- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Naptın la doğru söyleefendim bebeyim
Bende. UyumuşumYemek hazırlıyorum, azcık uyumuşum
çamaşır katladım ütü yaptımNaptın la doğru söyle
Tek başına mi yalnız mıçamaşır katladım ütü yaptım
Bekleriz,muhabbet güzel olur buralardaHoş buldum
Arada uğrarım artık
yalnızsa sıkıntı yok ama tek basinaysa bilmiyorum artık
Yok canım kan aldırmak orucu bozmuyor vucuda kan veya serum verilirse oruc bozuluyor :)Selam kızlar kaç gündür belim çok ağrıyo kalçaya ve ayağada atınca ağrı fıtık olabilir dediler. Şimdi doktora geldim kan falan alsa oruç bozulur mu acaba
'la seni keserim bak ne ıstiyon benden gelmek istemiyorum oraya anılarım depreşiyormekanı sattı ruhsuz tuz
Biz yarım saat önce bitirmiştik, ilk günün acemiliğyle erken hazırlamışımHayirli Sahurlar kizlar ezanda okundu ilk gunun acemiligi ile son 5 dk kala yemeyi kesebildik
Bozmaz canım, vücuda giren herşey bozar. Vücuttan çıkan bozmuyor. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin !Selam kızlar kaç gündür belim çok ağrıyo kalçaya ve ayağada atınca ağrı fıtık olabilir dediler. Şimdi doktora geldim kan falan alsa oruç bozulur mu acaba
İyi sahurlar hanımlar. Biz şimdi yedik çayımı içiyorum. Minik bey yemek kokusunu almış olacak ki mizirdanip uyandı. Şimdi karşımda zeytin kemiriyor. İlk sahuru oldu ve hiç yadirgamadi.
Bizde 20 dk kala bıraktık yemeğiBiz yarım saat önce bitirmiştik, ilk günün acemiliğyle erken hazırlamışım
İki yaşında. Sahura kalkmazdi geçen yıl. Tabi büyüdü şimdi.Kaç aylık oğlun :)