Geldi yine ramazannnnn bekleyelim sahuru hemannnnn nerde sahur bekçileri alsin heman yerini:)))

Yok canım kan aldırmak orucu bozmuyor vucuda kan veya serum verilirse oruc bozuluyor :)
Geçmiş olsun inşallah fıtık değildir
Allah razı olsun kuzum.. kas ağrısı büyük ihtimalle dedi kilo vermen lazım dedi o kadar kiloluda değilim birde ortopedik ayakkabı önerdi.. kan falan almadı..alsada bozulmuyormuş neyseki.

Allah razı olsun kuzum.. kas ağrısı büyük ihtimalle dedi kilo vermen lazım dedi o kadar kiloluda değilim birde ortopedik ayakkabı önerdi.. kan falan almadı..alsada bozulmuyormuş neyseki.
Sen Sahura dikkat et esin yemek yesin sen hafif bişeyler ye yumurta haşla mesela biraz verirsin benimde kilom çok Ramazan ayı sıhhat bulmak için eşi bulunmaz nimet :)

Maşallah Allah bağışlasın benimki de 10 aylık oldu şükür davulun sesine gece korkacak diye endişelendim ama çok şükür uyudu
Seninki abi olmuş ondan kalkıyor artık
Maşallah sizinkine de. Ağlayarak uyandı yanına gittim beni çekiştirip mutfağa götürdü.

Biz de. Ama erken bırakıp çay ve su içmeyi seviyoruz. Eşim kostur kostur yemeyi sevmez. Çay sigara yapacak illa ki. Birakamadi gitti şu şeyi
Aynen ya
Ben öyle uykusuzdum ki anlatamam ne yediğimi hatırlamıyorum
Olacak o kadar

Ben gündüz uyumuş uykumu almışım. Sahura kadar oturduk. Usenmedim hamur yoğurup minik pizzalar yaptım.
Ohh afiyet olsun :)

Hayırlı olsun topiğin kuzum hayırlı Ramazanlar
bebegimmmm hoşgeldin nasilsin tutuyormusun oruç yoksa başladın mı tedaviye tekrar
Sahura neler hazirlayacaksiniz bakalım öneriler gelsin
Kahvaltı tabiki menemen yaptım eşime börek tavada peynir domates zeytin
Eee nerde kalmıştık bir sene önce bugün :)

Hoşgeldin canim
kendinde gitme hırsızla beraber aman haaaaaaaa
Yani ,bence al,kızlar ben yatıyorum,kalkamazsam diye korkuyorum,ilk gün ya,iyi geceler,teravihte uyudun mu @tuzsuz_ruh
Yok canım yaaa çok yoruldum dün uyuyayım dedim sabaha 9 da kalkıyorum artık mukabele var yatamam diye uyudum alışana kadar bir uyur bir uyanık olur benim
Hayırlı ramazanlar herkesee :)
Hayırlı ramazanlar canım hosgeldin
Sahura kadar uyanıklar timi mi bura? :))
Oooooo gece kuşları dökülmüş hoşgeldin gangsta

Sahurcu ahali ,nerdesiniz yahu ? :)
uyudu

İyi sahurlar hanımlar. Biz şimdi yedik çayımı içiyorum. Minik bey yemek kokusunu almış olacak ki mizirdanip uyandı. Şimdi karşımda zeytin kemiriyor. İlk sahuru oldu ve hiç yadirgamadi.
ooooooo çok güzel çocuklara erken aşılamak lazım böyle seyleri masallah

hayırlı sahurlar kızlar
çok şükür bu sene de ramazana kavuştuk
Rabbim daim etsin
Hayırlı ramazanlar canım bereketiyle inşallah
Hayırlı bereketli sahurlar kızlar.
Ezan okudu namazıda kılıp yatacağım inşallah. Hepinizin orucu kabul olsun inşallah ilk sahurumuzu yaptık. Rabbim bayramada kavuştursun.
Allah kabul etsin canım
Hayirli Sahurlar kizlar ezanda okundu ilk gunun acemiligi ile son 5 dk kala yemeyi kesebildik
Daha önce kes yemeyi su iç çay iç bugün daha dikkatli olursun artık

Sen Sahura dikkat et esin yemek yesin sen hafif bişeyler ye yumurta haşla mesela biraz verirsin benimde kilom çok Ramazan ayı sıhhat bulmak için eşi bulunmaz nimet :)
Ben o kadar kilolu değilim canım sadece belimin rahatlaması için kilo ver dedi işte fazla kilo ağrı yapar dedi. Zaten sahurda fazla yiyemiyorum uykum çok olunca. 76 kiloyum 70 olsam yeter. Boyum 1.70..

Kizlar kan degerime baktilar tekrar 45.2 olmus ama 5 gun adetim gecmesine ragmen asiri dusuk . Dis gbelik olabilir hemen dogum haneye gt durma dediler bende aglaya aglaya ne hale geldm esim geldi hemen isi birakip dogum evine goturdu bi kere kese 15000 deger olmadan gorunmez nerden bakmista dis gebelik demis dedi oyle bsey yok degerin cok dusuk bebek daha yok bile ortada keseyi gormeden dis gebelik olup olmadgini bilemeyiz bidaha adetin 10 gunu gecmeden kan falan testi yapma snra boyle insanlari korkutuyolar dedi 5 gun daha bekle adetin 10 gunu gecmis olsun gt kan ver deger yukselmisse bebek vardr yoksa zaten adet olursun sancilarina bakilirsa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…