- 13 Eylül 2015
- 21.740
- 68.411
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Heryeri kendi ellerimle yaptim ayıptır söylemesiAmaniiiin mekana baaaaak
Ayyy ne şirin yer,masa örtüleri çiçekli,ahşap veranda,sardunyalar ortancalar,su kabağından lamba,arkada ocak,kenarda semaver
Sibel duvarları sen mi boyadın,çook güzel olmuş yaaaa
Açılışta bulunamadım,mohim bi toplantım vardı da öhhö öhhööööö
Hayırlı,bol iyi haberli,kahveli çaylı,gülmeli eglenmeli,makbul dualı olsun mekanımız
Canimmm merhaba hoşgeldin çok şükür iyiyim sen nasilsin@tuzsuz_ruh canım sana merhaba demek için geldim :)
Nasılsın?
Ehhe öhhö orasını karıştırma,ya billaha bak,takımdan çıkmadım bile,camdan bi konuya laf attımHeryeri kendi ellerimle yaptim ayıptır söylemesi
Yaaaa tabi tabi kk karizman cizilmesin diye toplantı diyorsun kapıya kilit vurdular giremedim demiyorsun
Hoşgeldin bebeğim bundan kelli mekan burasi
Ehhe öhhö orasını karıştırma,ya billaha bak,takımdan çıkmadım bile,camdan bi konuya laf attım
Mune beni aha böyle dışarı attı,aramızda kalsın babaannem gibi uyurken bile herşeyi duyuyor
Tek farkı,çıtır olması
Hoşgeldin ablam inşallah hepimizin ramazanı mübarek oruclarimiz kabul olsun inşallah vallahi seni de bekleriz gece kuşu olarak muhabbete yalnız banlamak yok ona gore
Topik hayırlı uğurlu olsun @tuzsuz_ruh.
Güzel bir Ramazan geçirmenizi dilerim, oruçlarınız kabul olsun, bereketli sofralarınız olsun inşaallah.
Sahur beklerken geyiksiz olmaz, ağızlara iki lokma ekmek atılır, iki çift söz yazılır, bir ekmek bir sohbet, bir ekmek bir sohbet
Çok konuşma sende niye laf atıyorsun kendi işine baksana ahahahahhahahah oh iyi yapmış ablam birdahakine çıkarmayacak hic ona goreEhhe öhhö orasını karıştırma,ya billaha bak,takımdan çıkmadım bile,camdan bi konuya laf attım
Mune beni aha böyle dışarı attı,aramızda kalsın babaannem gibi uyurken bile herşeyi duyuyor
Tek farkı,çıtır olması
Canım belki gec döllenme olmuştur da zaten şimdi bulantı falan olması imkansız o daha sonra başlar yarın bir daha ver bakalım kaç çıkacak hayırlısı olsunKizlar tekrar merhaba sonuclar cikinca yazarm size demistm canm cok skkn . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi adetimin gecikmesinin 4.gunu cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar ve migde bulantisi kusma felan yasamamistim
İşimin yoğun olmadığı zamanlarda kaçarım topiğinize, bir ekmek bir çay bir geyik şeklinde sahur yaparızHoşgeldin ablam inşallah hepimizin ramazanı mübarek oruclarimiz kabul olsun inşallah vallahi seni de bekleriz gece kuşu olarak muhabbete yalnız banlamak yok ona gore
Aynen öyle munecim, hoşgeldin
Topik hayırlı uğurlu olsun @tuzsuz_ruh.
Güzel bir Ramazan geçirmenizi dilerim, oruçlarınız kabul olsun, bereketli sofralarınız olsun inşaallah.
Sahur beklerken geyiksiz olmaz, ağızlara iki lokma ekmek atılır, iki çift söz yazılır, bir ekmek bir sohbet, bir ekmek bir sohbet
Bekleriz mune,mekana baksana tuzsuzum nasıl da özenmişİşimin yoğun olmadığı zamanlarda kaçarım topiğinize, bir ekmek bir çay bir geyik şeklinde sahur yaparız
Öptüm hepinizi güzellikler, sonra görüşürüz
Cok canm skkn 4gun gecmis yuksek cikmasi gerekti dedi doktor bence yine olmadi cok umitlenmistm tum umitlerim btti artik ciksada inanmam bu kac olduCanım belki gec döllenme olmuştur da zaten şimdi bulantı falan olması imkansız o daha sonra başlar yarın bir daha ver bakalım kaç çıkacak hayırlısı olsun
Canım senin bu kaçıncı daha önce yaşadinmi kimyasal oluyor demekkiCok canm skkn 4gun gecmis yuksek cikmasi gerekti dedi doktor bence yine olmadi cok umitlenmistm tum umitlerim btti artik ciksada inanmam bu kac oldu
Bekleriz her zamanİşimin yoğun olmadığı zamanlarda kaçarım topiğinize, bir ekmek bir çay bir geyik şeklinde sahur yaparız
Öptüm hepinizi güzellikler, sonra görüşürüz
Hayr canm daha ilk hc daha kan degermde beta hcg 1 bile olmamisti daha ilk herseyCanım senin bu kaçıncı daha önce yaşadinmi kimyasal oluyor demekki
O zaman ilk defa kimyasal olabilir ama beta takibi lazım ona da yarın tekrar baktir kaç çıkacak bakalimHayr canm daha ilk hc daha kan degermde beta hcg 1 bile olmamisti daha ilk hersey
Kimyasal ne demek ben blmiyorm . Yarin tekrar baktrcam artis yoksa gitti zatenO zaman ilk defa kimyasal olabilir ama beta takibi lazım ona da yarın tekrar baktir kaç çıkacak bakalim
Kimyasal beta artıyor sonra düşüyor hic oluşmadan adet oluyorsun ama sen ümidini yitirme Allah büyük yarın baktir sonucundan beni de haberdar etKimyasal ne demek ben blmiyorm . Yarin tekrar baktrcam artis yoksa gitti zaten