- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Ya geçen sene aklıma geldi bir yıl geçti bile üstünden çok şükür nasip oldu görmek hazırlık yaptın miO da olur inşallah. Bakalım eşim ne yapacak? Ay valla bir gün kaldı zaman nasıl geçiyor.
Biz hep haftalık alışveriş yaparız. Diyet süt aldım bir sürü geçen a101 de kampanyalıydi. Hurma aldık. Lazım oldukça çıkıp çıkıp alıyoruz. Eşimin yemek kartını kullanıyoruz bir de ekstradan kart vermişler alışveriş için. Temizliğe girisemedim. Havalar kötüydü halıları gönderecektim. Perdeleri yıkayacağım bugün. Eşimin eve gelmesine yakın. Of çok iş var ya. Kalabalık ev olunca herkes işin ucundan tutuyor temizlik bile zevkli oluyor. Tek başına olunca her şey sıkıcı.Ya geçen sene aklıma geldi bir yıl geçti bile üstünden çok şükür nasip oldu görmek hazırlık yaptın mi
Bende haftalık pazara çıkıyorum ama kasap market alışverişine çıkmak lazım denk gelmedi bir türlü ilk günler evden çıkmak istemiyorum bünye alışana kadar benimde temizlik yapılacak ama adet olucam o zaman yaparım artık toptan diyorum yalnız ev işi hic çekilmiyorBiz hep haftalık alışveriş yaparız. Diyet süt aldım bir sürü geçen a101 de kampanyalıydi. Hurma aldık. Lazım oldukça çıkıp çıkıp alıyoruz. Eşimin yemek kartını kullanıyoruz bir de ekstradan kart vermişler alışveriş için. Temizliğe girisemedim. Havalar kötüydü halıları gönderecektim. Perdeleri yıkayacağım bugün. Eşimin eve gelmesine yakın. Of çok iş var ya. Kalabalık ev olunca herkes işin ucundan tutuyor temizlik bile zevkli oluyor. Tek başına olunca her şey sıkıcı.
Mesajı yazdıktan sonra erinmedim kalktım yorganı makineye attım avizeyi sildim. Kanepeyi siliyorum şimdi. Yoruldum. Ev ufacık ama bir sürü iş var yine ya. Çocuk da olunca kirletiyor dağıtıyor.Bende haftalık pazara çıkıyorum ama kasap market alışverişine çıkmak lazım denk gelmedi bir türlü ilk günler evden çıkmak istemiyorum bünye alışana kadar benimde temizlik yapılacak ama adet olucam o zaman yaparım artık toptan diyorum yalnız ev işi hic çekilmiyor
Bende koltuk takımını komple sileceğim ha bugün ha yarın derken yumurta dayandı valla akşama sileyim en iyisi bende..Mesajı yazdıktan sonra erinmedim kalktım yorganı makineye attım avizeyi sildim. Kanepeyi siliyorum şimdi. Yoruldum. Ev ufacık ama bir sürü iş var yine ya. Çocuk da olunca kirletiyor dağıtıyor.
Oruçluyken hiç olmaz. Bir de gelen gidenin varsa fena. Benim pek yok ama oğlan kirletmis hep. Üstünden siliyorum ama tamamen silmek gibi olmuyor. Dinlene dinlene yapıyorum. Ne yapayım. Dışarda çok yoruldum bugün.Bende koltuk takımını komple sileceğim ha bugün ha yarın derken yumurta dayandı valla akşama sileyim en iyisi bende..
Bendede bir canavar var iki yaşında yılda kaç kere sildiğimi hatırlamam örtüde sersem kaldırıyo örtüleri. Sile sile koltuklar eskidi.. yok yok ramazanda önce yapıcam inşallah ya akşama ya sabahaOruçluyken hiç olmaz. Bir de gelen gidenin varsa fena. Benim pek yok ama oğlan kirletmis hep. Üstünden siliyorum ama tamamen silmek gibi olmuyor. Dinlene dinlene yapıyorum. Ne yapayım. Dışarda çok yoruldum bugün.
Ay benimki koltuk örtüsünden hiç hazzetmez. Yine hali örtüsüne alıştı kaldırmıyor artık. Örtülü olmasına rağmen leke içinde. Silsen de tam gitmiyor mecbur yikatmak lazım bugün yarın yollayacagim bakalım. Evin işi bitmez ay. Benimki de iki yaşındaBendede bir canavar var iki yaşında yılda kaç kere sildiğimi hatırlamam örtüde sersem kaldırıyo örtüleri. Sile sile koltuklar eskidi.. yok yok ramazanda önce yapıcam inşallah ya akşama ya sabaha
Geçen hafta boya badana falan yaptık genel temizlik biti işte bi koltuklar kaldı.
Ev işi yapılır her zaman onların canı sağolsun.. ramazanda nasıl parka falan gideceğiz onu düşünüyorum birde bizimki evde oturmayı sevmiyor o halimle nasıl dolaştırcam bilmiyorum.. sabah hadi neysede akşam tam bitmiş olacağım oğlum park diye tutturacak.Ay benimki koltuk örtüsünden hiç hazzetmez. Yine hali örtüsüne alıştı kaldırmıyor artık. Örtülü olmasına rağmen leke içinde. Silsen de tam gitmiyor mecbur yikatmak lazım bugün yarın yollayacagim bakalım. Evin işi bitmez ay. Benimki de iki yaşında
Ev işi benim önceliğim değil. Oğlan istediği gibi vakit gecirsin mutlu olsun da. Çünkü temizlik yaparken geriliyorum. Aman yeni sildim dağıttı aman şöyle aman böyle. Ne önemi var zaten tozlanacak yer için çocuğun kalbini kırmaya. Canım isteyince yapıyorum. Sabahları parka çıkıyoruz biz. Öğlen işlerimi yapıyorum yemek koşturmacasi falan. Zaten parktan gelince biraz oyalanıyor yemek yiyip uyuyor. Daha yeni uyandı mesela. Ama işte Ramazan'da zor olacak. Allah büyük tabi. Bir çaresini buluruz. Evde oturmak daha çok yoruyor. Parka götürmezsem evde mahvediyor beni. İyice yoruyorum akşam uykusu da erken geliyor.Ev işi yapılır her zaman onların canı sağolsun.. ramazanda nasıl parka falan gideceğiz onu düşünüyorum birde bizimki evde oturmayı sevmiyor o halimle nasıl dolaştırcam bilmiyorum.. sabah hadi neysede akşam tam bitmiş olacağım oğlum park diye tutturacak.
Evet canım bizde öyleyiz sabah akşam gidiyoruz parka.. sabah kolay olur ama akşam rehavet çöküyor bana oruçluyken kendimden geçerim artık :) bizimkide az önce uyandı.. zaten bu enerjiyi parkta atmazlarsa düşünemiyorum halimi birde çocuğun sürekli evde vakit geçirmesine karşıyım içine kapanır korkusu var biraz.. akşam 6 gibi yine gideceğiz parka dolaşıp geleceğiz artık ramazanda Allah güç versin ne diyim.. ramazanda yemeği öğlen gibi yapacağım bende galibaEv işi benim önceliğim değil. Oğlan istediği gibi vakit gecirsin mutlu olsun da. Çünkü temizlik yaparken geriliyorum. Aman yeni sildim dağıttı aman şöyle aman böyle. Ne önemi var zaten tozlanacak yer için çocuğun kalbini kırmaya. Canım isteyince yapıyorum. Sabahları parka çıkıyoruz biz. Öğlen işlerimi yapıyorum yemek koşturmacasi falan. Zaten parktan gelince biraz oyalanıyor yemek yiyip uyuyor. Daha yeni uyandı mesela. Ama işte Ramazan'da zor olacak. Allah büyük tabi. Bir çaresini buluruz. Evde oturmak daha çok yoruyor. Parka götürmezsem evde mahvediyor beni. İyice yoruyorum akşam uykusu da erken geliyor.
Öğlen yapmak mantıklı. Bakalım bizi neler bekliyor. Birazdan oturup bezelye ayiklariz keratayla. Çok seviyor bu işiEvet canım bizde öyleyiz sabah akşam gidiyoruz parka.. sabah kolay olur ama akşam rehavet çöküyor bana oruçluyken kendimden geçerim artık :) bizimkide az önce uyandı.. zaten bu enerjiyi parkta atmazlarsa düşünemiyorum halimi birde çocuğun sürekli evde vakit geçirmesine karşıyım içine kapanır korkusu var biraz.. akşam 6 gibi yine gideceğiz parka dolaşıp geleceğiz artık ramazanda Allah güç versin ne diyim.. ramazanda yemeği öğlen gibi yapacağım bende galiba
Teşekkürler@ince bilek
@DenizinYosunKokusu
@Ruhudeli
@My SouL
@HanimKelesimiGetir
@JustHoldMe
Daughter of your father
K klbk33
@azimlianne6
@Muevete
MariD
@Lorentz
@tontriko
hizuran
Isteyen istediği arkadaşını çağırabilir sohbetimiz daim olsun hatunlar
Gebeliğin iyi gidiyorsa risk yoksa kendine güveniyorsaniz size kalmış. Ben tuttum. İki-üç ayliktim sanırım. Çok da zorlanmamistim. Ama kişisel bir şey bu. Ben buradan "tut canım ne olacak" diyemem mesela.Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Düşük riskim var ve dediğim gibi bebeğim küçük iki cocugumdada tuttum ama bu bebeğimde biraz korkuyorumGebeliğin iyi gidiyorsa risk yoksa kendine güveniyorsaniz size kalmış. Ben tuttum. İki-üç ayliktim sanırım. Çok da zorlanmamistim. Ama kişisel bir şey bu. Ben buradan "tut canım ne olacak" diyemem mesela.