Esimle ben ayri sehirlerdeyiz sebebi benim egitimim ve onun isi. Iki hafta once esim benim yanima geldi. Donuste bende onunla gitmeye karar verdim vizelerim bitmisti bir hafta tatilim vardi. Esimde yakin zamanda arabasini satti. Abisi bi araba ayarlamisti onunla donucektik. Gitmeden onceki gun araba da bi iki ariza oldugu ve tamirinin biraz uzun surecegi soylendi bize. Herneyse abisi de benim arabayi al ben diger arabayi tamir ettirip kullanirim dedi. Bu arada esim ogretmen ayni zamanda bulundugu sehirde abisiylr ortak is yapiyorlar. Ordaki islerle de esim ilgiliniyor.Velhasil abisinin arabasiyla gittik, daha sonra abisi arabanin cok masraf cikarttigini o yuzden arabayi geri verdigini soyledi. Bu arada kendine yeni bi araba ayarlayana kadar benim arabami kullanacagini soyledi. Tamam dedim ben donene kadar kullansin. Ama ben döndum ve adamin kendine araba almaya hic niyeti yok. Neymis beni sabah okula birakirmis. Benim okul saatlerim de cok karisik bi gun 9'da basliyor dersim baska bi gun 4'te. E ben surekli adami arayip beni okula birak okuldan ciktim okuldan al mi diyecem. Hayir madem kendine araba almaya niyeti yoktu soyleseydi esim onun arabasini almazdi. Para isleri ortak ve her halukarda bi araba alinacakti. Kendisi teklif etti benim arabayi alin ben kendime yenisini alicam diye. Ama gorunuse gore adam araba alcam diye benim arabami almayi kastetmis. Cildiricam valla
7 aylik evliyiz bu seneyi boyle gecirmemiz gerekiyor.Zor oluyor tabi ama katlaniyoruz mecbur sık sık gorusmeye calisiyoruz.Haklisinda.
Ayri ayri evlilik zor olmuyormu ya ? Sen nerede.kaliyorsun.
7 aylik evliyiz bu seneyi boyle gecirmemiz gerekiyor.Zor oluyor tabi ama katlaniyoruz mecbur sık sık gorusmeye calisiyoruz.Haklisinda.
Ayri ayri evlilik zor olmuyormu ya ? Sen nerede.kaliyorsun.
7 aylik evliyiz bu seneyi boyle gecirmemiz gerekiyor.Zor oluyor tabi ama katlaniyoruz mecbur sık sık gorusmeye calisiyoruz.
Konustum esimle senin arabayi vermezse getiricem onun arabasini diyor. Bakalim bu aksam konusacak. Bugun okula taksiyle gelmek zorunda kaldim tabi hergun taksiye binemem. Okulum uzak baya cunki taksi parasina yetisemem.Eşine haber ver, gelip abisinin arabasını versin hemen. Siz de sizinkini alın.
Adam yepyeni arabaya kondu kendisin ki eski bi modeldi ben olsam bende vermem sahsen. Ya bide ben arabam yeni oldugu icin cok ozenirdim kirlenmesine izin vermezdim simdi gormen lazim les gibi olmus araba bi yikayayimda demiyorAbisine arabayı geri verip kendi arabanızı alsanız. Vermeyecek gibi mi?
Adam yepyeni arabaya kondu kendisin ki eski bi modeldi ben olsam bende vermem sahsen. Ya bide ben arabam yeni oldugu icin cok ozenirdim kirlenmesine izin vermezdim simdi gormen lazim les gibi olmus araba bi yikayayimda demiyor
Okula birakmadi beni bugün adam almis arabayi gitmis. Ayni binada oturuyoruz bu arada. Sabah erken kalksaydim alir arabayi cikardim yedek anahtari bende. Ama adam benden once davranmisAnladim canim .
Esin halleder anca bu konuyuda. Abi de pek dusuncesizmis.
Adami bezdirsenmi.ki? Suraya gitcem buraya gitcem felan bikar verir belki :)
Okula birakmadi beni bugün adam almis arabayi gitmis. Ayni binada oturuyoruz bu arada. Sabah erken kalksaydim alir arabayi cikardim yedek anahtari bende. Ama adam benden once davranmis
Isterim de sonrasinda gelip gene alicak arabayi. Dun aldim okula geldim sabah gene aldi arabayi cikti.Valla ben bile sinir krizi geçirdim arayıp abi araba bana lazım diyip isteyemezmisin ?
Allah allaahh araba bana lazım de verme bune vurdumduymazlık yaa.. Bence akşam geldiğinde çık yukarı al anahtarı sabah çok önemli işim var de.. Daha sonra geldiğinde de abi bana lazım de..Isterim de sonrasinda gelip gene alicak arabayi. Dun aldim okula geldim sabah gene aldi arabayi cikti.
Benimde arabamı bi gün arkadaş almıştı, gözüm yollarda bekledim, gece güzel bir yere park etti mi düşün düşün uykuya dalamadım yav :) emrivaki yapması hoş olmamış ama eşin halleder gibime geliyor.Adam yepyeni arabaya kondu kendisin ki eski bi modeldi ben olsam bende vermem sahsen. Ya bide ben arabam yeni oldugu icin cok ozenirdim kirlenmesine izin vermezdim simdi gormen lazim les gibi olmus araba bi yikayayimda demiyor
Esim onun arabasini keyfi almadi ki ikisinin ortak isleri var ve bu isler icin bi araba lazimdi. Benim arabayi alacagini bilse zaten esim onunkini almazdi. Kendisi teklif etti benimkini al ben yeni bi araba bakicam diyeVerin arabasını, kendi arabanızıda geri alın. Planlıdır değildir bilemem abisinin yaptığı ama ihtiyaçsa araba işi gereği, alıp gitmeyi hak görüyor kendine çünkü kendi arabası eşinizdeymiş.