- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
mekanı sattı ruhsuz tuzEee nerde kalmıştık bir sene önce bugün :)
Afiyet olsuuunn :)Eline sağlık:)
Kime sattı :)mekanı sattı ruhsuz tuz
sahurdan sonra al. akşam içiyor musunAfiyet olsuuunn :)
Bişey diycem :) ben şimdi antidepresan kullanıyorum ya ,ramazanda nasıl olacak bu iş ? Sabah olanı iftardan sonra mı alıcam acaba ?
Doktoruna danış deme ,bir ay adamdan köşe bucak kacicam :) çünkü bana oruç tutma diyecek :)
eski mekanı diyorumKime sattı :)
Aksam da var da ben onu sallıyorum :)sahurdan sonra al. akşam içiyor musun
sabah olan sahurda alınır sankiAfiyet olsuuunn :)
Bişey diycem :) ben şimdi antidepresan kullanıyorum ya ,ramazanda nasıl olacak bu iş ? Sabah olanı iftardan sonra mı alıcam acaba ?
Doktoruna danış deme ,bir ay adamdan köşe bucak kacicam :) çünkü bana oruç tutma diyecek :)
niye ulenAksam da var da ben onu sallıyorum :)
He ya benim akıl gidik ,geçen sene burda değildik :))eski mekanı diyorum
Öküz gibi oluyorum ondan sonraniye ulen
işte gel de bunu ruhsuza anlatHe ya benim akıl gidik ,geçen sene burda değildik :))
nasıl yani knkaÖküz gibi oluyorum ondan sonra
merhaba,hoşgeldinSelammm :)
Öyle mi yapayım ?sabah olan sahurda alınır sanki
maraba deniz hanımmerhaba,hoşgeldin
Hoş buldum denizim :)merhaba,hoşgeldin
Kanka uzuvlar özgürlüğünü ilan ediyor ,her biri bir yana ,çok gevsiyorum :) kafa da bi milyon oluyo ..gece hırsız görsem ,buyur kardeşim iki cigara yakalım ,hatta eşyaları taşımana da yardımcı olayım derim :)nasıl yani knka
Yani ,bence al,kızlar ben yatıyorum,kalkamazsam diye korkuyorum,ilk gün ya,iyi geceler,teravihte uyudun mu @tuzsuz_ruhÖyle mi yapayım ?
Teşekkür ederim fikirlerin için .iyi gecelerYani ,bence al,kızlar ben yatıyorum,kalkamazsam diye korkuyorum,ilk gün ya,iyi geceler,teravihte uyudun mu @tuzsuz_ruh