-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Aynen canım bu kez daha cabuk keserim yemek yemeyi :)bebegimmmm hoşgeldin nasilsin tutuyormusun oruç yoksa başladın mı tedaviye tekrar
Kahvaltı tabiki menemen yaptım eşime börek tavada peynir domates zeytin
Hoşgeldin canim
kendinde gitme hırsızla beraber aman haaaaaaaa
Yok canım yaaa çok yoruldum dün uyuyayım dedim sabaha 9 da kalkıyorum artık mukabele var yatamam diye uyudum alışana kadar bir uyur bir uyanık olur benim
Hayırlı ramazanlar canım hosgeldin
Oooooo gece kuşları dökülmüş hoşgeldin gangsta
uyudu
ooooooo çok güzel çocuklara erken aşılamak lazım böyle seyleri masallah
Hayırlı ramazanlar canım bereketiyle inşallah
Allah kabul etsin canım
Daha önce kes yemeyi su iç çay iç bugün daha dikkatli olursun artık
bebegimmmm hoşgeldin nasilsin tutuyormusun oruç yoksa başladın mı tedaviye tekrar
Kahvaltı tabiki menemen yaptım eşime börek tavada peynir domates zeytin
Hoşgeldin canim
kendinde gitme hırsızla beraber aman haaaaaaaa
Yok canım yaaa çok yoruldum dün uyuyayım dedim sabaha 9 da kalkıyorum artık mukabele var yatamam diye uyudum alışana kadar bir uyur bir uyanık olur benim
Hayırlı ramazanlar canım hosgeldin
Oooooo gece kuşları dökülmüş hoşgeldin gangsta
uyudu
ooooooo çok güzel çocuklara erken aşılamak lazım böyle seyleri masallah
Hayırlı ramazanlar canım bereketiyle inşallah
Allah kabul etsin canım
Daha önce kes yemeyi su iç çay iç bugün daha dikkatli olursun artık
Kolay gelsin ablam :)Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar ..
Geldim ama gidiyorum Halime çamaşır katlıcam tüm enerjim bitti şimdiden :)
Rakika
'la seni keserim bak ne ıstiyon benden gelmek istemiyorum oraya anılarım depreşiyor
gelmicem buraya
Hakkında hayırlısı olsun. Olumlu düşünmeye çalışKizlar degerimi olctüler 2 gun once 39.16 bugun 45.2 olmus ama asiri dusukmus adetim 5 gun gectigi icin cok daha yuksek olmasi gerekmis dis gebelikol olabilir buyuk ihtimal hemen dogum evine gt dedi doktor aglamaktan helak oldum esim geldi d9gum evine gttik oda 15000 olmadan degerin kese gorunmez kese gorunmeden dis gebelik oldgunu kmse soyleyemez cocuk yok gbi zaten daha cok kucuk 5 gun sonra bidaha kandan baktr yukselmisse hamilesn yukselmemisse de sancilarina bakilirsa adet olacaksin buyuk ihtimal dedi
Canım arkadaşımda tüp bebekte aynı oldu inan belki kimyasal olabilir ama dış gebelik şuan belli olmaz sıkma canını sen bak daha çok erken lutfenKizlar kan degerime baktilar tekrar 45.2 olmus ama 5 gun adetim gecmesine ragmen asiri dusuk . Dis gbelik olabilir hemen dogum haneye gt durma dediler bende aglaya aglaya ne hale geldm esim geldi hemen isi birakip dogum evine goturdu bi kere kese 15000 deger olmadan gorunmez nerden bakmista dis gebelik demis dedi oyle bsey yok degerin cok dusuk bebek daha yok bile ortada keseyi gormeden dis gebelik olup olmadgini bilemeyiz bidaha adetin 10 gunu gecmeden kan falan testi yapma snra boyle insanlari korkutuyolar dedi 5 gun daha bekle adetin 10 gunu gecmis olsun gt kan ver deger yukselmisse bebek vardr yoksa zaten adet olursun sancilarina bakilirsa dedi
Bisey diyemem gelmeyeceksengelmicem buraya
Uyusana o saatte kızBekçibaşı bekçibaşı Kiziroğlu Mustafa Bey HEY HEY HEEEEEEEEEEEEEY
Kuzum hakkimda hayrlisi art8k kafama takmiyorm cunku 1 senedir ayni olaylardan skldim haftaya pazartesi bi kan vercem yukselmisse yukselmis yukselmemisse de yapabilecegk bsey yok yoruldm gercekten 1 senedirCanım arkadaşımda tüp bebekte aynı oldu inan belki kimyasal olabilir ama dış gebelik şuan belli olmaz sıkma canını sen bak daha çok erken lutfen
Inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır canım benim seninde yüzün güler
Başladım tatlım tutamıyorum bu sene
Amin kuzum Rabbim isteyen herkese sağlıklıca hayırlıca versin inşallahInşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır canım benim seninde yüzün güler
Uyudum canım 12ye kadarUyusana o saatte kız
Davulcu çikiiil şurdan, evi yıkcan beeeeHuhuuuuuuuuuudavulcu geldi hanimmmmmm