Geldi yine ramazannnnn bekleyelim sahuru hemannnnn nerde sahur bekçileri alsin heman yerini:)))

Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Yeni hamileysen bence tutabilsin canım ama sen bilirsin tabiki.. ben 5 aylıkken bir gün tutup birgün tutmuyordum.

Harika bir topic olmuş. Ben daha yeni görmeme rağmen 11 sayfa konuşmuşsunuz kızlar. Hemen okumak lazim.

Lütfen sahur yemeklerinizi paylaşın benimle. Ben oruç tutamıyorum esim için kalkacağım sahura. Tabi kaçmazsam memleketime :))

Doktorummmmmm:KK74: gelenek değişmesin dedim di :KK30:
Mesajı yazdıktan sonra erinmedim kalktım yorganı makineye attım avizeyi sildim. Kanepeyi siliyorum şimdi. Yoruldum. Ev ufacık ama bir sürü iş var yine ya. Çocuk da olunca kirletiyor dağıtıyor.
Ohhh ellerine sağlık
Kızlar sahur için buzluğa attınızmı bişiler ben biraz sigara böreği saracağım başkada napıyım bilemedim. bide sahurda sofra hazırlamak bana çok ağır geliyo ya uykulu uykulu.. keşke eşim hazırlasada ben kalkıp yesem :KK70: arada hazırlıyodu geçen sene ama çoğunlukla ben tabi..
Ben hiç birşey yapmadım ama hiç birsey
Canııım hayırlı olsun topiğin :KK200:
Burası var diye bizim topiğimizi de ihmal etme sakın :KK43: :kk77:
Unutulur mu canım benim gelicez tabiki oraya da:KK74:
:KK74:
Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Teşekkür ederim canım 5 aylık falanmışsın bana kalırsa susuz kalma ama en iyisini doktorun bilir
sahuru beklemek :bicak:
Sadece pazar gecesı . Diğer günler çok isterım ama çalışınca olmuyor maalesef.
Uyuyuncada yemek yenmıyor :ruh:
Allah yardımcımız olsun .

Topiğiniz hayırlı olsun arada ugrarım :KK15:
Sen iftarda gel bebeğim ne olacak:KK74:

Iyi olmus @tuzsuz_ruh :)

Merhaba kizlar !
Gözümün önünden ayrılma
Niye susayim ne yaptım gene :KK70:
Hanımlar topiğiniz hayırlı olsun:KK200::KK200:
İftar ve sahur menülerinizi bekliyorum:KK68:
Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz
Ooooooo nevoş hoşgeldin beyaaaaa tabiki senide bekleriz:KK74:
Harika bir topic olmuş. Ben daha yeni görmeme rağmen 11 sayfa konuşmuşsunuz kızlar. Hemen okumak lazim.

Lütfen sahur yemeklerinizi paylaşın benimle. Ben oruç tutamıyorum esim için kalkacağım sahura. Tabi kaçmazsam memleketime :))
Sen eşin için kalkıyorsun diye cagirdim seni zaten canım hoşgeldin
Sibelim ❤❤ maalesef tatile girdim ben:KK43: Allah izin verirse 4 gün sonra başlarım.
aşkım canimmm buluşma alanı olusturdum bize orucsuzlar giremez demedim ya adetin geçince sahur beklersin şimdi gündüz gel muhabbet edelim :KK30:

Doktorummmmmm:KK74: gelenek değişmesin dedim di :KK30:

Ohhh ellerine sağlık

Ben hiç birşey yapmadım ama hiç birsey

Unutulur mu canım benim gelicez tabiki oraya da:KK74:

:KK74:

Teşekkür ederim canım 5 aylık falanmışsın bana kalırsa susuz kalma ama en iyisini doktorun bilir

Sen iftarda gel bebeğim ne olacak:KK74:

Gözümün önünden ayrılma

Niye susayim ne yaptım gene :KK70:

Ooooooo nevoş hoşgeldin beyaaaaa tabiki senide bekleriz:KK74:

Sen eşin için kalkıyorsun diye cagirdim seni zaten canım hoşgeldin
aşkım canimmm buluşma alanı olusturdum bize orucsuzlar giremez demedim ya adetin geçince sahur beklersin şimdi gündüz gel muhabbet edelim :KK30:
Ben de sizi bekliyorum canım:KK66:Linkteki konuya:KK66:

X