- 13 Eylül 2015
- 21.833
- 68.635
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
O kadancık miIşte home ofice le odullendirdim kendimi çok şükür ahahahahahahahha
O saatlerde dussuzun bi tarafından ter akıyordu sen uyuyordun muAaah ooof,yoruldum yaaburası sessizmiş,şurda kıvrılıp uyuyayım azcık
Kimse gürültü yapmasın haaa
Ooof pide alıncak dahaaaa
atlancak
Pide almaya @tuzsuz_ruh gider
İpi de @Smile Forever atlasın
İftardan sonrayemeğe gidelimmi kızlar
He valla o kadancik yalnız bazen kocaya devrediyorum yapılacakları o yapiyorO kadancık mi
He pışıııkO saatlerde dussuzun bi tarafından ter akıyordu sen uyuyordun muben de bu horlama sesi nerden geliyor dedimdi
Hadi ordan duydumHe pışıııkben horlamam bi kere
Pide bekledik akşam senden,bir uyandım od yok ocak yokHadi ordan duydum
Misafirlere yemek yaparken lazım oldu aldıydım ama yerine koydumPide bekledik akşam senden,bir uyandım od yok ocak yok
Çalı çırpı,yaksaydın,kampta ögrenmedin miMisafirlere yemek yaparken lazım oldu aldıydım ama yerine koydum
Oruçlu oruçlu mu bird e ateş bana garezin var zaarÇalı çırpı,yaksaydın,kampta ögrenmedin mi
Aa biz akşam üşüdük te şala sarınıp öylee izledik tvyiOruçlu oruçlu mu bird e ateş bana garezin var zaar
Ohaaaaaaa 35 dereceydi dün hissedilen 38Aa biz akşam üşüdük te şala sarınıp öylee izledik tvyi
Vallahi daha çok seviyorum burasını böyle duydukça:)Ohaaaaaaa 35 dereceydi dün hissedilen 38
Dana kesip dala assak bitene kadar kokmazOhaaaaaaa 35 dereceydi dün hissedilen 38
Sev bencede çok rahat geçiriyorsunuz ramazanı biz yanıyoruzVallahi daha çok seviyorum burasını böyle duydukça:)
Rabbim bir serinlik verir inşallah,ben egeyi teoride çok severim ama pratiğe dökemem demekkiSev bencede çok rahat geçiriyorsunuz ramazanı biz yanıyoruz
Dökemezsin hele evvelsi sene bir sıcak oldu dillere destan tak ramazanda yandık kavruldukRabbim bir serinlik verir inşallah,ben egeyi teoride çok severim ama pratiğe dökemem demekki
Tencereleri asfalta koy,soğan kavurDökemezsin hele evvelsi sene bir sıcak oldu dillere destan tak ramazanda yandık kavrulduk
Bizde klima çalıştırdım evvelsi gün yatarkenTencereleri asfalta koy,soğan kavur
Yorganla yatıyoruz hala, eşim gece biraz açılmış diye üstümü örtüyor,kendi yorganı hala kafasına çektiği için
Allah kolaylık versin canım yaBizde klima çalıştırdım evvelsi gün yatarken