- 19 Ocak 2018
- 1.037
- 1.949
- 30
- Konu Sahibi Kelebek2356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni hamileysen bence tutabilsin canım ama sen bilirsin tabiki.. ben 5 aylıkken bir gün tutup birgün tutmuyordum.Topigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Düşük riskim olsa ben tutmazdim. Tabi siz bilirsiniz.Düşük riskim var ve dediğim gibi bebeğim küçük iki cocugumdada tuttum ama bu bebeğimde biraz korkuyorum
4 aylık 5 e geçtim cnmYeni hamileysen bence tutabilsin canım ama sen bilirsin tabiki.. ben 5 aylıkken bir gün tutup birgün tutmuyordum.
Hmm haklısınızDüşük riskim olsa ben tutmazdim. Tabi siz bilirsiniz.
sus sen sus
4 aylıkta düşük riski olmaz artık. Gücün yeterse arada tutarsın canım baktın zorlandın kaza edersin kışın. Tutma diyemem tutma demek günah çünkü farz olan ibadetlerde.4 aylık 5 e geçtim cnm
Sibelim ❤❤ maalesef tatile girdim ben Allah izin verirse 4 gün sonra başlarım.ince bilek
@DenizinYosunKokusu
@Ruhudeli
@My SouL
@HanimKelesimiGetir
Disipline Girmis BirKadin
@Daughter of your father
@klbk33
azimlianne6
@Muevete
@Maridn
Lorentz
@tontriko
hizuran
Isteyen istediği arkadaşını çağırabilir sohbetimiz daim olsun hatunlar
ay ne yazardım geçen sene yazmasam da bakardım gündüz zaman ne çabuk geçiyorHanımlar topiğiniz hayırlı olsun
İftar ve sahur menülerinizi bekliyorum
Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz
Bu yılda bekliyorumay ne yazardım geçen sene yazmasam da bakardım gündüz zaman ne çabuk geçiyor
Bu yılda bekliyorumay ne yazardım geçen sene yazmasam da bakardım gündüz zaman ne çabuk geçiyor
Doktorummmmmm gelenek değişmesin dedim di
Ohhh ellerine sağlıkMesajı yazdıktan sonra erinmedim kalktım yorganı makineye attım avizeyi sildim. Kanepeyi siliyorum şimdi. Yoruldum. Ev ufacık ama bir sürü iş var yine ya. Çocuk da olunca kirletiyor dağıtıyor.
Ben hiç birşey yapmadım ama hiç birseyKızlar sahur için buzluğa attınızmı bişiler ben biraz sigara böreği saracağım başkada napıyım bilemedim. bide sahurda sofra hazırlamak bana çok ağır geliyo ya uykulu uykulu.. keşke eşim hazırlasada ben kalkıp yesem arada hazırlıyodu geçen sene ama çoğunlukla ben tabi..
Unutulur mu canım benim gelicez tabiki oraya daCanııım hayırlı olsun topiğin
Burası var diye bizim topiğimizi de ihmal etme sakın
Teşekkürler
Teşekkür ederim canım 5 aylık falanmışsın bana kalırsa susuz kalma ama en iyisini doktorun bilirTopigin hayırlı olsun cnm ilk ya ben çocuklarımda bütün oruclarimi tuttum ve yine hamileyim bebeğim küçük doktora sorayım desem bütün doktorlar hamilelikte oruç tutulmasına karşı sizce tutmalimiyim
Sen iftarda gel bebeğim ne olacaksahuru beklemek
Sadece pazar gecesı . Diğer günler çok isterım ama çalışınca olmuyor maalesef.
Uyuyuncada yemek yenmıyor
Allah yardımcımız olsun .
Topiğiniz hayırlı olsun arada ugrarım
Gözümün önünden ayrılma
Niye susayim ne yaptım genesus sen sus
Ooooooo nevoş hoşgeldin beyaaaaa tabiki senide beklerizHanımlar topiğiniz hayırlı olsun
İftar ve sahur menülerinizi bekliyorum
Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz
Sen eşin için kalkıyorsun diye cagirdim seni zaten canım hoşgeldinHarika bir topic olmuş. Ben daha yeni görmeme rağmen 11 sayfa konuşmuşsunuz kızlar. Hemen okumak lazim.
Lütfen sahur yemeklerinizi paylaşın benimle. Ben oruç tutamıyorum esim için kalkacağım sahura. Tabi kaçmazsam memleketime :))
aşkım canimmm buluşma alanı olusturdum bize orucsuzlar giremez demedim ya adetin geçince sahur beklersin şimdi gündüz gel muhabbet edelimSibelim ❤❤ maalesef tatile girdim ben Allah izin verirse 4 gün sonra başlarım.
Ben de sizi bekliyorum canımLinkteki konuyaDoktorummmmmm gelenek değişmesin dedim di
Ohhh ellerine sağlık
Ben hiç birşey yapmadım ama hiç birsey
Unutulur mu canım benim gelicez tabiki oraya da
Teşekkür ederim canım 5 aylık falanmışsın bana kalırsa susuz kalma ama en iyisini doktorun bilir
Sen iftarda gel bebeğim ne olacak
Gözümün önünden ayrılma
Niye susayim ne yaptım gene
Ooooooo nevoş hoşgeldin beyaaaaa tabiki senide bekleriz
Sen eşin için kalkıyorsun diye cagirdim seni zaten canım hoşgeldin
aşkım canimmm buluşma alanı olusturdum bize orucsuzlar giremez demedim ya adetin geçince sahur beklersin şimdi gündüz gel muhabbet edelim
Geldim bile nerde yemek orda dussuzBen de sizi bekliyorum canımLinkteki konuya
Günaydın tatlimGünaydın
Ayrılma pesimden ben nereye sen oraya