Geldi yine ramazannnnn bekleyelim sahuru hemannnnn nerde sahur bekçileri alsin heman yerini:)))

Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Yeni hamileysen bence tutabilsin canım ama sen bilirsin tabiki.. ben 5 aylıkken bir gün tutup birgün tutmuyordum.

Harika bir topic olmuş. Ben daha yeni görmeme rağmen 11 sayfa konuşmuşsunuz kızlar. Hemen okumak lazim.

Lütfen sahur yemeklerinizi paylaşın benimle. Ben oruç tutamıyorum esim için kalkacağım sahura. Tabi kaçmazsam memleketime :))

Doktorummmmmm gelenek değişmesin dedim di
Mesajı yazdıktan sonra erinmedim kalktım yorganı makineye attım avizeyi sildim. Kanepeyi siliyorum şimdi. Yoruldum. Ev ufacık ama bir sürü iş var yine ya. Çocuk da olunca kirletiyor dağıtıyor.
Ohhh ellerine sağlık
Ben hiç birşey yapmadım ama hiç birsey
Canııım hayırlı olsun topiğin
Burası var diye bizim topiğimizi de ihmal etme sakın
Unutulur mu canım benim gelicez tabiki oraya da

Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Teşekkür ederim canım 5 aylık falanmışsın bana kalırsa susuz kalma ama en iyisini doktorun bilir
sahuru beklemek
Sadece pazar gecesı . Diğer günler çok isterım ama çalışınca olmuyor maalesef.
Uyuyuncada yemek yenmıyor
Allah yardımcımız olsun .

Topiğiniz hayırlı olsun arada ugrarım
Sen iftarda gel bebeğim ne olacak

Iyi olmus @tuzsuz_ruh :)

Merhaba kizlar !
Gözümün önünden ayrılma
Niye susayim ne yaptım gene
Hanımlar topiğiniz hayırlı olsun
İftar ve sahur menülerinizi bekliyorum
Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz
Ooooooo nevoş hoşgeldin beyaaaaa tabiki senide bekleriz
Sen eşin için kalkıyorsun diye cagirdim seni zaten canım hoşgeldin
Sibelim ❤❤ maalesef tatile girdim ben Allah izin verirse 4 gün sonra başlarım.
aşkım canimmm buluşma alanı olusturdum bize orucsuzlar giremez demedim ya adetin geçince sahur beklersin şimdi gündüz gel muhabbet edelim

Ben de sizi bekliyorum canımLinkteki konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…