- Konu Sahibi Kelebek2356
Yarin lani vericem 1 gun sonra cikiyor sonucu beklemk beni delirtiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede aynı gün çıkıyor ya sağlık ocağında mı veriyorsun beklemek zorundasın mecburen canım sakin olYarin lani vericem 1 gun sonra cikiyor sonucu beklemk beni delirtiyor
Gelsin gelsin berjeri hazırkilo almaz mı,bir sütlacı var mesela,mis mis,ayy ben kaç kilo verince sütlaç yerim kiHoşgeldin ablam inşallah hepimizin ramazanı mübarek oruclarimiz kabul olsun inşallah vallahi seni de bekleriz gece kuşu olarak muhabbete yalnız banlamak yok ona gore
70 i gör öyle yemeği niyetine sana bir sütlaç ısmarlayımGelsin gelsin berjeri hazırkilo almaz mı,bir sütlacı var mesela,mis mis,ayy ben kaç kilo verince sütlaç yerim ki
Oldu zaman,ayy daha bi heves geldi70 i gör öyle yemeği niyetine sana bir sütlaç ısmarlayım
Gelsin ama gitmesin artık o heves bi zahmerOldu zaman,ayy daha bi heves geldi
Gittiğini kim söyledi bakalım,ben hiç bir zaman diyeti boşlamadım ki.Sonuç alamadım,artı geldim,yine de boşlamadımGelsin ama gitmesin artık o heves bi zahmer
Ben boşladın demedim ki gitmesin hic dedimO
Gittiğini kim söyledi bakalım,ben hiç bir zaman diyeti boşlamadım ki.Sonuç alamadım,artı geldim,yine de boşlamadım
Evet ,30 haziranda çook mutlu olmak istiyorumBen boşladın demedim ki gitmesin hic dedim
Ben mezun olmak istiyorum özgürce yemek yemekEvet ,30 haziranda çook mutlu olmak istiyorum
Yarin hastaneye gidicem canm bekleyemem cunku ogleden snra sonucu alir buraya da yazarm ins artmis olurHastanede aynı gün çıkıyor ya sağlık ocağında mı veriyorsun beklemek zorundasın mecburen canım sakin ol
@ince bilek
IcimdekiSonsuzDeniz
Ruhudeli
@My SouL
@HanimKelesimiGetir
@JustHoldMe
Daughter of your father
@klbk33
@azimlianne6
@Muevete
@Maridn
@Lorentz
@tontriko
hizuran
Isteyen istediği arkadaşını çağırabilir sohbetimiz daim olsun hatunlar
Valla ben patates falan kizartcam kuzu kahvalti tarzinda ama ben tutmucam belki hamileyimdir diye tam belli olsn insallah bakalamSahura neler hazirlayacaksiniz bakalım öneriler gelsin
Ben maskülen menü hazırlıyorum,kurufasulye pilavSahura neler hazirlayacaksiniz bakalım öneriler gelsin
Sen bize kahve yapıyordunEee nerde kalmıştık bir sene önce bugün :)
Hem de benSen bize kahve yapıyordun
Ben hala karar veremedim. Standart kahvaltı olacak da menemen mi omlet mi haşlanmış yumurta mı karar veremedim.Valla ben patates falan kizartcam kuzu kahvalti tarzinda ama ben tutmucam belki hamileyimdir diye tam belli olsn insallah bakalam
Eline sağlık:)Hem de ben
Neyse yapayım elime mi yapışacak