Geldi yine ramazannnnn bekleyelim sahuru hemannnnn nerde sahur bekçileri alsin heman yerini:)))

Kizlar degerimi olctüler 2 gun once 39.16 bugun 45.2 olmus ama asiri dusukmus adetim 5 gun gectigi icin cok daha yuksek olmasi gerekmis dis gebelikol olabilir buyuk ihtimal hemen dogum evine gt dedi doktor aglamaktan helak oldum esim geldi d9gum evine gttik oda 15000 olmadan degerin kese gorunmez kese gorunmeden dis gebelik oldgunu kmse soyleyemez cocuk yok gbi zaten daha cok kucuk 5 gun sonra bidaha kandan baktr yukselmisse hamilesn yukselmemisse de sancilarina bakilirsa adet olacaksin buyuk ihtimal dedi

Aynen canım bu kez daha cabuk keserim yemek yemeyi :)

ben ıkı bebe emzırıyorum dıye bu sene oruc tutamıyorum sütüm azalıyor hemen yemeyıp ıcmeyınce memeden kesınce tutucam borclarımı. ama sahura kadar ayaktayım anneme sahur hazırlıyorum. bugunde kahvaltı edeyım dedım agzıma bıse suremedım zar zor cay ıctım uzuldum tutamıyorum dıye heralde ondan

Başladım tatlım tutamıyorum bu sene

Hakkında hayırlısı olsun. Olumlu düşünmeye çalış

Canım arkadaşımda tüp bebekte aynı oldu inan belki kimyasal olabilir ama dış gebelik şuan belli olmaz sıkma canını sen bak daha çok erken lutfen

Canım arkadaşımda tüp bebekte aynı oldu inan belki kimyasal olabilir ama dış gebelik şuan belli olmaz sıkma canını sen bak daha çok erken lutfen
Kuzum hakkimda hayrlisi art8k kafama takmiyorm cunku 1 senedir ayni olaylardan skldim haftaya pazartesi bi kan vercem yukselmisse yukselmis yukselmemisse de yapabilecegk bsey yok yoruldm gercekten 1 senedir

Dussuz bacııııı,tabak uzat camdaaaan,kızarmış hamur vereyiiiim,enişten dilekçe verdi gündüzden illa ondan yiicekmiş,ben salata ve tavuk yedim,ama kiloyu gene ben alırım ,tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…