirine ayy çok güzelsin çok ponçiksin yazan üyeler de var ben onlara da saygılıyım size de tavsiye ederim.konu sahibini belki de reelde de tanıyorum nerden biliyorsunuzSiz niye körler sağırlar birbirini ağırlar tarzda yorumlar yapıp duruyorsunuzki hayırdırrr ?
Evliyken aşkın kapıyı çalması içerikli olan mı?çok sevdiğim üyelerden birinin konusu:)
ha o konuda bende kendisine giydirmiştim.
görürse kendi yazsın bendim diye. ama bdv ye empati kavramını gösteren konu olarak tarihteki yerini aldı.
kime sorsan gösterir bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?