- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Bendede yumurtalı ekmek ve gözleme var benimkide ayı gibi tıkınıyor itinayla 3 haftadır aynı kiloda ama ben yiyeyim bakayım onları anında 2 kilo garantiDussuz bacııııı,tabak uzat camdaaaan,kızarmış hamur vereyiiiim,enişten dilekçe verdi gündüzden illa ondan yiicekmiş,ben salata ve tavuk yedim,ama kiloyu gene ben alırım ,tövbe tövbe
Günaydın ablacım hayırlı cumalarGünaydınlar hanımlar,hayırlı cumalar olsun herkese..
Günaydın ablacım hayırlı cumalar
Davul çalmadın bu akşam,uyanamadık:)Huhuuuuuuu kimse sahur yapmıyor mu yahuuu neredesiniz sahurcu ahalisi
Hic duymamistim bunu benKızlar aklıma gelmişken,gece 2de whatsapp kendinı yedekliyor ki buna hiç ihtiyacım yok.Veli grupları,arkadaş muhabbetleri vs zaten hepsi.Boşa yer kaplıyor,yedekleme nasıl durdurulur,bilen bana da öğretsin sevabına:)
Boşladın topigi ruhsuz tuzHuhuuuuuuu kimse sahur yapmıyor mu yahuuu neredesiniz sahurcu ahalisi
Cano bu ara çok yorgunum çok gece uyku düzeni değişince sabah erken kalk evden çık öğlen gel ev topla yemek yap evde durmadım bide vallahi gözlerim yanıyor artikBoşladın topigi ruhsuz tuz
Nereye gidiyorsun ,ise mi başladın ?Cano bu ara çok yorgunum çok gece uyku düzeni değişince sabah erken kalk evden çık öğlen gel ev topla yemek yap evde durmadım bide vallahi gözlerim yanıyor artik
Mukabeleye gidiyor kuzu sibelim canımNereye gidiyorsun ,ise mi başladın ?
Kolay değil tabi ki ..sen bana bakma :)
Yok işe değil zaten ben çalışamam çalışırsam dükkanın bütün işleri kalır vallahi kuran okumaya gidiyorum 9 12 arası eve gel topla düzenle yemek yap derken akşam oluyorNereye gidiyorsun ,ise mi başladın ?
Kolay değil tabi ki ..sen bana bakma :)
Kızlar aklıma gelmişken,gece 2de whatsapp kendinı yedekliyor ki buna hiç ihtiyacım yok.Veli grupları,arkadaş muhabbetleri vs zaten hepsi.Boşa yer kaplıyor,yedekleme nasıl durdurulur,bilen bana da öğretsin sevabına:)
Naptın mesela,ayarlarda bununla ilgili bişey de göremedimDenizim benimki de haftalık ve wifiye bağlı yedekleme olmasına rağmen gece 2'de yedekleme yapıyor. Ayarları yeniledim bakalım bu gece de yapacak mı?
Bi işe yaramadı zaten, tekrar aynı şey oldu.Naptın mesela,ayarlarda bununla ilgili bişey de göremedim
Benimkinde asla yazıyor yine yedekliyor mu kizBi işe yaramadı zaten, tekrar aynı şey oldu.Sohbete gir orda sohbet yedeği ayarları var, ordan güncelleyebilirsin
Aslayı denemedim bi de onu deniyimBenimkinde asla yazıyor yine yedekliyor mu kiz
Yedeklendigini nerden anlıyorsunuz ki ben hic anlamadimAslayı denemedim bi de onu deniyim
Üstte bildirim çıkıyor bi de o ayarların olduğu sayfada son yedekleme tarih ve saati varYedeklendigini nerden anlıyorsunuz ki ben hic anlamadim