Geldi yine ramazannnnn bekleyelim sahuru hemannnnn nerde sahur bekçileri alsin heman yerini:)))

Dussuz bacııııı,tabak uzat camdaaaan,kızarmış hamur vereyiiiim,enişten dilekçe verdi gündüzden illa ondan yiicekmiş,ben salata ve tavuk yedim,ama kiloyu gene ben alırım ,tövbe tövbe:işsiz:
Bendede yumurtalı ekmek ve gözleme var benimkide ayı gibi tıkınıyor itinayla 3 haftadır aynı kiloda ama ben yiyeyim bakayım onları anında 2 kilo garanti

Kızlar aklıma gelmişken,gece 2de whatsapp kendinı yedekliyor ki buna hiç ihtiyacım yok.Veli grupları,arkadaş muhabbetleri vs zaten hepsi.Boşa yer kaplıyor,yedekleme nasıl durdurulur,bilen bana da öğretsin sevabına:)

Denizim benimki de haftalık ve wifiye bağlı yedekleme olmasına rağmen gece 2'de yedekleme yapıyor. Ayarları yeniledim bakalım bu gece de yapacak mı?
Kızlar aklıma gelmişken,gece 2de whatsapp kendinı yedekliyor ki buna hiç ihtiyacım yok.Veli grupları,arkadaş muhabbetleri vs zaten hepsi.Boşa yer kaplıyor,yedekleme nasıl durdurulur,bilen bana da öğretsin sevabına:)

X