- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Hoşgeldin ablacım sahurda toplanacak yerimiz olsun dostlarımızla dedimTopiğin hayırlı olsun tuzsuzummm
Hoşgeldin ablacım sahurda toplanacak yerimiz olsun dostlarımızla dedim
Gece gündüz farketmez abla sen gel her türlü olurHoş buldum canısı sağol,sahurda ben olamamda sizlere bol sohbetli geceler olsun,ancak gündüz gelebilirim
Gece gündüz farketmez abla sen gel her türlü olur
Zaten sahur iftar bahane güzel sohbet şahaneGelirim tabiki muhabbet ederiz ne güzel olur.
Zaten sahur iftar bahane güzel sohbet şahane
Hayirla saglikla gecsin ramazanimiz insallah❤☺Herkese merhaba kızanlardileyen herkes gelebilir topigimize
bu ramazanda geleneğimiz değişmesin hep beraber sahurlari bekleyelim bu topikteçaylar demlensin sahurluklar iftarliklar hazırlansın
En önemlisi dostluklarimiz daim olsun hadi bakalımdileyene kapımız acik
Göz aydın hepimize
Mübarek günler bize
ON BIR AYIN SULTANI
Hoşgeldin EVIMIZE
Hoşgeldin canım aminnnnnnnn inşallah sagliklaHayirla saglikla gecsin ramazanimiz insallah❤☺
Hosbuldum canimm Allah razi olsun:)Hoşgeldin canım aminnnnnnnn inşallah saglikla
Abla corc emmiye haber ver @DenizinYosunKokusu mahpısa düştü iyi baksın dolma bıraktım kapıya temiz çamaşır ulastiriversinMutlaka sohbet güzel oldumu tamamdır.
Ister sahur ister iftar ister gün ici hic farketmez canım hoşgeldintopiğiniz hayırlı olsungüzel sohbetli olsun inşallah.
ben çalışan bir anne olarak sahuru bekleyemesemde görünce yazmak istedim =)
Abla corc emmiye haber ver @DenizinYosunKokusu mahpısa düştü iyi baksın dolma bıraktım kapıya temiz çamaşır ulastiriversin
Ooooooo süpersin sağol Ahahahha cakuzi çalışıyor mu bozulduydu bir ara kulunclarina iyi gelir deniziminCorca haber saldım denize iyi bakacakarada koğuşu silsin talimatıda çaktım
Ooooooo süpersin sağol Ahahahha cakuzi çalışıyor mu bozulduydu bir ara kulunclarina iyi gelir denizimin
Hoşgeldiniz canım elbette ne zaman isterseniz tabiki sadece sahur için değilSelam bende sahurda katılamam onu dışında burdayım inşallah.. hayırla gelsin hayırla geçsin inşallah ramazan ayı..